Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motocaravan Yapabilmek icin acil tavsiyelerimize ihtiyacım var...
Hemşerim. Çay içmeye gelecektin çay acıdı hala gelmedin. Ben PSA derim başka araç bilmem. Her aracın + sı - si var elbette. Ölçüler, çekiş, enine yatak yerleştirebilme, yakıt gibi özellikler dikkate alınmalı. Benim bildiğim...
Ynt: Kendi Mini Kamp Aracını Yapanlar; Mitsubishi L300
Gözümden kaçtıysa kusura bakmayın aracı herhangi bir gezide kullandınız mı? Performansı nasıl, iç yerleşim planı kullanışlı oldu mu? Bunları da paylaşırsanız sevinirim. Selamlar.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-kisa-bir-sureligine-fiyat-dustu-satilik-alkovenli-ford-karavan-177004370/detay
Samsun' daki bence fiyata göre iyi görünüyor. Ancak mutlaka gidip görülmeli.
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato
Vahit bey pencere boyut ve yerlerinin revizyona ihtiyacı var. Telefonda konuştuğumuz gibi siz taşıyıcı direği taşıyıp daha ferah camlar düşünün.
Ynt: Motocaravan Yapabilmek icin acil tavsiyelerimize ihtiyacım var...
Hasan bey Merkez EML de Öğretmenim. Beklerim ben de tanışmaktan memnun olurum. Selamlar.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Satılırsa yeni bir macera satılmazsa yine macera. Herkesin dilediği karavana sahip olup özgürlüğün tadını doyasıya çıkarmasını temenni ediyorum. Selamlar.