Arama sonuçlarınız

1. Shadowjedi

Volkswagen & Microsoft

Ynt: Volkswagen & Microsoft Bir tanesi eksik kalmış, tam kelimesi kelimesine olmasada şöyle birşeydi; - Apple bir litre benzinle dünyanın çevresini dolaşabilecek güvenli, sorunsuz bir otomobil yapardı ama mevcut yolların ancak %5'inde gidebilirdi.

2. Shadowjedi

Malzeme Bilgisi - Yorum (Husky Ceket)

Ynt: Malzeme Bilgisi - Yorum (Husky Ceket) Daha önce lafumanın softshell ini kullanıyordum, evet güzel, oldukçada memnundum ama geçen hafta nortface in softshellini aldım ve ben shofshell nedir bilmiyormuşum dedim, daha hafif ve çok daha sıcak tutuyor.
  3. Shadowjedi

537 metre'den İstanbul. (Aydos Tepesi)

Ynt: 537 metre'den İstanbul. (Aydos Tepesi) Eskiden kızlı erkekli grup olak yamaçparaşütü yapmaya giderdik, gayet güzel bir yerdi ama havaalanı açılınca o bölgede uçamaz olduk tabiiki. Arada geçerken çıkasım gelir hep.

4. Shadowjedi

Asolo ve Raichle Botlar (%40 İndirimli)

Ynt: Asolo ve Raichle Botlar (%40 İndirimli) Şu anda fecebook sayfasıda çalışmıyor, satışlar devam ediyormu, son durum nedir?
  5. Shadowjedi

karayollarına karşı hak talebi

Ynt: karayollarına karşı hak talebi 10 sene önce başka bir konudan devlet tarafından mağdur edilmiştim, hakkımda gereksiz yere dava açılmış ve sonrada düşmüştü. Bizim üniversitenin hukuk profesörü bir hocamız "aç karşı dava, kesin kazanırsın, akılları başlarına gelir, bir daha yapmazlar"...

6. Shadowjedi

kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012)

Ynt: kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012) Sanırım 2012 şubat sonu mart başı gibiydi, tepeye çıkıp anten kurup acil durum haberleşmesi için tatbikat yapmıştık ve anında askerler gelmişti, konuşup gerekli izinleri almıştık. Asker aktif olarak orada görevde ve bazı yasakları var, ona göre...

7. Shadowjedi

Son Dakika Oteller - Biodabulsam Android Uygulaması

Elinize sağlık, çok yararlı bir uygulama olarak gözüküyor ancak itunes'da da görmek isteriz.
  8. Shadowjedi

KARRİMOR AİRSPACE 25 LT & HUSKY SUFFERER 25 LT HANGİSİ TERCİH EDİLİR?

Ynt: KARRİMOR AİRSPACE 25 LT & HUSKY SUFFERER 25 LT HANGİSİ TERCİH EDİLİR? Başka bir başlık altında yazmıştım, deuter'in futura 28'ini 13 sene önce almıştım ve hala kullanıyorum. Dağ taş, şehir, seyehat heryerde sürekli benimle dolaştı ve hala sapasağlam, artık sıkıldım çantadan :) verilen...
  9. Shadowjedi

Karadeniz Kaçkarlar Moto-Trekking Turu

Ynt: Karadeniz Kaçkarlar Moto-Trekking Turu Sıfırı ilk çıktığında 22.000 Tl idi ama ama zam geldi 22.900 oldu. Aydere çıkmakda bir sorun yok, asfalt yol var her türlü araç çıkabiliyor. Bozuk yol ayderin yukarısında başlıyor.

10. Shadowjedi

Anadolu Yakası Servis

Arkadaşlar selamlar, Anadolu Yakasında kolay ulaşılabilecek servis önerinizi öğrenmek istiyorum. Aracı eşim kullanıyor ve eksiden Akyıldıza götürüyordu ancak şimdi çekmeköye taşındılar ve sıkıntılı bir ulaşım durumu var, vakit fukarası olduğumuz içinde saatlerce yol aramayacağımız iyi bir servis...

11. Shadowjedi

Kamp Güvenliği İçin "Son Teknoloji Güvenlik Sistemi" :)

Ynt: Kamp Güvenliği İçin "Son Teknoloji Güvenlik Sistemi" :) Kesinlikle katılıyorum, biz oraya doğayla başbaşa kalmak için gidiyoruz yoksa doğayı katletmek için değil. Hayvanlara kalıcı bir zarar vermeyen kaçırtıcı birçok teknoloji var, forumda da çeşitli başlıklar altında yazılıp çizilmiş...
  12. Shadowjedi

Ynt: Karadeniz Kaçkarlar Moto-Trekking Turu Evet darısı başınıza Teşekkür ederim, gönlü dağda, taşda, ormanda, yolda olan herkese bir gün kısmet oluyor karadeniz.

13. Shadowjedi

5 milyon liralık hummer

Ynt: 5 milyon liralık hummer Hayırdır inşallah, birileri savaşamı gidecek bunu alıpta. Yav yazık günah o paraya.
  14. Shadowjedi

Kılık, Kıyafet Devrimi Tavsiye :)

Ynt: Kılık, Kıyafet Devrimi Tavsiye :) Bu ürünü boşverin, iyi bir yağmur ve soğukta yetersiz kalacaktır, yukarıda linki verilen LBC pantolonlar iyidir, çok aşırı yağışta bir miktar geçirdiğini söyleyen arkadaşlarım vardı ama genel olarak memnundular. Ben Spidi'ninkini kullanıyorum gayet iyi...
  15. Shadowjedi

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Arkadaşlar Karrimor botlar hakkında bilgisi olan, görüş bildirebilecek varmıdır? Diğer markalara göre özellikle yurtdışından alışveriş yapıldığında çok hesaplı rakkamlar karşımıza çıkıyor. Karrimorun yürüyüş batonu, mirofiber havlu gibi aksesuarları ile tekstil ürünlerini...

16. Shadowjedi

KARRİMOR AİRSPACE 25 LT & HUSKY SUFFERER 25 LT HANGİSİ TERCİH EDİLİR?

Ynt: KARRİMOR AİRSPACE 25 LT & HUSKY SUFFERER 25 LT HANGİSİ TERCİH EDİLİR? Bu iki markanın ürünlerini kullanıyorum iyidirler ama çantaları hakkında bir fikrim yok. Ben Deuter çanta kullanıyorum ve sırtıda husky'deki gibi fileli sistem. Çok rahat, hem ağrı yapmıyor hemde yazın terlemeyi engelliyor.
  17. Shadowjedi

Karadeniz Kaçkarlar Moto-Trekking Turu Selamlar, aslında Ağustosun 22‘sinde yola çıktığım bu geziyi yazmakda biraz geciktim ama bazen tembelliğim tutuyor ve yazmak zor geliyor. Yazı biraz uzun oldu ama bu tarz bir gezi yapacaklara yardımcı olmasını amaçladığım için biraz detaylı yazdım. Hem...
  18. Shadowjedi

Dia Tarama

Ynt: Dia Tarama Cemal Bey niçin bu kadar alınganlık yaptığınızı anlamıyorum, siz fikrinizi söylemişsiniz bizde öyle. Mesleğin içinden biri olarak durumu anlattım ve yazımda da belirttim, hatira içinse bu işi yapanlara gidebilirsiniz ama daha profesyonel bir hizmet bekleniyorsa uygun matbaalara...

19. Shadowjedi

Dia Tarama

Ynt: Dia Tarama Eski dia ları bilgisayar ortamına aktarmak ne yazıkkı çok zor. Piyasada bazı bu işi yapan kurumlar var ama neredeyse hemen hepsinin kullandığı tarayıcılar bu iş için oldukça yetersiz. Sorun sadece cihaz yetersizliği değil tarayan kişinin renk bilgisininde yetersizliği aynı...
  20. Shadowjedi

Çanta Seçiminde Yardım ...

Ynt: Çanta Seçiminde Yardım ... Deuter'in daha küçük bir sırt çantasını 13-14 senedir kullanıyorum, dağda taşta, şehirde, yolculukda heryerde kullandım, resmen üstünde tepindim hala sapasağlam, sadece göğüs kolonunun klipslerini yanlışlıkla botla üzerine bastığım için kırdım. Biraz pahalıdır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri