Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: En Kullanışlı Ve Sağlam Çift Kabin Hangisidir
sabri hocam bakın makas sistemi çeşit çeşittir bu çeşitlilik içinde yığma makas ve parabolik makas diye farklı guruplar vardır yığma makar üst üste6-10 kat arası makasın aralarında hiç boşluk olmadan birbirine orantılı dizilmiş ve makas...
selamlar yukarda farkında olmadan yanlış bir bilgi var yada ben yanlış anladım eğer yanlış anladıysam özür dilerim...
öncelikle açıklama yapalım makas ve martisör kıyaslaması değil makas ve helezon yayı kıyaslaması yapmalıyız çünki amartisör...
toyota alamazsınız!!!22binlik bütceyle ancak ranger alırsınız belki eski kasa l200 de olabilir bu iki aracın dışında bir ihtimal d-max...
tata vs zaten yazmıyorum...
ben kararımı bu üç marka içinde değerlendirirdim bütceyi 3-4 bin yukarı...
selam arkadaşlar uzun uzun uğraşlar sonucu eşime 2009 model bir terios aldık gold modeli manuel vites ve beyaz renkte...
ankara'dan sivas'a 520 km kış yolculuğu yaptım ve ilk izlenimlerim gayet güzel benzinli araç toplamda 208 tl benzin yaktı lastiklerim yazlık ve yol şartları çok ağırdı bazı...
Ynt: 2012 mitsubishi l 200 instyle at
l200 arka koltuk diz mesafesi olarak çok geniştir ve aile ile kullanılabilecek bir pikaptır...
bendede var ve arkadaşların yukarda bahsettiği gibi binek aracı unutup sürekli l200 le yolculuk etmek istiyorsunuz tavsiye ederim...
ağır off road yapacaksanız...
Ynt: l200 vinç montajı
selamlar vinç gerek duyulduğuna göre bence ilk önce alt muhafazayı güçlendirmekle başlamalıydınız...
çalışma güzel fakat radyatörü neredeyse hava alamaz hale getirmişsiniz... ilerleyen zamanlarda aracınızın hararet göstergesindeki eski hali ve vinçli hali arasındaki...
Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?
aracın altına eğilip ön şaftın dönüp dönmediğine bakmanız gerek eğer ortaşanzıman kilidi kilitli ve arka defransiyel kilidide kilitli ise o aracın ön tekerlerinden muhakkak birtanesinin dönmesi gerek...
dönmüyor ise aracın in...