Arama sonuçlarınız

1. freediver2009

Kamp Malzemeleri Hakkında

Ynt: Kamp Malzemeleri Hakkında Kamp malzemelerinizin seçimini yaparken öncelikle seyahat şekliniz sizi etkileyecek. Tercihinizi araçla gidilebilecek yerlerde kamp yapmaksa malzemelerinizi ona göre seçip listeyi çoğaltabilirsiniz. Fakat yürüyerek (trekking) gidilecek bölgeleri düşünüyorsanız...

2. freediver2009

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Yücel bey özgürlük temasıyla attığınız bu mesaj, çelebiyi ne kadar özlediğinizin bir göstergesi sanırım :) Tekrar kolay gelsin, sizi zevkle takip etmeye devam etmeye biz hazırız. Selamlar. Ömer Yahşi
  3. freediver2009

Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir?

Ynt: Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir? Çeki demiri konusunda model olarak acaba hangisi tercih edilmeli veya olumlu olumsuz yanları neler? Deve boynu şeklinde olanları eski model olduğu söyleniyor, yenilerde avantaj olarak pim yardımı ile sökülüp...

4. freediver2009

Yiğidonun Saroz ve Datça turu

Ynt: Yiğidonun Saroz ve Datça turu Levent bey, güzel bir kamp olmuş. Olumsuz başlamasına rağmen tadını çıkarabilmeniz işin en sevindirici tarafı. Keyifli ve sorunsuz geziler dilerim. Ömer Yahşi
  5. freediver2009

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Mustafa bey yeni konunuzu da önceki gibi merakla takip edeceğim. Şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler, bol ve keyifli geziler. Ömer Yahşi

6. freediver2009

Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm) Arif bey keyifle izlemeye devam ediyorum. Detaylara girildikçe ben kaybolmaya başladım. Karavananınızı kullanmadan elinizden almaya çalışacaklar arasında liste oluştursak en başta olurum sanırım :) Tekrar kolay gelsin. Ömer Oğuz

7. freediver2009

çeki demiri edinmede yeni yöntem..

Ynt: çeki demiri edinmede yeni yöntem.. Teşekkürler, orasını da sürekli takip ediyorum ama umut kapısı işte, çeki demiri geçen her başlığı atlamamaya çalışıyorum :)
  8. freediver2009

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak Mangalmatik çok amaçlı kullanılabiliyor. Tüpte oldukça uzun süre kullanıma imkan sağlıyor. Üst ocak olarak kullanılabiliyor, aynı anda altta ızgara yaparken çayınızı veya başka bir yemeğinizi pişirebiliyorsunuz. En alt kısma pişirdiklerinizi koyup sıcak tutabiliyorsunuz...
  9. freediver2009

çeki demiri edinmede yeni yöntem..

Ynt: çeki demiri edinmede yeni yöntem.. Tam iyiki muayene tarihini bekliyorum diye düşünürken son mesaj kötü oldu. Muayene için birkaç ay zamanım var, umarım o zamana kadar bazı noktalar netleşir. 1.000 TL masraf çeki demiri için sürekli geri adım attırıyor.

10. freediver2009

İstanbul İçin Kamp Bölgesi

Ynt: İstanbul İçin Kamp Bölgesi Sanırım burası bahsettiğiniz yer.

11. freediver2009

İstanbul İçin Kamp Bölgesi

Ynt: İstanbul İçin Kamp Bölgesi Kamp alanını işleten birileri var mı? yoksa normal boş bir alan mı belirttiğiniz yer. Su dere mi yoksa çeşme vs tarzı bir yer mi var, biraz daha bilgi verebilirseniz memnun olurum.
  12. freediver2009

Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm) Arif bey Doğu bölgesini kapsayan gezinizden sonra çok hızlı bir başlangıç yaptınız. Kolay gelsin. Çok güzel bir karavan ortaya çıkaracağınıza eminim. Selamlar. Ömer Oğuz Yahşi

13. freediver2009

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak Karavan dışı kullanımlar için benim tavsiye edebileceğim çözüm Mangalmatik. Uzun bir süredir kullanıyorum, çok amaçlı, temiz ve güvenli bir yardımcı. İşiniz bitince katlanıp çanta oluyor ve yer kaplamıyor. Bu daha da büyük bir avantaj sağlıyor.
  14. freediver2009

Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Yeni aracınız hayırlı olsun, yapım çalışmaları konusunda da başarılar dilerim. Bu arada mobilyaları Başoğlu yapıyor demiştiniz, montajını da onlar mı yapacak yoksa siz mi yapacaksınız?
  15. freediver2009

Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir?

Ynt: Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir? Çeki demiriniz hayırlı olsun, arıza lambasının sönmesi için gerekli parçaya istenilen para gerçekten çok ilginç geldi. Eminim herker taktırıyordur :)

16. freediver2009

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Yücel bey İzmir yaşantınızda kolaylıklar dilerim. Sizin için hayırlısı olsun.
  17. freediver2009

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Mustafa bey çekme karavan ile güzel bir geze yapmışsınız. Ailenizle birlikte size uzun ve keyifli geziler dilerim. Fakat İpsala'da depoyu fullemek çok iyi olmamış, malum bizde yakıt fiyatları çok yüksek :)
  18. freediver2009

2012 Mercedes Sprinter Alkovenli Karavan

Ynt: 2012 Mercedes Sprinter Alkovenli Karavan En az içi kadar dıştan görünüşü de muhteşem. Paylaşım için teşekkürler.

19. freediver2009

Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011

Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011 Başlığı görünce kesinlikle bu gezi kapsamında Tokat vardır diye iç geçirerek hemen okumaya başladım. Bu sene izin kısa olduğu için Karadeniz turu yapamayanlar kervanında olan biri olarak sayenizde gezmiş oluyorum. Ayrıca, bu kadar gezinin içinde...
  20. freediver2009

Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun Ali bey aracınız hayırlı olsun, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Celal beyin aracından sonra sizin aracınızında bir çok kişiye ilham vereceği kesin. Selamlar Ömer

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.