Arama sonuçlarınız

1. I

Hipodrom (At Meydanı)

Ynt: Hipodrom (At Meydanı) Yaw sagol Özlem :) simartiyorsun ;D yani size keyif verdiyse, biraz da bilgilendirdiyse iste o zaman benden mutlusu yok :D sagolasin ;)

2. I

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 22 Yer

Ynt: Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 22 Yer Ishak Pasa Sarayi ;)
  3. I

Hipodrom (At Meydanı)

Ynt: Hipodrom (At Meydanı) Tesekkurler Sedat :) Özlem, aslinda anlamaktan ziyade insanin kendini salip etuduyle falan oluyor herhalde.., bu arada o gun hem sis, hem gunes, hem hipodrom, hem de bende akilli ve yetenekli bir camera vardi.. yani burda benim katkim inan cok fazla degil ;)

4. I

Yunanistan Rotası

Selamlar, Ben de 2 arkadasimla daha Nisan-Mayis gibi Yunanistan dusunmekteyiz.. Rota kesinlesmis degil ama gecen yaz sonu diger 2 arkadasim bir motor bir kangoo olmak kaydiyla 4-5 gunlugune gidip donduler (nerelere gittiklerini hatirlayamiyorum su an ama en kisa zamanda ogrenir eklerim) ben ne...
  5. I

Karadeniz Turu Rotası

Ynt: Karadeniz Turu Rotası Karadeniz'e ben de katilirim ama arabam daha dogrusu düldülüm el verir mi bilmem ;D aslinda henuz uzun yol yapmadigim icin bu fikir de heyecan verici geliyor dogrusu 8) yine de insallah katilirim, hatta Giresun ve Trabzon'da ahpablara selam bile verir, kiminin...

6. I

Japonya - II

Ynt: Japonya - II Daha iyi olabilirdi aslinda ama begendiginize sevindim :) ben de tesekkur ederim.

7. I

Japonya - II

Konnichiwa! benzer bir hizla devam edebiliriz: Hakone: Bu kentimiz Japonya'daki nadide guzellikteki mekanlardandir. 725m rakima ciktiginizda sizi muthis bir surpriz bekliyor: dev bir krater golu! Dev ki ne dev: Karsilikli iskelelerden, 16. yy konseptli gemilerle diger yakaya...
  8. I

Anadolu Efsaneleri

Ynt: Anadolu Efsaneleri Merhaba Murat, Hikayeler/Efsaneler harika, ellerine, ayaklarina saglik. Muthis bir emek var masallah, Allah guc kuvvet versin de devam et tam gaz :) Birsey merak ettim: Bu bir proje mi? Yani organize bir durum var galiba degil mi? Kitap falan mi olacak bunlar mesela...
  9. I

İstanbul'un Tarihi Ağaçları

Ynt: İstanbul'un Tarihi Ağaçları Muhtesemmm! :D harika yazmissin Sedat ellerine saglik!!! Sumbul Efendi kismini okumak hele ki cok da merak ettigim bir bolumdu tesekkurler :) Ben de ek yapmak istiyorum: Eyup Camii'ndeki cinar: Eyup Sultan Hazretleri, Hz. Muhammed'in mujdeledigi İstanbul'un...

10. I

Hipodrom (At Meydanı)

Ynt: Hipodrom (At Meydanı) WOW :o cok iyi calisma!!! ellerine saglik Sedat :) iyi is cikmis helaal olsun :)

11. I

Gezi Edebiyatı (Özlü Sözler)

annem bana en cok "cok gezen ayagiyla b*k getirir" der ;D ama elhamdulillah basima bisey gelmedi, bir de ustune ustluk annemi de ayarttim, gezmecelere kiz basimiza beraber gittik son 4 senedir.. heheh ;) edebii olarak da gittigim yerlerdeki amcalarla, teyzelerle muhabbete eriyorum yani...
  12. I

Boğaziçi'nde İlk Tüp Geçit

Ynt: Boğaziçi'nde İlk Tüp Geçit Detayli aciklamalari icin Sedat'a tesekkurler :)

13. I

İTÜ Taşkışla'da Belgesel Gösterimi

Merhaba, uyku[suz]da yarin bir belgesel gosterimi yapilacak. "THE END OF SUBURBIA: Oil Depletion and the Collapse of The American Dream" Icinde oldugmuz petrol krizini, onun yarattigi cografi degisiklikleri, kentin cehresine onemli degisiklikler getiren yatakhane kentlerin ve onlarin...
  14. I

Japonya - I

Örnek Bilet Fiyatı Mesela size soyle ornekler buldum: Tokyo-Kyoto arasi (net olarak kac km bilemiyorum ama İstanbul-Ankara kadar vardir herhalde) Shinkansen fiyatlari (sinifina gore) en ucuz 60, en pahali 100 YTL gibi Bahsettigim Istanbul-Adana kadarlik bir uzaklik da en ucuz 80- en pahali...
  15. I

Boğaziçi'nde İlk Tüp Geçit

Cok degerli bir sanat tarihci arkadasim vardi ve demisti ki vakt-i zamaninda: Istanbul'daki ilk tup gecit, 6.YY'da Uskudar'dan tarihi yarimada'ya elle kazilarak yapilmis.. Malum bizimkilerin akinlarindan kacmak icin.. yani millete de cektirmisiz: kimi tup gecit kazmis, kimi cin seddi yapmis...

16. I

Artvin - Ardahan - Kars - Iğdır - Doğubeyazıt - Van Rotası

Ynt: Artvin - Ardahan - Kars - Iğdır - Doğubeyazıt - Van Rotası Kucukken Ani Harabelerine gittiydim (hatta o zamanlar askeriyeden izin almadan girilemezdi) hala cok net hatirladigim bir geziydi: Erzurum-Kars (sinir karakoluna gitmistik son nokta olarak) o zamanlar SSCB idi tabii karsi taraf ve...
  17. I

Japonya - I

Ynt: Japonya - I Ayrica sunu da belirtmeliyim ki giderken biraz Hiragana-Katagana alfabelerini calismakta fayda var bence cunku bazi istasyonlar ciddi sekilde karmasik. En yogun ve merkezi istasyon olan Shinjuku istasyonunda bir kez yanlis bir turnikeden girmistim ama son anda yanlis oldugunu...
  18. I

Japonya - I

Japonya: Vize ve Pahalilik iltifatiniza tesekkurler ;) Vize konusunda duyumlariniz dogrudur. Ben de (bundan 5-6 sene evveli icin konusuyorum) bazi vukuatlar duymustum. Mesela konferansa giden biri (her turlu rezervasyonu, programi vs. yapilmis oldugu halde) kapidan ilk ucakla geri gonderilmis...

19. I

Mithat Bereket Sergisi - Gez Göz Pusula

Mithat Bereket mithatb@pusula.tv Mithat Bereket ilk fotoğraf sergisini açıyor Savaşa karşı bir muhabirin savaş fotoğrafları "Pusula" ve "Manşet" haber programları ile tanıdığımız Mithat Bereket, 20 yıllık arşivindeki on binlerce kareden seçtiği çarpıcı fotoğrafları, 6-31 Aralık tarihleri...
  20. I

Su Altı Digital Photo Camera Arıyorum

sualti digital camera ariyorum, soyle 4-5 MP, uzerinde flashli idare edecek turden bisey.. bilgisi, satacak camerasi veya tavsiyesi olanlardan haber bekliyorum.. simdiden tesekkurler ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri