Arama sonuçlarınız

1. Shadowjedi

Motorumla Dünya Turu Planlıyorum

Ynt: Motorumla Dünya Turu Planlıyorum Hayırlısıyla diyelim, umarım kazasız belasız eğlenceli bir tur olur. Bütün dünyayı gezecek zamanım olmasada bir-iki sene içinde Asya turu planlıyorum bende. Belki biliyorsunuzdur ama horizonsunlimited ve advrider siteleri gezgin motorcular için bulunmaz...

2. Shadowjedi

Bluetooth

Ynt: Bluetooth Böyle bir tehlike mevcut değil, medyanın abartması. Bir kanalda İTÜ den bir profesör açıklama yapmıştı, yıldırım düşmesinde bluetooth ve benzeri teknolojiler etkili değil, buluta en yakın olan nesne etkilidir diye, gayet güzelde bir deney gerçekleştirip göstermişti. Ha eğer açık...
  3. Shadowjedi

Gezenbilir'in İki Tekerleri

Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri Motor topikleri biraz boş kalıyor, yazıyoruz ama sanırım motosiklet meraklısı çok olmadığından pek uğrayan olmuyor. Bu sebeplede çok yazan motorcuda yok forumda.

4. Shadowjedi

Gezenbilir'in İki Tekerleri

Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri Scooter'ın rahatlığı, viteslinin gücünü istiyonsanız Honda NC 700 Integra'ya bakın derim, yaklaşık iki senedir kullanıyorum, iki kez karadeniz turu yaptım, bu sene inşallah üçüncüyü yapacağım, hiç üzmedi, tavsiye ederim.
  5. Shadowjedi

Offline Gps Tracking Programı Hk

Ynt: Offline Gps Tracking Programı Hk Birinci sayfada yazmıştım, Mation-X tavsiye ederim.

6. Shadowjedi

Kamp İçin Pil Sarjı

Ynt: Kamp İçin Pil Sarjı http://www.ebay.com/itm/Soshine-SC-S9-SCS9-4x-AA-AAA-Rechargeable-NiMH-NiCd-USB-Battery-Charger-/221032196039?pt=AU_Electronics_Batteries_Chargers&hash=item33768ba7c7 Bu ürünle pilinizi şarj edebilir, sonrasında ise başka bir cihazı şarj edebilirsiniz. Ben bu üründen...

7. Shadowjedi

Kamp İçin Pil Sarjı

Ynt: Kamp İçin Pil Sarjı Hayır yok, 8000lik batarya kısmında sorun yok ancak o yeşil ürün ile pil şarj edilmiyor, ona koyulan pil ile telefon şarj ediliyor. Dediğiniz gibi bir ürün almıştım ben, hem içine pil koyup cihaz şarj edebiliyorsunuz hemde pili şarj edebiliyorsunuz. Şu anda linkini...
  8. Shadowjedi

Kamp İçin Pil Sarjı

Ynt: Kamp İçin Pil Sarjı İlk linkteki yeşil aletin içine pilleri koyup telefon ve benzeri cihazları şarj edebilirsiniz, bende siyahı var kullanıyorum. Şarjlı pilleride bunun içine koyup telefonu şarj edebilirsiniz ama bu pillerin voltajı düşük olduğundan ben pek verim alamadım. Sanyo'nun...
  9. Shadowjedi

Karadeniz Kaçkarlar Moto-Trekking Turu

Ynt: Karadeniz Kaçkarlar Moto-trekking Turu Sizlerede teşekkürler arkadaşlar. Bende motosikletin asıl keyifi uzun yolda çıkıyor, özelliklede karadenizde. 2013 yılında da bir gezi yaptım ama o tarihlerde sitede fotoğrafların görüntülenmesinde problem yaşandığından raporunu buraya koyamadıydım...

10. Shadowjedi

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Yaklaşık iki sene önce Sande'yi aldım ama adam gibi kullanmak nasip olmadı, araziye çıktığımızda ihtiyacı olan arkadaşlarıma verdim ben başka çadırda kaldım yada büyük çadırı olan arkadaşlarla kalıp açmakla uğraşmadım. Anca bir kez kalabildim, birde kalan arkadaşların...

11. Shadowjedi

Ultralight Backpacking

Ynt: Ultralight Backpacking Paraşüt kumaşı iyi bir seçenek değil, su kaydırıcığılı vardır ama su geçirmez değildir, ayrıca sanılanın aksinede hava geçirmezde değildir.
  12. Shadowjedi

Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire Ayaklarınıza sağlık, çok anlamlı bir etkinlik olmuş. Aslında biraz çalışma yapılıp Likya Yolu yada St. Paul Yolu gibi bir yürüyüş rotası şekline getirilse çok hoş olurdu diye düşünüyorum.

13. Shadowjedi

Deuter Çanta İle İlgili Bir Soru

Ynt: Deuter Çanta İle İlgili Bir Soru Deuterin 28 litrelik bir modelini 13-14 sene oldu hala kullanıyorum, gayette iyi durumda. Birde geçen sene futura vario 50+10 lt sini aldım ondan da gayet memnunum. http://www.deuter.com/en/DE/product/1-45/34301/FuturaVario50%2B10.html Deuter lerin tek...
  14. Shadowjedi

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi İncelenen ürünlerin bir kısmı eski tarihli ve artık üretimden kalkmış olabiliyor ne yazıkki. Ayrıca site amerikan sitesi olduğundan avrupa mallarının bilinmesi ve incelenmesi daha az oluyor doğal olarak. Bununla beraber review videolarında tanıdık modellerin incelemelerini...
  15. Shadowjedi

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Birde şu site var; http://www.outdoorgearlab.com/Hiking-Boots-Reviews

16. Shadowjedi

Malzeme Alışverisi

Ynt: Malzeme Alışverisi Yurt dışındaki mağaza fiyatları parakende fiyatları, ithalatçı ise toptan fiyatına alıyor, hatta ihraç mal olduğu için vergi muafiyetiyle daha da hesaplı alıyorlar. Mümessil firma isterse almanyadaki fiyattan satabilir ama sürümden kazanmayı düşünerek karını abartmadan...
  17. Shadowjedi

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Rica ederim, eğer ingilizceniz varsa şu ağbinin sitesini ve yorumunu inceleyin derim; http://sectionhiker.com/asolo-fugitive-gtx-hiking-boots/ Ben taban olayının çok problem olacağını sanmıyorum, adamlar biraz abartı kullanıyorlar, terlik yerine bile giyiyorlar. Birde...
  18. Shadowjedi

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Ben Asolo Fugitive kullanıyorum, arazi şartlarında çok başarılı, kayalık ve çarşak da gayet iyi, ıslak zeminde bugüne kadar kullandığım en az kayan tabana sahip. Yurtdışındaki forumlarda ençok kullanıcı yorumu bu ayakkabı üzerine yapılmış ve hemen hepsi olumlu. Tek problemi...

19. Shadowjedi

Malzeme Alışverisi

Ynt: Malzeme Alışverisi Genellikle Almanya ve İngiltere yolu düşün birisi olarak gözlemlediğim uyku tulumu ve çadırın oralarda daha pahalı olduğu. Buradaki outdoor mağzalarına gidip marka ürünleri daha ucuza bulabilirsiniz. Bunun dışında ünlü markaların performanslarına oldukça yaklaşan bazı...
  20. Shadowjedi

Motosikletlerin Köprü ve Otoban geçiş ücretleri

Ynt: Motosikletlerin Köprü Ve Otoban Geçiş Ücretleri öncelikle yasaların gerektirdiği kurallara uyduğumu, kaçak geçiş yapmadığımı, kgs çalışmadığı zaman kaçak okuduğunda hemen gidip cezamı yatırdığımı söyleleyimde zıt gidiyormuş gibi görünmeyeyim dedim. Ben yasaların getirdiklerine uysamda...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri