Arama sonuçlarınız

1. ayazağa

Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum.

Ynt: Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum. buda iyi gibi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bakimli-ve-orijinal-cj5-179544322/detay

2. ayazağa

Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum.

Ynt: Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum. plakası acs olan araç daha önce seyrantepede bir arkadaşındı o zaman 12 istiyordu ben araça yakından bakım güzel toplanmış gözüküyordu tabi aradan 1,5 sene geçti yanlış hatırlamıyorsan hidrolik direksiyon yoktu
  3. ayazağa

79 Chevy Suburban

Ynt: 79 Chevy Suburban http://www.youtube.com/watch?v=V5X3TNx6QUw

4. ayazağa

79 Chevy Suburban

Ynt: 79 Chevy Suburban ufak bir deneme :) https://www.facebook.com/video.php?v=10152823412387829&l=6238667471378561702
  5. ayazağa

79 Chevy Suburban

Ynt: 79 Chevy Suburban tamamdır abi :) bir boşlukda montajına girişeceğim:)

6. ayazağa

79 Chevy Suburban

Ynt: 79 Chevy Suburban ve 2 yıllık muayene etiketimizide bugün aldık dinlenmeye çekildik :)

7. ayazağa

79 Chevy Suburban

Ynt: 79 Chevy Suburban Bu arada yavuz abiye ne kadar teşekkür etsem azdır valla ne zaman yardım istediysem kendi arabasıymış gibi yardımını esirgemedi yavuz abinin gönderdiği yükseltme cicilerinin montajına sıra geldi :)
  8. ayazağa

79 Chevy Suburban

Ynt: 79 Chevy Suburban bu arada zayıf kalan aküyü çiftledim akü değişimi yapınca bizim marşında sıkıntıları çıktı marşı yenisi ile değiştirdim.
  9. ayazağa

79 Chevy Suburban

Ynt: 79 Chevy Suburban ilk muayene denemesinde 5 ağır kusur ile kaldık. ikinci muayene kusurları giderip tekrar düştük yollara :)

10. ayazağa

Araç Muayene Kategori Farklı

Uygulama nisan da başlamış ben yeni muayeneye yeni gittiğim için başıma geldi tekrar git gel yapmak durumunda kaldım gazetedeki yazıyı aynen aktarıyorum : TUVTURK araç muayene istasyonlarında yeni bir uygulama başladı. Daha önce araştırılmayan ruhsatlardaki Araç Sınıfı bölümünün EGM’de güncel...

11. ayazağa

Cj8 Almayı Dusunuyorum

Ynt: Cj8 Almayı Dusunuyorum bu arada konuyu yanlış yere açmışsın cj bölümüne açarsan iyi olur :)
  12. ayazağa

Cj8 Almayı Dusunuyorum

Ynt: Cj8 Almayı Dusunuyorum cj üstadları bilgi verecekdir ama son ilanlardakiler safariden çıkma olanlar bunlar için herkesin ortak kanaati astarı yüzünden pahalıya çıkar

13. ayazağa

Adana'da Cj Ustası Arıyorum.

Ynt: Adana'da Cj Ustası Arıyorum. Abi koyma şu aracın resimlerini valla sattıracaksın bana arabayı :) senin bu araç yüzünden cj ler çoğaldı gören alıyor :)
  14. ayazağa

Hılux Arıyorum

Ynt: Hılux Arıyorum offroad donanımlı bir şey arıyorsanız facebook da sağlam iki hilux var 30 civarı rakamlar isteniyor bir bakın
  15. ayazağa

54 Willys Kupası-proje İçin Think Thank

Ynt: 54 Willys Kupası-proje İçin Think Thank face book 2 el sayfasında vardı sanırım bir bakın :)

16. ayazağa

Cj-5 Alıyorum..

Ynt: Cj-5 Alıyorum.. hayırlı olsun diyelim ama 6000 liraya cj alamazsın var dersen de cj değildir bu fiyata alacağın aracda canın çok yakar cj lerde dizel yok sonradan takılmışlar vardır cj ler 6 silindir dir cj sayfasını bir dolaş çok değerli bilgilere ulaşa bilirsin
  17. ayazağa

Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla...

Ynt: Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla... aracın yakıt durumu nedir km de ne kadar yakıt tüketimi var:)
  18. ayazağa

Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla...

Ynt: Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla... vaybee süper olmuş gerçekten

19. ayazağa

Cj-5 Alırken Kimden Yardım Alabiliriz ?

Ynt: Cj-5 Alırken Kimden Yardım Alabiliriz ? Aracın resimlerini eklerseniz bilinen bir araç ise yardım alabilirsiniz. araç hakkında yorumları da edinmiş olursunuz
  20. ayazağa

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... maşallah maşallah süper olmuş :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.