Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Burası Neresi?
Acaba bu mezar taslarinin hangi ilimizde oldugunu bulacak bir gezen-bilen dedektifi cikar mi?
dikkatli inceleyen guzel bir ipucu bulacaktir (en soldaki mezar tasinda mesela ;) )
imza: miss marple ;D
Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun
sagolasin erdem :) butun bi yıl bu gösteriye hazirlandim bilmem inanır mısın :)
ama anladım ki olay kostumde bitiyor ;) tüylü kukuletayi gecirdin mi kafaya tamamdir ;D
Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun
ben de herkese saglik, huzur, mutluluk ve herseyin en hayirlisini hem yeni yilda hem de nice bayramlarda diliyor, buyuklerimin ellerinden :-* digerlerinin gozlerinden :-* opuyorum :)
haaa bi de insanlarin sevdiklerine kavusabilmesini de diliyorum ;)
ve...
Ynt: Tiyatroya Kimler Gelir?
sen ne bicim bi insansin anlamadim ben yani.. bu tavir falan..
du bi ben kağveden arkadaslari topliyip geliim de tiyatroya ;D ;D ;D
Ynt: Bu da Benim Unimog'um
WOOOW!! ben de gerci bunu salonumda saklayacagim ;D
Benimki de umarim Nadir Bey'in dedigi gibi bir baslangic olmustur ;)
simdi bu aralar islerim var ama bir ara bunu offroad'a cikarip farkli resimlerini de gonderecegim size ;) tabii firca aparatini cikarip biraz...
Bir de arkadaslar boyle guzel bir arac var ve aracin linkine giderseniz, resimlerine dikkatlice bakarsaniz, satildigi yerde, bu aracin arkasinda cok cici bir unimog var...
bir bakin derim:
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=46507&AdId=3371896
Ynt: Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir
Ben de sadece feribota binenlerden oldugumdan hem utandim hem de yeni bir hedef nokta daha belirlerdigim iicin sevindim..
Farkettirdiginiz icin tesekkurler :)
Ynt: Türk ve Ermeni Fotoğrafçılardan Ortak Sergi
MERHABAREV İstanbul'da
Karşı Sanat Çalışmaları, Türkiye’den ve Ermenistan’dan on belgesel fotoğrafçının ortaklaşa hazırladığı MERHABAREV adlı sergiye ev sahipliği yapacak.
Sergide, iki ülkeden on belgesel fotoğrafçının 8 ay süren çalışması...
Hitit Göleti Belediyeye İlham Kaynağı Oldu
22/12/2006
Başkan Aydıncık, içme suyu konusunda hiçbir sorun yaşamadıklarını, ancak tarımsal sulamalar için Hititler döneminde de gölet olarak kullanıldığı tahmin edilen bir bölgede gölet inşaatına başladıklarını söyledi.
İçme suyu konusunda...
Antik Kentlere İnfaz Emri Verildi!
22/12/2006
DSİ, Bergama’daki Allianoi antik kentinin üzerinin nasıl bir yöntem ile kille kapatılıp, su altında bırakılacağını tespit için antik kent civarında ölçüm çalışmalarına başladı. Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’nun antik kentle ilgili...
eger simdiden gelmeye istekli ve gelmesi kesin olanlarlar varsa ben cekilirim.. Nenmorun dedigi gibi fazla var ve beles gibi oldugundan alayim dedim.. eger bilet kalirsa gene alrim, gelemesem de gelecek birilerine veririm.
ama ben o hafta yaklasmadan birsey...
Nenmor sen bana hep akıl ver e mi :)
tabii yaa.. ben saniyorum ki bilet 20-30.. haklisin yaa bin yaşa :D
o zaman biletleri kim aliyor acaba? pazar gunu gezide gorebilir miyim acebağ? ayricana madem oyle, ben 2 bilet alsam hani belki birilerine ismarlarim ;D
arap...