Arama sonuçlarınız

1. nisya

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz Ilk katilimim olacak inaniyorum ki cok keyifli gecicektir!

2. nisya

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Gezenbilir ailesine Merhaba! Uzun suredir forum sayfalarinin arasinda ,mukemmel paylasimlarin arasinda kayboldum,merhabamin da gec olmasi bu yuzden! Ben Aysin,istanbul Avcilar'dan.23 yasindayim. Doga,araba tutkusu,yollar,uzaklara kacan bakislar hep...
  3. nisya

Yeşilköy - Yeşilyurt - Ataköy ve Florya 'daki Gezenbilir Üyeleri

Ynt: Yeşilköy - Yeşilyurt - Ataköy ve Florya 'daki Gezenbilir Üyeleri Merhaba Arkdaslar,bu bolume Avcilar'i da eklesek:) Avcilar'dan sevgiler...

4. nisya

Bisikletle Türkiye Turu

Ynt: Bisikletle Türkiye Turu Inanilmaz derecede heyecanlandim! Sevgili Tolga,tebrikler ve bol sans! Blogundan notlarini ve resimlerini takip ediyorum inanilmaz keyif verici! Bircok kisinin hayalini gerceklestiriyorsun ,bunu gormek bile cok guzel... Keyifli-guzel surusler!
  5. nisya

Berlin Gezi Notları

Ynt: Berlin Gezi Notları Aayaklarina saglik Dura! Iyi ki gittin ve bizimle paylastin...

6. nisya

23 Nisan 2010 (İç Anadolu Mavi Treni) Haydarpaşa - Adana Etkinliği

Ynt: 23 Nisan 2010 (İç Anadolu Mavi Treni) Haydarpaşa - Adana Etkinliği Hadii bakalim insallah:D

7. nisya

Ynt: 23 Nisan 2010 (İç Anadolu Mavi Treni) Haydarpaşa - Adana Etkinliği olsa guzel olurdu ve boyle seylerde toplu cok keyifli oluyor....ben tarihten gelemesem bile ,bu organizasyon faliyete gecer ve gidilirse eminimki cok guzel olur,herkese keyifli gunler.
  8. nisya

Ynt: 23 Nisan 2010 (İç Anadolu Mavi Treni) Haydarpaşa - Adana Etkinliği Arkadaslarrrrrrrrrrrr ben de olmaliyim kesinlikleeee!!! ama hadi gelin su tarihi birdaha gozden gecirelim---24 nisan ablamin dugunuuu:( tarihi biraz one alalim 24 nisandada ablamin dugununde bulusalim:))
  9. nisya

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu kesinlikleeee en kisa surede bir tren gezisi:))

10. nisya

Tren ile Türkiye Gezisine Arkadaşlar Aranıyor

Ynt: Tren ile Türkiye Gezisine Arkadaşlar Aranıyor Dura Merhaba! Bu guzel teklifin icin cok tesekkur edeirm,safranbolu ya ailemle yillar oncesinde gitmistim ancak hiic hatirlayamiyorum o yuzden bu teklifin cok buyuk bir supriz ve heyecan verici oldu! Ben bir gunlugune bile olsa oraya...

11. nisya

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim herkese tebrikler arkadaslar ,cook guzel gozukuyorlar!
  12. nisya

İngiltere

Ynt: İngiltere Sevgili Drrares,farkli ama bana gore hos yorumun icin tesekkur ederim:) Keyifli aksamlar.

13. nisya

Ynt: Tren ile Türkiye Gezisine Arkadaşlar Aranıyor Sevgili Medfod,yazdiklarinin kesinliklke iyi niyetinden oldugunu bilerek onerilerin icin tesekkur etmek istiyorum.Dura arkadasimizin bakis acisi benimle aynio yuzden onun dusuncelerini de cok iyi anliyorum,belki de daha fazla pozitif bakamaya...
  14. nisya

Kuşlarımıza Sahip Çıkalım, Katliama Karşı İmza Atalım (Göçmen Kuşlarımız Dönüyor)

Malta, 2004 yılında Avrupa Birliği’ne dahil olmuş Akdeniz’in ortasında 400 bin nüfuslu küçük bir ülkedir. Bu ufak ada devleti, coğrafi konumu nedeniyle Afrika ve Avrupa kıtaları arasındaki kuş göçü açısından büyük önem taşımaktadır. Her yıl 170 den fazla kuş türü (Herons, raptors, waders etc)...
  15. nisya

Hasankeyf Yok Olmasın!

Garanti Bankası ve Akbank'a Sesini Duyur: Hasankeyf Yok Olmasın Ilısu Barajı Projesi nedeniyle sular altında kalma tehlikesiyle karşı karşıya olan Hasankeyf ve Dicle Vadisi, UNESCO Dünya Mirası kriterlerinin onda dokuzunu sağlayan dünyadaki tek doğa ve kültür mirası. Böylesine önemli bir...

16. nisya

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim :D evet ama caktirma sen aozturk ben simdi boyle arada yetistirmeye calistigim domatesleri de gostermis olayim;) bozuntuya vermeyelim lutfen!! ve fidanlar icin kollarti sivadim tabiki de;) Herkese bol oksijenli gunler!
  17. nisya

Ynt: Tren ile Türkiye Gezisine Arkadaşlar Aranıyor Dogru Her turlu insan var ve guvenmek zor is.Ama Ingiltereye geldikten sonra burada,internet uzerinden olusturulan kosu-piknik-gezi-kamp vb gruplari gordum,birbirlerini hic tanimayan ama ayni dusuncede olan kisiler.Ve sonrasinda bana garip...
  18. nisya

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim tebrikler Arkadaslar!! Ben de en kisa surede yetistirdigim domatesleri paylasacagim.

19. nisya

İngiltere

Ingiltere Gezisi Anlatmaya bir yerden başlamak lazım, dinleyin o zaman. Bir ara “bilgi” nedir diye takmıştım: “özünde nasıl bi şeydir, nasıl öğrenilir, nasıl aktarılır?” üzerine ne bulsam okuyordum. Bilgi konusunda 20. yüzyılın en önemli düşünürlerden biri de Michael Polanyi. Adam önce...
  20. nisya

Ynt: Tren ile Türkiye Gezisine Arkadaşlar Aranıyor Dusundukce heyecanlaniyorum:)umarim hersey istedigim gibi gelisir ,guzel anilar biriktirme sansim olur ben de sizlerle burada paylasirim!

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri