Arama sonuçlarınız

1. freediver2009

Palet Numarası Hakkında Tavsiyeleriniz

Ynt: Palet Numarası Hakkında Tavsiyeleriniz Tolga bey, bu konuda inanın sınır hiç yok. Bu yüzden kafanızdan geçenlerin cevabını bulacağınız yer www.zipkinci.com Burada sormak istediğiniz soru olarak aklınıza gelemeyecek şeyleri bile rahatlıkla bulabilirsiniz. Hatta ikinci el daha üst seviyeler...

2. freediver2009

Ynt: Palet Numarası Hakkında Tavsiyeleriniz Cressi büyük marketlere bu ürünleri takım halinde paket fiyattan veriyor, inceleme şansım olmuştu. Yapacağınız iş için çok uygun, fiyat ve kalite denklemine sahip. Tavsiye olarak sorarsanız ayak numaranıza göre sipariş verin, paletleri ayak...
  3. freediver2009

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Yücel bey kolay gelsin. Geçmiş olsun, kolay gelsin, iyi kamplar ve güzel testler. Sanırım üst üste biraz fazla oldu ama diş ağrısı, çelebi ile verdiğiniz uğraş, kamp ve yapacağınız rampa iniş çıkış deneyimlerini sıralayınca...

4. freediver2009

Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum

Ynt: Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum Yücel bey, sizin kamp resimlerinizden baktığım vw üzerindeki çadır en olarak biraz fazla. Diğer sayfalarda bir araç üstü çadır kapalı halde 13-14 cm civarı gelmişti. Gerçi içine konulan malzeme kalınlğı bunu etkilemiştir. Şuan...
  5. freediver2009

Ynt: Palet Numarası Hakkında Tavsiyeleriniz Tolga bey; Eğer paleti sadece yazın ve çıplak ayakla giyecekseniz ayak numaranız ne ise onu alabilirsiniz. (Denemek daha garantilidir) Şayet siz bu paleti değişik mevsimlerde kullanacaksanız, ayağınıza neopren çoraplar giymek zorundasınız. Ayağınızın...

6. freediver2009

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları Keyifli bir hafta sonu olmuş. İyi eğlenceler.

7. freediver2009

Avrupa Yakası Trakya Tarafında Ormanlık Manzaralı Kamp Alanı Tavsiyeleriniz?

Ynt: Avrupa Yakası Trakya Tarafında Ormanlık Manzaralı Kamp Alanı Tavsiyeleriniz? Karadeniz tarafını seçmedikten sonra o tarafta ormanlık bölge seçeneğiniz yok gibi. 1. Çilingoz (Güvenli konaklamak için iyi bir yer, deniz, orman, göl hepsi bir arada. Ayrıca, su vardı şuan ne durumda...
  8. freediver2009

Ynt: Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum Yücel bey teşekkürler, fazlasıyla yer kazandıracak. Yükseklik konusunda bende sonradan farkettim ama iş işten geçmişti. Belki ilerleyen günlerde bir operasyon yapabilirim. Yakıt, eorodinamik ve süspansiyon olayına gelince. İnanın...
  9. freediver2009

Karavan Bakmaya Gittik...

Ynt: Karavan Bakmaya Gittik... Bir süre önce bende sizin gibi yapıp eşimi kandırıp çekme karavan bakmaya gitmiştik. Karavanın sabitleme ayakları takılı olmadığı için tepe takla oluyorduk. Dikkat edin gezeceğiniz karavanların sabitleme ayakları açılmış olsun. :(

10. freediver2009

Falt Reimann Karavan...

Ynt: Falt Reimann Karavan... Hayırlı olsun, bol kamplı geziler yapın.

11. freediver2009

Ynt: Karavan Bakmaya Gittik... Türkiye'deki karavancıların Avrupa'daki insanlarla eşit şartlarda yaşamasını istiyoruz desek AB süreci hızlanır mı, yada bizi bu acitasyonla alırlar mı acaba ? Bizde güzel güzel karavanlara sahip olup keyfini çıkarsak.
  12. freediver2009

Türkiye’nin Bittiği Kent

Ynt: Türkiye’nin Bittiği Kent Yaklaşık 3 yıl önce gitmiştim, gerçekten çok enterasan ve bir o kadar da fazla kalınmasına gerek olmayan bir yer. Zaman olarak yarım gün bile fazla... Yerel yemekler konusundu Kilis tava ise; eğer gördüklerinize mideniz dayanırsa yiyin yiyebilirseniz. Nasıl...

13. freediver2009

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Yücel bey sizi tekrar çelebi ile ilgilenirken görmek güzel, kolay gelsin.
  14. freediver2009

Ynt: Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum Hafta sonu zorluklara rağmen gitmeyi başardım ve tavan bagajıma kavuştum. Dış etkilere dayanıklı olması için statik fırın boya olsun beklentimiz fırın boya yapanların yoğunluğu nedeniyle az kalsın olmuyordu. Sonunda oldu ama beyaz...
  15. freediver2009

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Yeni katılan herkese hoş geldin diyorum. Mustafa bey hoş geldiniz. Araç üstü çadır konusunda deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Bende bu konuda ön hazırlık çalışmalarına başladığım için aktaracağınız tecrübeler benim için çok önemli olacak. Selamlar.

16. freediver2009

Ynt: Karavan Bakmaya Gittik... Ne kadar fakir bir ülkede yaşıyorsunuz :D (Karavan anlamında) İnşallah gönlünüze göre bir karavan bulursunuz... Kolay gelsin.
  17. freediver2009

Karavan Yenileme Çalışmaları

Ynt: Karavan Yenileme Çalışmaları Hayırlı olsun, gönlünüze göre deşeyip kullanmanız dileğiyle...
  18. freediver2009

26-27 Mart Kızılcahamam Çamkoru Kampımız

Ynt: 26-27 Mart Kızılcahamam Çamkoru Kampımız Ümit bey keyifli geziler.

19. freediver2009

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Emre bey teşekkür ederim.
  20. freediver2009

Konya Çevresinde Kamp Yapabileceğimiz Bir Yer Arıyorum?

Ynt: Konya Çevresinde Kalınacak Yerler (13-14-15 Mayıs) Otel, pansiyon tarzı ve etrafında gezilecek bir yerler düşünülüyorsa Ilgın bu konuda değerlendirelebilir. İş amaçlı uğrayıp 1 gece konaklamıştım. Otel özellikle çok temiz ve fiyat olarak uygun, gurup olarak ayrıca pazarlık yapılabilir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri