Arama sonuçlarınız

1. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Hatay'a komsu.. ama cevap dogru sayilabilir belki de.. ama komsu sehrimiz.. acisiz kebabi da en bi meshur olan hatta ;)

2. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Bak Özlem bunu sana hediye edeceem ;D bu nerden bilene ekstra bi tepsi daha ;D ;D
  3. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? HAHAHAHAAAAH!!! HARİKAHAHAHA ;D ;D ;D bunu ayın lafı secelim yaa :D ;D :D

4. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :D (ne guzel foto.. :) orda olsaymışız keşki)
  5. I

İkinci El 4x4 Tavsiyesi?

Ynt: İkinci El 4x4 Tavsiyesi? bu iki satis sistemi arasindaki fark nedir? bir de gizemli unimogcu arkadasimizin bahsettigi gecici teminat bedeli ucretin tamami olup da sonradan araci alamdiysak bize aynen iade edilen bir para midir?

6. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? yok son olarak kars diyorum.. daha da demem merak etmeyin ;)

7. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? iznik? ay pardon alttakileri gormedimdi.. konya da olabilir.. ??? bilmiyorum galiba zorlamayayim :'(
  8. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? tamam o zaman parti vereyim ben, sinirsiz kokorec ve gofret olsun iyi mi ;) :D hatta uzerine sinirsiz talcid ve rennie ;D bu arada ozlem sen pazar gunu mudurnu-abant'a gidiyor musun? gofreti orda bizzat kendim teslim edebilirim törensel bir havada :)
  9. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? ben de özleme ödül istiyorum >:( ;D o cok bilip hep talihsizlikler yasamis bir insan :'( kimse vermezse ben sana ödül ismarlarim özlem :) artik kokorec mi raki mi yoksa gofret mi sen soyle ne istiyorsan ;)

10. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? bence de kiyikoy diyorum..

11. I

İkinci El 4x4 Tavsiyesi?

Ynt: İkinci El 4x4 Tavsiyesi? Nadir Bey bu sitenin adresi neydi? Bu fiyatlarla bana aldiracaksiniz mi ne 2 kapiyi??? yaa zaten kararsizim tam çekilmez olup kalacagim başınıza bakın uyariyorum simdiden.. ;) ama bu ihaleler nasil oluyor? 2 kati kadar oluyor demistiniz degil mi? gidip de...
  12. I

Anadolu

Ynt: Anadolu Eline saglik, cok guzel olmus Zeytin :) Anadolu'dan baska bir yerde yasayamaz gibi hissederim ben de hep.. Gezmek baska ama, yurdum Anadolu'dur benim. Ben daha onceleri de dedigim gibi bu topraklarla bir aşk münasebeti içindeyim.. Gezerken ben de ailemi buldum bu topraklarda...

13. I

İkinci El 4x4 Tavsiyesi?

Ynt: İkinci El 4x4 Tavsiyesi? Herkese ama herkese cok tesekkurler, eşsiz bilgiler için çok çok teşekkürler.. Bu bilgi Hazzı(nesi)nden nails keyif aldim bilemezsiniz :D :D :D :D :D :D cok tesekkurler :) haftaya ilk isim doktorumu aramak olacak! gerci bana scuba'yi yasaklamamisti ona...
  14. I

Nasıl Gezmek İstiyoruz?

Ynt: Nasıl Gezmek İstiyoruz? sana katiliyorum Sedat.. yine de cok zorlu kosullar disinda katiliyorum galiba.. yani oylamamdan oyle gorundu gibi ;) Ben motorcu olsam yagmurda cikmazmisim demek ki ;D
  15. I

İkinci El 4x4 Tavsiyesi?

Ynt: İkinci El 4x4 Tavsiyesi? Masallah yaw.. masallah masallah.. size imreniyorum dogrusu ;) benim de bi jr'im olur bi gun insallah ;) Gerci benim babam da Karayollarinda bolge şefiydi ve onunla beraber pek cok santiye tozu yutup pek cok asfalt gemilerinde teptim.. ve o gunlerim cok cok...

16. I

Nasıl Gezmek İstiyoruz?

Selamlar, "Gezme" ruhumuz uzerine ufak bir anket hazirladim arkadaslar.. Malum onumuz kis, yaz anilarimizi da yeni yeni unutmaya baslarken acaba is gezmeye gelince nasil bir secim yapiyoruz? Bakalim forumun geneli ne cikacak :)
  17. I

İzlediğimiz Konuları Profilimize Eklesek?

haber verilmeyi istiyorum ve isaretliyorum da, bir ara bir konuda (burasi neresi) bana haber gelmez olmustu.. baktigimda epeyi bir mesaj geldigi halde haber gelmiyordu sonra haber alma-verme butonundan bir kere silip tekrar isaretledim yine gelir oldu.. ondan sonra bu soruyu sormustum (manuel...
  18. I

İkinci El 4x4 Tavsiyesi?

Ynt: İkinci El 4x4 Tavsiyesi? ilk sorum: vitara'larin yedek parcasini bulmak-uygulatmak vb.. problemli midir? benim durumum da su: benim aabimlerdi, yegenlerimdi, annem mannem deyince ne yazik ki 5 kapi arar oluyorum.. yoksa ben niva'ya dunden hatta herbiseyin 2 kapisina evvelden raziyimdir...

19. I

Tiyatroya Kimler Gelir?

Ynt: Tiyatroya Kimler Gelir? ben de gelirim hani..
  20. I

İzlediğimiz Konuları Profilimize Eklesek?

Takip ettigimiz konulari bize ozel bir bolumde (mesela profilimizde) bir yerlere eklesek ve ne alemde oldugunu oradan tiklayarak takibe devam etsek? Ya da boyle birsey zaten var midir acaba?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri