Arama sonuçlarınız

1. Savaş KINAY

2 Çocukla 8 Ülke, 18 Şehir, 21 Gün, 4827 Km Balkanlarda, Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Bosna-hersek, Sırbistan, Kosova, Bulgaristan

12ep - Karadağ ( Montenegro ) - BUDVA - Sveti Stefan Videolarımızı beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın. Sabah erken uyanıp Çetine’ de evimizde kahvaltımızı yapıp Budva’ ya doğru yola çıkıyoruz. Çetine’ de sokak lambalarını güneş enerjisiyle çalışır hale getirılmiş olduğunun farkına varıp...
  2. Savaş KINAY

Hyundai Country Karavan Yapımı

Hayırlı olsun kolay gelsin. İnternette bu tarz araç bakıyorum pek rastlamadım. Siz aracı nasıl buldunuz ?

3. Savaş KINAY

Karavan Mobi̇lyasinda Alternati̇f Çözümler Denedi̇m

Çok güzel bir video olmuş. Yeni denemelerinizi bekliyorum. Kolay gelsin.

4. Savaş KINAY

2 Çocukla 8 Ülke, 18 Şehir, 21 Gün, 4827 Km Balkanlarda, Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Bosna-hersek, Sırbistan, Kosova, Bulgaristan

00ep - Balkan Gezisi Fragmanı Videolarımızı beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın. Balkanlara yaptığımız seyahati kısa bir video ile tanıtmak istedik. Hikayemizi izlemek isterseniz sizi de kanalımıza bekliyoruz. Video: https://www.youtube.com/watch?v=ahPEplCJfJ0 YENİ VİDEOLARIMIZI BU...
  5. Savaş KINAY

Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet Bölüm yerine Episode'un kısaltmasını kullandım. Altyazılarla destekleyip videoların yurtdışındaki kişilerce de izlenmesini umuyorum.
  6. Savaş KINAY

11ep - Karadağ ( Montenegro ) KOTOR Videolarımızı beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın. Çetine' de kiraladığımız evde yorgunluğumuzu atmak ve tazelenmek için dinleniyoruz. Dinlenirken eksiklerimizi gideriyor çamaşırlarımızı da yıkıyoruz. Oğuz Emre internette bulduğu videoları izleyerek...

7. Savaş KINAY

Karadağ Çetine' deyken Euro çok yükselmişti geziyi orada bitirip geri dönseydik TL bazında hiç harcamamış olacaktık. :)

8. Savaş KINAY

Çok teşekkür ederim düşünceniz için. Gezi için yanımıza 1800 Euro almıştık. O günkü kurla yaklaşık 10 bin TL ediyor. Parayı tam yetirdik artan olmadı :)

9. Savaş KINAY

10ep - Karadağ ( Montenegro ) Çetine Videolarımızı beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın. Bu video' muzda eşimin Karadağ ( Montenegro ) Çetine' de çekmiş olduğu kiraladığımız evi anlatan videoyu paylaşıyoruz. Video: https://www.youtube.com/watch?v=RwNOnIQjwVA Yeni Videolarımızı bu başlıkta...
  10. Savaş KINAY

09ep - Karadağ ( Montenegro ) - İşkodra - Çetine Videolarımızı beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın İşkodra Çetine yol hikayesi Sol tarafımıza İşkodra gölünü alıp sınıra doğru gidiyoruz. Yürüyerek gidemediğimiz işkodra gölünü canım eşime ''Gittim de görmedim deme diye '' gösteriyorum...

11. Savaş KINAY

08ep - Arnavutluk Albania ( Tiran İşkodra ) Tiran' da bir ev kiralamıştık. Fakat verilen adresi Arnavutlara sormamıza ve hatta ev sahibini telefonla aramamıza rağmen ulaşamadık. Geceyi arabamızda geçirdik sabah saat 7' de uyandım. Çok iyi uyuyamadığım ve park yerinin durumundan da emin...
  12. Savaş KINAY

07ep - Arnavutluk - Albania ( Elbasan - Tiran) Kuzey Makedonya sınır Kapısı Kjafasan' dan Arnavutluğa geçiyoruz. Elbasan' a giderken yolda iki tane security (güvenlik) yazan minübüsl' eri takip ettik. Arnavutlar dilimizden çok etkilenmişler. Bazı kelimeleri tabelalarda hemen okuyup...
  13. Savaş KINAY

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Lütfen bizi takip etmeye devam edin.

14. Savaş KINAY

Bizim Yeşil pasaportumuz olduğu için vize problemi yaşamadık. Yunanistan' dan Schengen vizesi alarak rahatça giriş yapıp Balkanlar' ı gezebilirsiniz. Eşiniz için 80 Euro çocuklarınız için ise 40 euro ücreti var bildiğim kadarıyla. Aklınıza takılan sorular olursa bildiğim kadar cevaplamaya çalışırım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri