Arama sonuçlarınız

1. I

Gezi Edebiyatı (Özlü Sözler)

Efendim rivayet olunur kiii; Evliya Celebi bir gun cok icten ve samimi bir halde Hz. Muhammed Efendimizden şefaat dilemek üzere duaya başlar ve 'şefaat ya-Resulallah' diyecegine, dili sürçer ve "Seyahat ya-Resulallah" cikiverir agzindan :) Kalbi ve niyeti cok temiz ve kuvvetli oldugundan da...

2. I

Gezenbilir 80'leri Seviyor...

Ynt: Gezenbilir 80ler'i Seviyor... Ben de 80'lerden hatirladiklarimi ozetleyeyim.. simdiye kadar yazilanlara da ek olarak: Teknolojik 80'ler: ZX spectrum bilgisayarimiz (bilgisayar?) vardi.. Biz amigaci degildik yani.. Oyunlari teyple yuklerdik, voltaj dustugunde oyun yuklenemezdi ;D...
  3. I

Tiyatroya Kimler Gelir?

Ynt: Tiyatroya Kimler Gelir? Ben o tarih yaklastikca kesinlesebilecek gibi gorunuyorum ne yazik ki :-[ Cok gelmek istiyorum ama o siralar kosturmacada olacak gibiyim :-\

4. I

Bu da Benim Unimog'um

Ynt: Bu da Benim Unimog'um Bu tarafa yolun duserse bi tur veririm 8)
  5. I

Bu da Benim Unimog'um

Ynt: Bu da Benim Unimog'um ah aamin aaaamiiin ;D Cumlemizi yaahu ;)

6. I

Bu da Benim Unimog'um

Ynt: Bu da Benim Unimog'um Ben de bunu aldım bugün ;D Bilmem Nadir Bey onay verir mi ;) gerci bu biraz yeni model :D

7. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Kucuk Nemrut mu acebağ? Agri'daki??
  8. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Yani Milas mı acaba :)
  9. I

Tchibo'dan Kayak Ürünleri

Arkadaslaaar!!! Tchibo magazalarinda harika kayak urunleri var: erkekler icin ozel thermal kayak ceketi: 189 ytl unisex cift (ayrilabilir) katmanli kayak ceketi: 120 ytl (ben aldim cidden harika) unisex snowboard ceketi: 100 ytl civarinda!! ustelik ceketler son derece detayli ve kaliteli...

10. I

İkinci El 4x4 Tavsiyesi?

Ynt: İkinci El 4x4 Tavsiyesi? valla zaten siz biyerlere baharda falan giderseniz ben de beyaz atli prenses olarak atacagim kendimi pesinizden.. (sayet o tarihe kadar baska bisey alamamissam) baharda derken SPRING diye diil ;D (ayy igrenc oldu ama olsun hehe ;D ;D) islak yollarda da bi talim...

11. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? baska bisey demiyorum.. ceken demis diyecegini zamaninda :D
  12. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? ben bunu biliyorum ama ilk gordugumde de kendiligimden bilmistim.. fahri bilmis olayim bari ;) ödül alir miyim acep ;D

13. I

İkinci El 4x4 Tavsiyesi?

Ynt: İkinci El 4x4 Tavsiyesi? konu camursa benim spring'im dogustan camurlu zaten :D plakam 34 MUD 'dur kendileri :D :D :D bilerek falan da almadim elbette hehe.. belki de bu bir isaretti ;D
  14. I

GAP 'tan Esintiler...

Ynt: GAP' tan Esintiler... Penguen, eline saglik bunlar da pek guzel.. Farkli ve guzel bir bakis acin var daha dogrusu ben bu bakis acisini pek begendim :) hele ki siyahbeyazlarda da cok basarili buldum.. zannederim boyle giderse daha cook keyif almaya devam edecegiz senin fotolarla..
  15. I

Kişisel Galeri (Penguen)

Ynt: Kişisel Galeri (Penguen) Penguen ellerine saglik :) ciceklere bayildim yaahu :D muhtesemler!!! kimi fonu siyah olan ciceklerin varolan fonlarini photoshop gibi bir programda dekupe edip temizlemis misin yoksa gercekten siyah fonda mi cektin ciceklerin kimilerini acaba? bi onu merak ettim...

16. I

İkinci El 4x4 Tavsiyesi?

Ynt: İkinci El 4x4 Tavsiyesi? Nadir Bey tesekkurler :) yine tamamiyla aydinlandim.. Hele hele ki bu satislarin hacizlerle alakasi olmamasi en rahatlatici nokta oldu ;) Hemen akabinde bu aksam ailesinin bazi uyeleri biraz karanlik isler de yapan bir arkadasim ile konustum, o da haliyle bu...
  17. I

Bu da Benim Unimog'um

Ynt: Bu da Benim Unimog'um elbette aslinda benim sorum biraz garip oldu herhalde :-\ gunluk hayatta kullanmak biraz garipse de millet bagdat caddesinde starbucksa giderken hummer'i caddenin ortasina park ediyorken bu da neden olmasin deyiverdim bi anda ;) ama o en karlı gunlerde ise bir...
  18. I

Tiyatroya Kimler Gelir?

Ynt: Tiyatroya Kimler Gelir? seyy ben bu pazar olursa gelemeyecegim arkadaslar.. malumm, gezmece varmis, ona niyetlendim :) ama zaten bu hafta degilmis, sozumu geri aldim ;D ileriki tarihlerde umarim gezmece olmaz ise ben de gelmek istiyorum..

19. I

İkinci El 4x4 Tavsiyesi?

Ynt: İkinci El 4x4 Tavsiyesi? maddi farki anladim ama peki ya prosedurde isleyisi nasil oluyor? yani mesela ben kisisel olarak kamuya mi basvurabiliyorum ya da kimler hangisine basvurabiliyor? ya da su mudur: gumruk malumunuz gumruk satisi da kamu satisi haciz gibi mi mesela?
  20. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Ben bunu şahsen Adana'da çektim ama Hatay'da da çekerim de yerim de hani :) Ayrica Adana'da da bana en enteresan gelen sey, kebapcilarda gunduz gece demeden ayni kola gibi bira icilmesiydi.. ailecek gelenler de kebabi birayla yiyorlardi, ilginc geldi bana dogrusu :) Bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri