Arama sonuçlarınız

1. gktango

35 yada muadili lastik ,2. el vinç alınacak

Ynt: 35 yada muadili lastik ,2. el vinç alınacak hasancığım, ben lastiklerimi ve warn vincimi satıyorum. warn 8000 bakımları yeni yapıldı, alt tablalı ve kevler halatlı : 1550TL 35/12,5/15 bf goodrich mt 2012 / 46 hafta ve yaklaşık 1000km yapmadı ve 10 inch jant = 2950RTL veya takas olarak...

2. gktango

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) hasancığım toyota hilux çok güzelmiş. bende benimkini eklemek istedim...:) :D
  3. gktango

TOYOTA İÇİN %100 ARB MARKA ÖN ve ARKA KİLİTLER SATILIKTIR

Ynt: TOYOTA İÇİN ARB MARKA %100 ÖN ve ARKA KİLİTLER SATILIKTIR Hava kompresörü lastik şişirmek içinde kullanılan büyük hacimlidir. bana hepsinin maliyeti 8000TL bulmuştur. teşekkürler,

4. gktango

Ynt: TOYOTA İÇİN %100 ARB MARKA ÖN ve ARKA KİLİTLER SATILIKTIR hava kompresörü ve hortumu ekteki gibidir.
  5. gktango

Arkadaşlar, Ne yazıkki toyota hilux için aldığım ancak takmaya fırsat olmayan ARB marka %100 ön ve arka kilitlerim, hava kompresörü ile hava hortumum 6.150 TL karşılığı satılıktır. gökhan 0542 437 58 06

6. gktango

2007 Model Suzuki Jimny Kırmızı

Ynt: 2007 Model Suzuki Jimny Kırmızı admin arkadaşlardan benimde ricam var, kişilere kabalık, terbiyesizlik ve hakaret içeren yazışmalara izin verilmesin. teşekkürler, gökhan

7. gktango

Ynt: 2007 Model Suzuki Jimny Kırmızı kemal bey, yazılarınıza hep nezaket içinde ve sadece bilgi vermek için cevap verdim. aracınızı küçümsemek veya senin deyiminle bok atmak için değil. ancak sizin verdiğiniz cevaplar ve uslupler hep kendinizi çok bilen, sadece sizin söylediklerinizin...
  8. gktango

33x12.5x15 Marshal Powerguard lastik

Ynt: 33x12.5x15 Marshal Powerguard lastik resim ekleyebilirmisiniz?
  9. gktango

Ynt: 2007 Model Suzuki Jimny Kırmızı arkadaşlar, iyi bir suzuki kullanıcısı olarak amacım kimse ile KLAVYE DELİKANLILIĞI :) yapmak değil, sadece yaşanmış deneyim ve kendim ile başkalarının çalışmalarından alınan dersleri paylaşmaktır. herhangi bir aracta, özellikle suzuki samurai ve Jimny gibi...

10. gktango

Ynt: 2007 Model Suzuki Jimny Kırmızı kemal bey, sizi tebrik ediyorum, demekki 47 arac değiştirmişsiniz. Zira yaşım bu benim :) kardeşim dediğiniz için de teşekkür ederim, size gösterdiğim saygınlık ve pozitif yaklaşım karşılığı çok samimi davranmışsınız..! Sizinle hemfikirim, bu işin kralı...

11. gktango

Ynt: 2007 Model Suzuki Jimny Kırmızı bu konuşma / yazışma tarzı ile sadece itici antipatik olunur.ben size bir bilgi aktardım get ile yapılan uygulama hakkında, ne kadar savunursanız savunun doğru olamaz. siz sadece kendinizi ve bilmeyenleri kandırmış olursunuz. bence her zaman bilen...
  12. gktango

İkinci el warn winch xd 9000 i

Ynt: İkinci el warn winch xd 9000 i vinç satıldımı acaba? teşekkürler,

13. gktango

Ynt: 2007 Model Suzuki Jimny Kırmızı merhaba, aracınız güzel gerçektende. Ancak,araca snorkel ve get ile 3.5" yükseltme uygulamışsınız. get ile yükseltme kötü 1 yükseltme sistemidir, kaldıki jimny gibi yüksek ve iz genişliği fazla olmayan 1 arac için daha da tehlikeli olur. aracı yükseltirken...
  14. gktango

SATILIK 1998 SUZUKİ VİTARA 5 KAPI

Ynt: SATILIK 1998 SUZUKİ VİTARA 5 KAPI hasan benim eski vitarayı satmışsınız, tebrik ederim.
  15. gktango

2.8 Hilux'umu yeni kasa 2012 si ile değiştirmek istiyorum.

Ynt: 2.8 Hilux'umu yeni kasa 2012 si ile değiştirmek istiyorum. merhaba, aracınızı ben almak istiyorum 2005 model suzuki jimny ile takas etmiyorsunuz ne yazıkki ? ::) gökhan :'(

16. gktango

vitarada kırılan ön aks için çözüm önerisi

arkadaşlar, vitaralarda kırılan ön aks'lara alternatif çözüm önerisi olan varmıdır ? teşekkürler,
  17. gktango

ARAZİ ARAÇLARINA GÜNEŞLİKLERİ FLANŞLAR!!PROFFROAD OTO YEDEK AKSESUARLARI

Ynt: ARAZİ ARAÇLARINA GÜNEŞLİKLERİ FLANŞLAR!!PROFFROAD OTO YEDEK AKSESUARLARI merhaba herkese, ben toyota için aldım son derece başarılı, teşekkür ederim İsmail usta. gökhan
  18. gktango

Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :)

Ynt: Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :) aracınız hayırlı olsun, kullandığınız lastik ölçüsü nedir acaba?

19. gktango

Satılık Goodyear MT/R Lastik Ve Jant

Ynt: Satılık Goodyear MT/R Lastik Ve Jant jantlar için en son kaç TL diyorsunuz ? telefon varmı acaba ?
  20. gktango

1993 Model 3 Kapı Pajero - Satılık

Ynt: 1993 Model 3 Kapı Pajero - Satılık aracınızın resimleri nvarmı acaba. tel numaranız nedir

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri