Arama sonuçlarınız

1. I

Unimog

Ynt: Unimog Nadir Bey muthis bir eser cikarmissiniz ellerinize saglik! :) size gipta ediyorum gercekten.. birakin unimog'u bu harika bir arac olmus.. su discoverydeki programlardan birini de siz yapmalisiniz belki de ;) bugun bir arkadasim vosvos motorundan tek kisilik ucak yapildigina dair...

2. I

İkinci El 4x4 Tavsiyesi?

Ynt: İkinci El 4x4 Tavsiyesi? Cok guzel arac cidden Nadir Bey. Ne yazik ki ben 5 kapili ve 12 milyara kadar bisey ariyorum.. Ya da ben "kıl müsteri"lik yapiyorum emin degilim.. aslinda bir de su var: cebime parayi koyup (para henuz cebimde olmadigi gibi kredi almayi da tercih etmiyorum)...
  3. I

İkinci El 4x4 Tavsiyesi?

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/ADDETAIL.DoIt?AdId=3311757 bu guzel gorunuyor sanirim ama pahali mi aceba?

4. I

Bu da Benim Unimog'um

Ynt: Bu da Benim Unimog'um Ben de size unimog'larin pakistan versiyonunu gondereyim madem.. Bu arada ben bu aletlerle iligili daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Netekim tum bildiklerimi (unimog'un ne oldugunu da bilmek dahil buna) gezenbilir'den ogrendim ve cok heyecanlandim.. keske...
  5. I

Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım :)

Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım :) Bu cok keyifliymis :D tesekkurler Sedat :D :D :D (nerden de buluyorsun bunlari helal olsun cidden ;))

6. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? evet bildin Sedat :) Hasanpasa'da, minibuslerin acibadem tarafindan minibus caddesine cikarlarken dondukleri yogun kavsak.. bir tarafi kadikoy'e bir tarafi hasanpasa'ya, bir tarafi da acibadem'e gider. aslinda bu yakada olanlar icin burnumuzun dibi yani..

7. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? ipucu vereyim madem: dun cuma pazari oldugundan yollar kesmekesdi.. bir de sali gunu pazar kurulur ;) artik da bilirsiniz zannediyorum..
  8. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? sen cin misin ayolll? ;D ;D ;D maltepe degil ama sanirim simdi soyleyecegin yer dogru olacak ;)
  9. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Uskudar degil.. ;) soyle soyleyeyim, kadikoy-pendik minibus hattina kadikoyden binerseniz onunden kesinlikle geciyorsunuz.. hatta bulundugu ilcenin belediye baskanlik binasina en fazla150-200 m kadar uzaklikta..

10. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? bu percec boregi bence sizin mutfakta.. bu resmin de neresi oldugunu buldugumuza göreee bu boregi cidden hakettik ;D simdi ben de bir yer sorup bir ilginc yapi gosterecegim size.. Bu resimdeki minarede dikkat ettiyseniz iyon ve korint karisimi bir yunan sutunu suslemesi...

11. I

Herkes Burada Eller Nerede Sergisi - 1 : "Kentimiz"

Ynt: Herkes Burada Eller Nerede Sergisi - 1 : "Kentimiz" Orda benim arkadasin restoranı var da ordan cektim ;) acaip huzur buldugum bir yerdir.. keza, otag tepe'de de guzelcehisar cafe bir numaralı mekanımdır daraldıgım zamanlarda ;) Sanslisin oralarda oturmakla valla sevgili Sukusu.. Ama ilk...
  12. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Yok Nadir Bey.. Pide kesmez artik ;D Hem hemsehriymisiz de, Bumbar Dolmasi isterim ben sahsen ;) Bilgiler super.. Benim de baba tarafim Şumnu/ BUlgaristan'dan, Anneannemin anneannesi de Manastır'dan :) Benim kuzenlerden biri Bulgarca biliyor ve oradaki hala oturan...

13. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Makedonya diyecegim ama hata atiyorum hani ;D zormus bilemedim dogrusu :P :-X :-\ Ama o camiyi cok gormek istedim, insallah kismet olur ;)
  14. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Nadir Bey ulke sinirlarinin disina ciktik bati bati diyerekten ;D Madem oyle Bosna diyorum ??? o olmazsa ikincil olarak Bulgaristan diyor ve ya sundadir ya bunda diyorum tamamiyle tahminsel giderekten ;D
  15. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? tamam ben pideden vaz gectim, Edirne'ye veriyorum artistik oyumu ;)

16. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Kastamonu mu acebaa? bilirsem pide ismarlayan olur mu ;D
  17. I

Herkes Burada Eller Nerede Sergisi - 1 : "Kentimiz"

Ynt: Herkes Burada Eller Nerede Sergisi - 1 : "Kentimiz" ellerine, ruhuna saglik Sedat :) harika bir fotograf.. Istanbul'un tam ruhunu vermissin helal olsun! Madem ustad siftahi yapti, ben de bir sey koyayim.. gerci bunu "burasi neresi"ye koyacaktim ama fikir degistirdim, buraya kismet oldu...
  18. I

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili Kesinlikle dogru Nadir Bey, kendimden biliyorum ::) hani o sebepten ;D

19. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? bri tahmin yurutmek istiyorum: baraj golu mu?
  20. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Oleeey!!! :D yahu tanidik diyorum ama insanin kafasi da karisiyor hani dogrusu.. bi gunubirlik edirne yapsak, meric'den gecsek.. cay icsek felan :) ozletti kendini simdi bak ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri