Arama sonuçlarınız

1. ayazağa

B.a.g.

Ynt: B.a.g. Abi bütün extrem hobierde varsın atv zevklidir bende de bir dönem vardı ;D

2. ayazağa

Yeni Üyenizden Herkese Slm :d 8.3 500 Hp Dodge Ram Konusunda Yardım Lütfen...

Ynt: Yeni Üyenizden Herkese Slm :d 8.3 500 Hp Dodge Ram Konusunda Yardım Lütfen... hocam bu araç dağ taşa sokulurmu :) şaka bir yana off road yapacaksanız büyük motor istiyorsanız k5 tarzı bir araç bakın bence
  3. ayazağa

Satılık Mıchelın Xcl 8.25 X R16 Lastik

Ynt: Satılık Mıchelın Xcl 8.25 X R16 Lastik Abi bunlar suburbana uyarmı ;D üzerindeki lastikler 245 80 16

4. ayazağa

Satılık Mıchelın Xcl 8.25 X R16 Lastik

Ynt: Satılık Mıchelın Xcl 8.25 X R16 Lastik lastik ler 33inch e mi denk geliyor
  5. ayazağa

1987 Toyota Landcruiser BJ60 özellikler ve son fotolar

Ynt: 1987 Toyota Landcruiser Bj60 Özellikler Ve Son Fotolar Abi enson maraşta idi satılmış geçenlerde ist de gördüm ;D

6. ayazağa

16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi

Ynt: 16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi Vay be güzel gezi olmuş Ellerinize sağlık ;D

7. ayazağa

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin hey maşallah :o canavar oldu
  8. ayazağa

Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!!

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! maşallah hayırlı olsun 1150 km yi iyi gelmişsinz tek sorun pompa ayağı olsun merak ile takip ediyorum :)
  9. ayazağa

Full Yapılı Trial Şampiyonu Fj 70 Satılık

Ynt: Full Yapılı Trial Şampiyonu Fj 70 Satılık Dehşet makine ;D geçenlerde sanayide yanımdan geçmişti kenara kaçtım :o

10. ayazağa

Sinop' ta Katamaran Gemi Seferleri Başlıyor

Ynt: Sinop' Ta Katamaran Gemi Seferleri Başlıyor Memleketim için güzel haber geç kalınmış güzel şeyler olacak inşallah doğa katliamı güzellik kaybı yaşanmadan daha güzel şeyler olsun :)

11. ayazağa

89 Rrc Akışmetre Arızası

Ynt: 89 Rrc Akışmetre Arızası Selam istanbul da hüsoff bu araçların uzmanı oraya götürün Forumda rrc ile ilgili yazışmalara kullanlar ve restorasyon yapan arkadaşlara bir yazın kolay gelsin
  12. ayazağa

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Selamlar araç nerede birde aracı çalıştırıp bakın sahibi orjinal der aldanmayın ve iyi bir ustaya gösterin bende aynı kasa 69 modelini alacağım gün satıcı abi gelme araç dağıldı dedi ;D ;D

13. ayazağa

Sütçülüğe Dönüş Yaptım

Ynt: Sütçülüğe Dönüş Yaptım Hayırlı olsun atv ile süper kondisyon olmuş ;D ::)
  14. ayazağa

Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım

Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım süper haber gözünüz aydın aracı orayamı bırakmışlar
  15. ayazağa

Buda Benim İlk Defender'im:))

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) Çok güzel duruyor hayırlı olsun

16. ayazağa

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Teşekkürler çok yardımcı olacak fikirler nakliyeyi uygun ayarlayabilirsem gidip alacağım galiba
  17. ayazağa

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım selamlar aracın videosunda motor sesinde bir anormallik yok gibi tabi görmedim gideceğim araç yatağan da ben ist deyim alıp direkt binceğim ufak ufak bir şeyler eklemeye çalışacağım aracı 6.5 aalacağım 500 civarıda nakliye yani 7 gibi alcağım rakam cj ler...
  18. ayazağa

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım resimler :)

19. ayazağa

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım http://www.youtube.com/watch?v=fXBrPMGb1lA&feature=youtu.be
  20. ayazağa

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım selamlar bu aracı almayı dusunuyorum 1969 model fikirlerinizi alabilirmiyim saygılar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.