Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Trenle Türkiye Turu
Orasi maalesef ki dogru iste.Hayat agir sartlariyla devam ederken,bazi seyleri gerceklestirmek hicde kolay degil.Ama olsun,hayal etmek bile guzel,dusunmeye ,guzel planlara,gezi hayallerine devam;)
Ynt: Trenle Türkiye Turu
Istee bu:) ben de bu basligi baska bir bolumde atmistim sanirim tam yeri burasi olmnus!
NIsan Basi gibi Tren ile Turkiye turu dusunuyorum,katilma ihtimali olan arkadaslar varsa bir plan olusturabiliriz!
Ynt: Ağaç Dikelim
Cok keyif verici doga severleri bir arada gormek ;)yukarida arkadasimizin da belirttigi gibi Bir araya gelip agac dikme kampanyasini birlikte filizlendirebiliriz! ya da herkes farkli yerlerde farkli sorumluluklarda insanlarin bir araya gelmesi zor olabilir ,ama soyle bir...
Ynt: Tren ile Türkiye Gezisine Arkadaşlar Aranıyor
Selamlar tekrardan! Bu fikre Ege bolgesininin dusleriyle kapildim.Ilk araba ile dusunuyordum ancak Turkiye de Arac kiralama ucretleriin cok fazla oldugunu gorunce vazgectim.Tren ile de cok avantajli geldi,bir aylik bir bilet sunuyorlar ve...
Ynt: Tren ile Türkiye Gezisine Arkadaşlar Aranıyor
Merhaba!
Ben gunlerden beri bu konu uzerinde caslisiyorum(nerelere gidilir -nasil olabilir diye)insan kendini bir noktada kaybedebiliyor nette dolasirken,secenekler cok fazla!
Ama ne demisler iki elin sesi var,katilma ihtimalinize...