Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen
Haklısınız. Genel olarak sıkıntısız ve plan olarak işinizi görüyorsa bir de sizinse en iyi karavan odur. Selamlar.
Aslında km olarak iyiydi tabii. Ancak bu araçlarda km te fazla takılmamak gerekiyor. Periyodik bakımları yapılınca (ustanın yalancısıyım) 750.000km gidenleri var. Yeterli araçta ciddi kaporta kazası olmasın. Motor çok sıkıntı...
Arada atladınız herhalde özel sebeplerden dolayı ilk aldığım aracı sattım. 2001 model olana izciyi yaptım.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen
Gültekin bey. İlginize teşekkür ederim. Bu yaz 35 gün boyunca ege sahillerinde bazen insanı bunaltan sıcaklıklarda konakladım. Ancak alttan mebran kokusu gelmedi. Zaten aracı yaparken de zemine döşediğim playwood ile kenarda kalan...
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato
Hidroforu araç dışına mı düşünüyorsunuz? Dışarı sıkıntılı olur. Ama Araç içerisinde ise sorun olmaz. Deponun en alt seviyesinden hidrofora geçiş yapılır sorun olmaz.
Öncelikle kolay gelsin. Alta koymayı düşündüğünüz her ne ise ileride müdahale veya değişim gerektiğinde buna izin veren bir sistemde yapmanız. Örneğin akü. Yarın değiştirmek isterseniz buna imkan tanıyan açılır bir kapak altına montajlayın. Selamlar.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17256.msg1372879.msg#1372879
PSAGrubu araçlar uzun km yapabilen motorlara sahiptirler. Benim aracın 290.000 km de ve sorunsuz. Usta bu araçların 700.000 km yapan ve orijinal motorluların...
Ergun bey teşekkür ederim. İzci ilk göz ağrım. Şu anda otomobilim olmadığı için şehir içi de kullanıyorum. Satma düşüncemde ise karavan yapımıyla uğraşmak insanı dinamik tutuyor. Hem bedenen hem de zihnen çalışıyorsunuz. Ben yapımına...
Fatih bey iyi dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim. Maliyet konusu biraz göreceli. Araç bir kere alınıp kaporta, motor, yürüyen aksamları, yağ, baskı balata vb. bin değişmesi baya maliyetli oluyor. Ben bunlara 2000 TL harcadım...
Araç değişik bir görüntüde ancak karavan için ideal. Uzun ve yüksek. Umarım aklınızdaki karavanı yaparsınız. Plan olarak ne düşünüyorsunuz? Paylaşır mısınız?