Arama sonuçlarınız

1. ayazağa

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? :) ilk önce yakıt ile ilgili bir şey yazacam anlaşılan çok yakar bu be ne yakıyor bu yav ne çekiyo bu bunlar aldığım tepkiler bir de ara sokak lar var OHAAA :))

2. ayazağa

79 Chevy Suburban

Ynt: 79 Chevy Suburban Hafta sonu motor alt takım yıkama ön takım yağlama işlerini hallettim :) Tornadan makas altı takoz ve kupa takozları için ölçüler alındı lastik bakmaya devam :)
  3. ayazağa

Benimde Jc5 İm Oldu :)

Ynt: Benimde Jc5 İm Oldu :) hayırlı olsun cj sayfalarını baştan aşağı bir okuyun çok şey katacakdır size ;)

4. ayazağa

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? teşekkürler hakkı bey
  5. ayazağa

Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer Hayırlı olsun takipdeyim kolay gelsin

6. ayazağa

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Teşekkürler abi çok başını ağrıtacam toplarken benden söylemesi ;D

7. ayazağa

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Chevrolet Suburban 1979 :)
  8. ayazağa

79 Chevy Suburban

Ynt: 79 Chevy Suburban Teşekkürler
  9. ayazağa

79 Chevy Suburban

Ynt: 79 Chevy Suburban ilk arazi girişi başarısız dı ;D

10. ayazağa

79 Chevy Suburban

Ynt: 79 Chevy Suburban Teşekkürler hakkı hocam şimdilik ufak dan başladım bakalım ;D

11. ayazağa

79 Chevy Suburban

Ynt: 79 Chevy Suburban http://www.youtube.com/watch?v=wza4WPxLoVA
  12. ayazağa

79 Chevy Suburban

Ynt: 79 Chevy Suburban Orjinal deri koltukların bakımını yaptım gerçi çok fazla bir şey yoktu ama yinede bakım sıvısı ile bir güzel sildim ;D

13. ayazağa

79 Chevy Suburban

Ynt: 79 Chevy Suburban bu hafta sonu motoru mazot ile yıkayıp fren kontrolleri arkadaki perdeleri söküp cam filmi yap yapacağım bütce dahilinde :D yükseltme için lastik arayışındayım elinde 16 jant lastik olan var ise talip olabilirim uygun fiyatlı ;D
  14. ayazağa

79 Chevy Suburban

Ynt: 79 Chevy Suburban ufak ufak bir şeyler yapıyorum :D
  15. ayazağa

79 Chevy Suburban

Sonunda almaya karar verdiğim chevy suburbanımı ufak ufak toparlama ve offroad donanımına başlıyorum görüş ve öneri ve yardımlaınızı bekliyorum ;D

16. ayazağa

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Teşekkürler :D
  17. ayazağa

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin nerede yaptırdın banada lazım ;D ne kadara maoldu
  18. ayazağa

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Hocam jant ları nereden aldınız 15 sanırıım

19. ayazağa

Cekme Belgeli Defenderin Muayne Sorunu

Ynt: Cekme Belgeli Defenderin Muayne Sorunu Hafif kusur olarak geçiyor diye biliyorum sizi yanıltmayım bilen ler cevap yazacaklardır tüvtürk en zor işi :) kolay gelsin
  20. ayazağa

Cj5 Krom Aksesuarlar Arıyorum

Ynt: Cj5 Krom Aksesuarlar Arıyorum İlanlar bölümüne bir bakın yanlış hatırlamıyorsam ormanci nick li arkadaş satıyor

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.