Arama sonuçlarınız

1. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Acaba bu mezar taslarinin hangi ilimizde oldugunu bulacak bir gezen-bilen dedektifi cikar mi? dikkatli inceleyen guzel bir ipucu bulacaktir (en soldaki mezar tasinda mesela ;) ) imza: miss marple ;D

2. I

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun sagolasin erdem :) butun bi yıl bu gösteriye hazirlandim bilmem inanır mısın :) ama anladım ki olay kostumde bitiyor ;) tüylü kukuletayi gecirdin mi kafaya tamamdir ;D
  3. I

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun ben de herkese saglik, huzur, mutluluk ve herseyin en hayirlisini hem yeni yilda hem de nice bayramlarda diliyor, buyuklerimin ellerinden :-* digerlerinin gozlerinden :-* opuyorum :) haaa bi de insanlarin sevdiklerine kavusabilmesini de diliyorum ;) ve...

4. I

Mitsubishi Pajero

Ynt: Mitsubishi Pajero Burayi da bir okumanizi oneririm: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2499.new#new
  5. I

Yılın Fotoğraflarında İki Türk

Ynt: Yılın Fotoğraflarında İki Türk ;D super her ikisi de ;D

6. I

Gezenbilir Kartepe Gezisi Fotoğrafları (24 Aralık 2006)

Ynt: 24 Aralık Kartepe Gezisi Fotoğrafları Ama deepin araci bozulmus sanirim en nihayetinde :-[ gecmis olsun :-\

7. I

Tiyatroya Kimler Gelir?

Ynt: Tiyatroya Kimler Gelir? sen ne bicim bi insansin anlamadim ben yani.. bu tavir falan.. du bi ben kağveden arkadaslari topliyip geliim de tiyatroya ;D ;D ;D
  8. I

Tiyatroya Kimler Gelir?

Ynt: Tiyatroya Kimler Gelir? OK!!!! ben 4 kisi bile getiririm belki ama bayramdan sonra kesin cevap veririm :) tesekkurler :D
  9. I

Bu da Benim Unimog'um

Ynt: Bu da Benim Unimog'um WOOOW!! ben de gerci bunu salonumda saklayacagim ;D Benimki de umarim Nadir Bey'in dedigi gibi bir baslangic olmustur ;) simdi bu aralar islerim var ama bir ara bunu offroad'a cikarip farkli resimlerini de gonderecegim size ;) tabii firca aparatini cikarip biraz...

10. I

Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

evet sehir ici zor gibi duruyor.. bu eskiden ambulansmis sanirim.. simdiki sahibi ne amacla kullandi acaba?

11. I

Bir de arkadaslar boyle guzel bir arac var ve aracin linkine giderseniz, resimlerine dikkatlice bakarsaniz, satildigi yerde, bu aracin arkasinda cok cici bir unimog var... bir bakin derim: http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=46507&AdId=3371896
  12. I

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2602516 bu arac sizce karavana donusturulebilir mi?

13. I

Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir

Ynt: Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir Ben de sadece feribota binenlerden oldugumdan hem utandim hem de yeni bir hedef nokta daha belirlerdigim iicin sevindim.. Farkettirdiginiz icin tesekkurler :)
  14. I

Türk ve Ermeni Fotoğrafçılardan Ortak Sergi

Ynt: Türk ve Ermeni Fotoğrafçılardan Ortak Sergi MERHABAREV İstanbul'da Karşı Sanat Çalışmaları, Türkiye’den ve Ermenistan’dan on belgesel fotoğrafçının ortaklaşa hazırladığı MERHABAREV adlı sergiye ev sahipliği yapacak. Sergide, iki ülkeden on belgesel fotoğrafçının 8 ay süren çalışması...
  15. I

Hitit Göleti Belediyeye İlham Kaynağı Oldu

Hitit Göleti Belediyeye İlham Kaynağı Oldu 22/12/2006 Başkan Aydıncık, içme suyu konusunda hiçbir sorun yaşamadıklarını, ancak tarımsal sulamalar için Hititler döneminde de gölet olarak kullanıldığı tahmin edilen bir bölgede gölet inşaatına başladıklarını söyledi. İçme suyu konusunda...

16. I

Antik Kentlere İnfaz Emri Verildi: Bergama Allianoi ve Hasankeyf

Antik Kentlere İnfaz Emri Verildi! 22/12/2006 DSİ, Bergama’daki Allianoi antik kentinin üzerinin nasıl bir yöntem ile kille kapatılıp, su altında bırakılacağını tespit için antik kent civarında ölçüm çalışmalarına başladı. Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’nun antik kentle ilgili...
  17. I

Nemrut Dağı Sonunda Yola Kavuştu

Ynt: Nemrut Dağı Sonunda Yola Kavuştu Ben yolu daha iyi yapilan yerlerin daha savunmasiz kaldigina inaniyorum.. (Lafim yerlesim birimlerine degil)
  18. I

Tiyatroya Kimler Gelir?

Ynt: Tiyatroya Kimler Gelir? eger simdiden gelmeye istekli ve gelmesi kesin olanlarlar varsa ben cekilirim.. Nenmorun dedigi gibi fazla var ve beles gibi oldugundan alayim dedim.. eger bilet kalirsa gene alrim, gelemesem de gelecek birilerine veririm. ama ben o hafta yaklasmadan birsey...

19. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? abant mi :'(
  20. I

Tiyatroya Kimler Gelir?

Ynt: Tiyatroya Kimler Gelir? Nenmor sen bana hep akıl ver e mi :) tabii yaa.. ben saniyorum ki bilet 20-30.. haklisin yaa bin yaşa :D o zaman biletleri kim aliyor acaba? pazar gunu gezide gorebilir miyim acebağ? ayricana madem oyle, ben 2 bilet alsam hani belki birilerine ismarlarim ;D arap...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.