Arama sonuçlarınız

1. freediver2009

Selektör yapana 1 yıl hapis cezası!

Ynt: Selektör yapana 1 yıl hapis cezası! Bunun açılımında taciz var sanırım. Taciz içeren sıkıştırmalara en ağır cezayı versinler. Yok eğer sadece sellektör yapmak ve yol vermeyeni uyarmak amacıyla yapılana da ceza varsa, sol şerit canavarlarına gün doğdu. Çok şeritli yollarda en sol seridi...

2. freediver2009

2011'de MotoKaravan veya Çekme Karavan Almayı Düşünen ? :)

Ynt: 2011'de MotoKaravan veya Çekme Karavan Almayı Düşünen ? :) Çekme karavan düşünenler listesinde bende varım.
  3. freediver2009

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem Kolay gelsin, şimdiye kadar yapılmamış bir örnek.

4. freediver2009

Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı)

Ynt: Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı) Arif bey, keyifli ve mutlu gezilerinizin devamını bekliyoruz. Roadhopper zaten böyle güzel paylaşımların başlangıcı olacağının sinyalini vermişti. Takip listenizde olmaya devam ediyorum. Ömer Yahşi
  5. freediver2009

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başınız sağolsun, merhuma Allah rahmet eylesin. Yakın bir arkadaşı kaybetmek aile içinden birini kaybetmek kadar zor bir durum, sabır ve kolaylıklar diliyorum.

6. freediver2009

İlk Kampımız ÇAMKORU

Ynt: İlk Kampımız ÇAMKORU Resimlerden ve yüz ifadelerinden anladığım kadarıyla herkesin keyfi yerinde ve güzel bir kamp olmuş. Dostluğunuzun keyifli gezi ve kamplarla devam etmesi dileğiyle. Ömer Yahşi

7. freediver2009

Murat Öz'ün (TEZZMERTEK) Babasi Vefat Etmiştir, Sabır ve Başsağlığı Diliyoruz

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Sizlere de sabır ve kolaylıklar diliyorum. Ömer Yahşi
  8. freediver2009

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Yücel bey tekrar kolay gelsin, umarım siteden şikayet gelmezde rahat rahat çelebi ile meşgul olursunuz. Bize de keyifle takip etmek kalır. Selamlar Ömer Yahşi
  9. freediver2009

.......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit

Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit Onlarında destekleyenlerinde hepsinin Allah belalarını versin. Tüm şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Ülkemizin başı sağolsun. Son bilgilere göre şehit sayısı 26'ya çıkmış. Askerlerimizi şehit eden bu soysuzlar buhar olup uçmadılar ya...

10. freediver2009

Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz?

Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz? Yusuf bey tekrar teşekkürler, ne demek istediğinizi paylaştığınız bölüm gayet güzel anlatmış. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim, telefon konusunda yardım hakkımı kendimi biraz daha bu işe (duygusal açıdan) hazır...

11. freediver2009

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Mustafa bey tekrar güzel paylaşımlarınız için teşekkürler. Daha önce yurtdışı seyehatlerinde çok anlatılırdı, gezip yorulduğunuz zaman oturup dinlenebileceğiniz bir yer yapmıyorlar. Mecbur kalıyorsunuz bir kafeye oturup hem...
  12. freediver2009

Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz? Yusuf bey teşekkür ederim. Bunlar gerçekten önemli ayrıntılar. Birkaç ay önce bir başlık altında alkovenli bir karavan seçiminde sanırım Haldun beyin bir yazısı vardı (isim konusunda yanlışlık yapmışsam şimdiden affola). -...

13. freediver2009

Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz? Çeki demiri olayını halledip bir adım daha ilerledikten sonra şimdiye kadar pek üzerinde durmadığım bazı konuların farkına varmaya başladım. Karavan ölçülerini kafamızda belirledik ve araştırmaya başladık. Gittik karavana bakmaya...
  14. freediver2009

Adana'da Yapmadan Dönme

Ynt: Adana'da Yapmadan Dönme Gece mekanlarını boşaltıp sokaklara ve kaldırımlara taşan kebapçılardan etrafı seyrederek kebap yemek ve üzerine buz gibi şalgam, biraz yürüyüp mis gibi kokan halka tatlıları ;D orada olmak istedim bir an.
  15. freediver2009

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Kenan bey karavanınız hayırlı olsun, keyifli gezi ve kamplarda kullanmanız dileğiyle. Selamlar ömer yahşi

16. freediver2009

Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir?

Ynt: Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir? Teşekkürler Yusuf bey.
  17. freediver2009

Ynt: Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir? Teşekkürler Yücel bey
  18. freediver2009

Ynt: Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir? Prosedürün değişmesini beklerken muayene tarihini geçirmişim. Son hızla başladık çeki demiri olayına, perşembe günü kısmetse çeki demiri takılmış şekilde TUV muayenesine gideğim.

19. freediver2009

Ciğer Yiyebileceğiniz En İyi Adresler

Ynt: Ciğer Yiyebileceğiniz En İyi Adresler Başka yerlerde de ciğer mutlaka güzel, fakat ciğerin asıl memleketi Edirne. Edirne'de bile bazı mekanlar boşken belirli yerlerde sıra beklemeden ciğer yemek mümkün değil. Herkese afiyet olsun.
  20. freediver2009

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İlhanbey geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri