Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Yücel bey sizi yine çelebi ile uğraşırken görmek güzel.
Taban döşemesi bile içeriye ayrı bir renk katmış, darısı duvarlara :)
Ynt: Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir?
Metin bey merhaba;
Öncelikle hayırlı olsun, siz önce karavanı alıp sonra çeki demiri taktırdınız. Bakalım bizde çeki demiri taktırıp ona göre karavan arayacağız galiba :)
Çeki demirinde marka olarak ne tercih ettiniz...
Ynt: Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir?
Çeki demiri konusunda güncel bilgisi olan var mı?
Ben biraz araştırdım, uygun olarak yerli çeki demiri, elektrik bağlantı kiti, montaj ve proje dahil 750 TL fiyat aldım.
Sanırım ruhsata işlemesi, muayene falan 250 TL...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)
Kemal bey kamp aracınız şimdiden hayırlı olsun.
Zevkle ve ilgiyle yaptıklarınızı takip edecekler arasında olacağım.
Tekrar kolay gelsin.
Ynt: Kamp Yapacaklara Öğütler :))))
Bu yazıyı okuduğumdan beri tüm horlayanlar beni bulmaya başladı.
En son geçen hafta Saroz'da çadırda beraber kaldığım arkadaş yüzünden otoparkta araç içinde yatanlar bile uyuyamamış, gerisini siz anlayın ben aynı çadırdaydım :(
Yokmu şöyle iç açıcı bir...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Vito Kamper-gemiadami
Başlamak bitirmenin yarısıdır, başlamışsınız ve inşallah kısa sürede gezilecek duruma getirirsiniz.
Kolay gelsin.
Ynt: 4-5 Mevsim Çadırlarda Yazın Sıcak Problemi
Eren bey merhaba;
Yazdıklarınızdan kamp konusunda hiç tecrübe yaşamadığınızı tahmin ediyorum, yanlış anlamışsam da özür dilerim.
Eğer ilk kamp tecrübeniz olacaksa pahalı bir çadır yerine, tek kat ucuz bir çadır alın ve önce hem kendinizi hemde...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Hayırlı olsun, demek sabah o yüzden göremedim aracı.
Alıştık sabah - akşam geçerken görmeye, neyse yeni sahibi yol güzergahında olursa bize de görme şansı doğar.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Yücel bey tekrar çelebiyi ve çekicisini yollarda görmek güzel.
Bu arada sürekli çelebiye gösterdiğiniz ilgiden sıkalan çekici aracınız arada bir kendini hatırlatma amaçlı ufak tefek temaslar yapıyor.
Biraz ilgi sanırım bu...
Ynt: Kamp Yapacaklara Öğütler :))))
İlk yazı çok hoş ve anlatımı güzeldi. İkinci yazısını binbir zorlukla ama inatla sonuna kadar okusamda ilkinin verdiği sıcaklığı bulamadım. Yada çoğunu anlamadığım için çok akıcı gelmedi.
Ama kamp hayatını gayet güzel ve hoş bir şekilde anlatmış.
Üçüncü...
Ynt: 07-08 mayıs 2011 uçmakdere kamp ve avcılık organizasyonu...
Teşekkürler Yaşar bey;
Çocuklar yaşıtları olmayınca çok çabuk sıkılıyorlar.
Biraz sıkıldı ama sabah mahmurluğu ile birleşince böyle bir ifade çıktı ortaya.
Bizim olduğumuz hafta Hıdırellez ve Yamaç Paraşütü etkinliği + bizim organizasyon üçü bir arada oldu.
Pazar günü bir önceki günün ve gecenin vermiş olduğu tatlı rehavetin ardından kurtlar gibi acıkmış olarak uyandık.
Tabi Cumartesi akşama doğru gruba katılan arkadaşların katılımıyla Pazar sabahına biraz daha kalabalık bir gurupla...