Arama sonuçlarınız

1. I

Gezenbilir Kömür Limanı Dalışı

Ynt: Gezenbilir Kömür Limanı Dalışı Ben de bu yaz isten gucten dalamadm yaa :'( hele hele ki marmara disi tercihimdir.. boyle bir organizasyon olursa hem yardim ederim hem de yardim edenin duacisi olurum :)

2. I

Binlerce Yıl Önce Antakya Faunası

Ynt: Binlerce Yıl Önce Antakya Faunası sanırım en son 1973-75 gibi ya da 76'da anadolu parsi oldurulmus.. anadolu kaplani ise daha eski tarihlerde yol olmus br tur diye biliyorum.. gerci anadolu parsinin hala yasadigina ama insana gorunmedigine de inananlar da var.. belki de inanırsak yaşar :)
  3. I

Kişisel Galeri (Erthem)

Ynt: Kişisel Galeri (Erthem) cok guzeller.. ellinize, ayaginiza saglik :)

4. I

CNN-Turk'te Yeni Bir Motorsiklet Programı

cnn-turk'de sunuculugunu bir arkadasimin yapmasi soz konusu olacak yeni bir motrsiklet dunyasi programi baslayacakmis seklinde bir duyum aldim. size de haber edeyim istedim.
  5. I

Japonya - I

Ynt: Japonya - I vallahi ben de sizin yorumları zevkten 4 köse okuyorum, tesekkurler :) 1 ay kadar ufak bir zaman calistim ama toplamda 2 sene kadar gezmece oldu. calismayi da "acaba olur mu" diye deneme maksatiyla yapmistim ama hic tatmin olmadim ve bastim geri geldim.. hatta kosarak geldim...

6. I

Japonya - I

Ynt: Japonya - I teskkurler :) bunun yaklasik 3 kati daha ekleyecegim sanirim japonya ve tokyo icin. umarim işe yararlar, sevgiler.

7. I

Yamaç Paraşütü

Ynt: Yamaç Paraşütü yaa ben bunu yapmayi herseyden cok istiyordum ama felcin esiginden donmus bir bel fitigi hastasiyim.. iki ameliyat gecirdim. inislerde bana problem olabilir degil mi? :-\ yani su nokta var ya, cesaretimin korku ve mantiga yenildigi bir noktadir yani :-[
  8. I

Japonya - I

Japonya sanılan gibi bir yer degil. "sanılan" nedir ki diyeceksiniz simdi tabii.. Sanılan; teknolojinin ne kadar ustun, kazancın ne kadar bol olursa hayatın da refah seviyesinin o kadar yuksek olacagini dusunmek olabilir mesela.. ya da Japonlar'ın geleneklerine ne kadar da bagli olduklari...
  9. I

Dalış Hikayeleriniz

ben ilk dalisimda (zaten topu topu 2 kere daldim ya :-[ ), sanirim hemen herkesin yaptigi bir hatayi yapmistim hocama, surekli (gunluk hayattan kalma aliskanlik iste) "ok" yerine "yukari cikalim" yapip duruyordum heheheh... ama (kulaklari cinlasin) Sefa, benim derinliksiz sarhoslugumu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.