Arama sonuçlarınız

1. ayazağa

1996 Discovery Alacagım Nasıl Bilirsiniz

teşekkürler husoff da bakımlarını yaptırdım sımdılık memnunum lpg taktıracagım aracım edelbrock karbratorlu oldugu ıcın montaj yapa bılecek lpg sıstemı uzerıne araştırıyorum :)

2. ayazağa

Acil Acil Acil

bende hep duyuyorum nesımı ustayı bılgılerını paylaşabılımısınız
  3. ayazağa

Acil Acil Acil

geçmiş olsun sahibinden com da cıkmacılar var oraya bakabılırısın birde face de land rover sıtesıne yazabılırsın yardımcı olurlar m utlaka kolay gelsın

4. ayazağa

kımse kalmamış sıtede valla land cı :) konu kapanabılır teşekkürler.
  5. ayazağa

1996 discovery 1 pazartesi alacagım nasıldır parça fiyatları neye dıkkat etmelıyım alırken ıst de yardımcı olacak ıyı tanıyan varmı :)

6. ayazağa

Satılık Çıkma 3,5 V8 Motor Arıyorum

hayırlı olsun
  7. ayazağa

Toyota Fj40

süper alet sizin mi yanılmıyorsam hafta sonu maslak da gormustum bu aracaı
  8. ayazağa

Satılık Çıkma 3,5 V8 Motor Arıyorum

facebook da rastlamıstım 3*5 defender cıkma motor sımdı araıyorumda bulamadım fıyat olarak da 3500 yazmıslardı sizde face den arastırın bazen uyugun dusuyor

9. ayazağa

5.2 Ös Şaft Acillllll !!!!!!!!

istanbulda yaptırabileceğiniz yerler var ama araç ile gidip ölçü vermek gerekiyor

10. ayazağa

Cb Am Fm Araç Telsizi Presıdent Taylor

Ynt: Cb Am Fm Araç Telsizi Presıdent Taylor iletişim bilgileri alabilirmiyim.
  11. ayazağa

Tahoe Sahiplerine..

Ynt: Tahoe Sahiplerine.. bravo süpersiniz bu arada yurtdışından parça getirme ile ilgili tecrübelerinizi yazarmısınız bende amerikan topluyorum :)

12. ayazağa

CJ kullananlar yardımcı olabilir mi

Ynt: Cj Kullananlar Yardımcı Olabilir Mi cj sayfasını bir dolaş ;) çok bilgi var yardımcı olacaktır sana yakıt olarak 050-060 ve üzeri yakan cj ler gördüm bu rakamların altına düşmez diye biliyorum sorduğunu rakamlara orta hali bir cj bula bilirsin. birde başkan jeep e bak 4 tane vardı satılık...
  13. ayazağa

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin çok hızlısın valla yardım lazım sa çağır sarıyer tarafında toplayacaksan arada benimkine de bir kaç anahtar değdirirük ;D
  14. ayazağa

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin erdem bunudamı kendine aldın :)

15. ayazağa

Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !!

Ynt: Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !! kimse masraf yapılan emek verilen bir cj ye istenen paraya fazla demez gel gelelim bu araçların piyasası da çoğu zaman malum sitede yazan fiyatlar baz alınarak fiyatlandırılıyor şimdi 20 tane örnek koyarım tuzla ya cj yazıp 20 ve üzeri rakam...
  16. ayazağa

Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !!

Ynt: Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !! katılıyorum adamlar köyde kullandıkları tuzla lara dahi 20 istiyorlar üzerinde mavi brandadan çadır lastikler fabrikanın ilk koyduğu lastikler bu araca 20 ve üstü fiyat koyuyor satmak isteyen adamın da kanına giriyor bu 20 ise bneimki 30 eder bu...
  17. ayazağa

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor 4 tane lastik attımmı dadından yinmez :)

18. ayazağa

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor valla helal olsun çok uğraştırdı amam mutlu son :) hayırlı olsun
  19. ayazağa

33x10.50x16 Bogger Super Swamper

Ynt: 33x10.50x16 Bogger Super Swamper fiyanedir

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz