Arama sonuçlarınız

1. I

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda Allaha emanet olun, kapinizi bacanizi kapali tutun, Sedati da usutmeyin, siz de usumeyin, sibirya soguklari geliyormus, sizin sibiryaya gitmenize gerek kalmadi :P ;D hatta bir TV kanali olayi abarttip "kutup soguklari geliyooor" dedi artik takdir sizin hehe :P ;D ;)...

2. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? yaw ne adamsiniz valla yaw.. tamam ben de ipuclarindan googleda falan search ediyorum bazen ;D ;D ;D ama ipuclarini yaani.. Peki madem "campersiz dugun olmaz" diyerekten sizden de fotolar bekliyoruz efendim ;)
  3. I

Trabzon

Ynt: Trabzon Bir Trabzonlu olarak senin onayini almissam ne mutlu bana :D :D :) Benim icin de gezin :)

4. I

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda Uuuy uy gipta ediyommm :'( ama diyeceksini "ula gipta edeceguna gideydun ya" Neyse canim neseleri eksik olmasin, yollari hep acik olsun ;) Eee Hazelnut King, biz gelince de köftelerin yolunu soylersin artik ;) Bu arada senin cektigin fotograflar falan varsa; foruma...
  5. I

Giresun

Ynt: Giresun Erdemcigim ne guzel ifade etmissin iste :) cidden bence de durum budur komşi ;) Şu mantar mevzuunda da, tabiat turlu turlu sürprizler yapar ya neyse ;) Ben son gittigimde simsiyah ve tadi muhhhtesemm bir mantar yedim.. acaba o findik mantari miydi? cunku findik mantari da yedim...

6. I

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda Bkz: Trabzon hakkinda bilgi: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2596.0

7. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Daglari bilmem, hele ki kar varsa cogu hemen hemen ayni gelir bana :( :P Bi Fuji bi de Agri Dagini anlarim herhalde gorsem ;D Bu da ikisi de degil gibi ;D ;D kolay gele..
  8. I

Trabzon

TRABZON TRABZON'UN TARIHCESI Çok eski geçmişe sahip olan Trabzon, 1461 yılında Fatih Sutan Mehmet tarafından fethedilerek Osmanlı İmparatorluğuna katılmıştır. Yavuz Sultan Selim'in Valilik yaptığı, Kanuni Sultan Süleyman'ın doğduğu Trabzon, 1868 yılında Vilayet olmuştur. Cumhuriyetimizin...
  9. I

Medea - Iason (Jason) - Yason Burnu

Ynt: Medea- iason (Jason) - Yason Burnu Vay canına Erdem muthis yazmissin yahu :D ;) :D Ellerine sagliik :D :D :D

10. I

Giresun

Ynt: Giresun Ben kopyaciyam ;D Benimkisi ön tanıtım.. asil tanitimi simdi oralarda bulunan gezenbilir ekibi döndükten sonra bekliyorum dogrusu ;) Bu arada Kirmitler (bilgi icin tesekkurleeer ;)) sadece Giresun'da muhtesem degil, saniyorum tum Karadeniz'de de hem muthis lezzetli hem de...

11. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Yaaaa aşkolsun ama yaaaa Camper da mi öyle buldu yaaa ??? oysa ki ben ne hayallere dalmistim.. haç maç derken imgesel yaklaşım, şifresel uzaklaşım :P yaa aslında başka fotolarımdan koyacagim da dialari taratamadim ondan siteden alip duruyorum.. ama bi dahakine tufaya...
  12. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Mardin'deki mezar tasindaki ipucu, en soldaki taşın, suslemesinin üst kisminda bulunan haç idi.. Aslinda sadece Hac degil, taşın bir de Arapca yazili olmasi.. Zaten bu fotografi ben sirf bu bana ilginc gelen kombinasyon yuzunden cekmistim :) Çünkü malum, ben de çoğumuz gibi...

13. I

Giresun

Ynt: Giresun Erdem uşağum (yanlış olmadi insallah ;)) pratik ve herkesin bilemeyecegi bu bilgilere tesekkurler :) Ben de Ataturk Caddesi'nden epeyi eski bir nostaljik eczane hatirliyorum.. yalan olmasin ama soyle bi 40 yillik falan gibiydi.. belki de daha mi eski desem.. Simdi ben bu sayfayi...
  14. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Vee istee bir dogru cevap dahaaa! tebrikleer :D
  15. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Peki bu mezar taslari nerden? Bu da basit aslinda.. (not1: foto bana ait degildir) (not2: mezar taslarina ozel ilgisi olan bir garip sahsiyet degilimdir, denk dustu sadece ;))

16. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? eveet tebrikler :D Mardin'i ipucundan mi buldun??? ::)
  17. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Yok ama yaklastin denebilir :)
  18. I

Giresun

Asagidakilere ek olarak Gümbet (ya da Kümbet veya Bektas) Yaylasini da gormenizi siddetle tavsiye ediyorum ;) hatta Gümbet'e de cikmadan Giresun'dan gecmeyin mumkunse :) GIRESUN GIRESUN TARIHCESI Giresun, Anadolu'nun kuzeydoğusunda, yeşille mavinin kucaklaştığı Karadenizin inci kentlerinden...

19. I

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda Bkz: Giresun hakkinda bilgi: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2594.0
  20. I

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda Evet kazasiz belasiz ama bol neseli ve fotografl bir gezi olsun insallah ve bize heyecan katsin :D Artik ekipten donuste "burasi neresi mi, surasi orasi mi.." yarismamiza epeyi malzeme cikar ;D not: bilmeyenler icin yarisma linkimiz efendim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.