Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Selektör yapana 1 yıl hapis cezası!
Bunun açılımında taciz var sanırım. Taciz içeren sıkıştırmalara en ağır cezayı versinler. Yok eğer sadece sellektör yapmak ve yol vermeyeni uyarmak amacıyla yapılana da ceza varsa, sol şerit canavarlarına gün doğdu.
Çok şeritli yollarda en sol seridi...
Ynt: Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı)
Arif bey, keyifli ve mutlu gezilerinizin devamını bekliyoruz.
Roadhopper zaten böyle güzel paylaşımların başlangıcı olacağının sinyalini vermişti.
Takip listenizde olmaya devam ediyorum.
Ömer Yahşi
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Başınız sağolsun, merhuma Allah rahmet eylesin.
Yakın bir arkadaşı kaybetmek aile içinden birini kaybetmek kadar zor bir durum, sabır ve kolaylıklar diliyorum.
Ynt: İlk Kampımız ÇAMKORU
Resimlerden ve yüz ifadelerinden anladığım kadarıyla herkesin keyfi yerinde ve güzel bir kamp olmuş.
Dostluğunuzun keyifli gezi ve kamplarla devam etmesi dileğiyle.
Ömer Yahşi
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Yücel bey tekrar kolay gelsin, umarım siteden şikayet gelmezde rahat rahat çelebi ile meşgul olursunuz.
Bize de keyifle takip etmek kalır.
Selamlar
Ömer Yahşi
Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit
Onlarında destekleyenlerinde hepsinin Allah belalarını versin.
Tüm şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyorum.
Ülkemizin başı sağolsun.
Son bilgilere göre şehit sayısı 26'ya çıkmış. Askerlerimizi şehit eden bu soysuzlar buhar olup uçmadılar ya...
Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz?
Yusuf bey tekrar teşekkürler, ne demek istediğinizi paylaştığınız bölüm gayet güzel anlatmış.
İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim, telefon konusunda yardım hakkımı kendimi biraz daha bu işe (duygusal açıdan) hazır...
Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre
Mustafa bey tekrar güzel paylaşımlarınız için teşekkürler.
Daha önce yurtdışı seyehatlerinde çok anlatılırdı, gezip yorulduğunuz zaman oturup dinlenebileceğiniz bir yer yapmıyorlar. Mecbur kalıyorsunuz bir kafeye oturup hem...
Yusuf bey teşekkür ederim. Bunlar gerçekten önemli ayrıntılar.
Birkaç ay önce bir başlık altında alkovenli bir karavan seçiminde sanırım Haldun beyin bir yazısı vardı (isim konusunda yanlışlık yapmışsam şimdiden affola).
-...
Çeki demiri olayını halledip bir adım daha ilerledikten sonra şimdiye kadar pek üzerinde durmadığım bazı konuların farkına varmaya başladım.
Karavan ölçülerini kafamızda belirledik ve araştırmaya başladık. Gittik karavana bakmaya...
Ynt: Adana'da Yapmadan Dönme
Gece mekanlarını boşaltıp sokaklara ve kaldırımlara taşan kebapçılardan etrafı seyrederek kebap yemek ve üzerine buz gibi şalgam, biraz yürüyüp mis gibi kokan halka tatlıları ;D orada olmak istedim bir an.
Ynt: Ciğer Yiyebileceğiniz En İyi Adresler
Başka yerlerde de ciğer mutlaka güzel, fakat ciğerin asıl memleketi Edirne.
Edirne'de bile bazı mekanlar boşken belirli yerlerde sıra beklemeden ciğer yemek mümkün değil.
Herkese afiyet olsun.