Arama sonuçlarınız

1. hyena

Çakı ve Bıçak Seçimi

Yorum ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, en son bora safari (m-412) ile fighter (m-404) arasında kaldım, ve şu an safari bir adım önde gidiyor, wenge ve gül ağacı saplarından hangisini tercih etmeliyim dayanıklılık açısından bi fark var mı yoksa tamamen görsellikle ilgili mi (benim için...

2. hyena

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Spor olarak, eğlenmek için keyfi yapılan avlanma mekruhtur, Peygamber (as) şöyle buyurmuştur: “Can taşıyan hiçbir şeyi nişangah edinmeyiniz.” "Yeryüzündeki Mahlûklara Acımayana, Göktekiler Acımaz." [Taberani] "Merhameti Olmayana Merhamet Edilmez." [Buhari] "Merhamet...
  3. hyena

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Biz kimseye et yemeyin ot yiyin demiyoruz ki burada anlatılmak istenen sadece hayvanların da yaşama hakkının bulunduğu, yapılan avlanmalar neticesinde soylarının tükenmekte olduğu bir gerçektir ve bunun mazereti olamaz, ayrıca bu sayede ekolojik denge de bozulmaktadır...

4. hyena

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Ben avcılığın zevk için ve spor olarak yapılmasına karşıyım, hayatı idame konusunda yapılan avcılık tamamen farklıdır, birisi hayatını devam ettirebilmek için yapıyor diğeri ise keyfi, zaten ilk sayfadaki yazımda da belirtmiştim, Etsiz bir hayat olmaz tabiki, zaten...
  5. hyena

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Merhabalar siz benden ziyade kendinizi saygıya davet etseniz daha mantıklı olur bence... Aslında bohçacı kelimesi avcılar tarafından ya da bu av kanallarının uydurduğu bir kelimedir, gerçekte kaçak avcı anlamına gelen poacher kelimesinden türetildiğini düşünmekteyim yani...

6. hyena

Açılmasını İstediğiniz Kategori Veya Başlıklar

Ynt: Açılmasını İstediğiniz Kategori Veya Başlıklar YILDIZ GÖZLEMCİLİĞİ ve TAKIMYILDIZLAR şeklinde bir başlık ya da kategori olabilir... Selamlar Saygılar...

7. hyena

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Avcı (veya yırtıcı): av olarak adlandırılan diğer hayvanları veya organizmaları "avlanma" adı verilen bir davranışla avlayıp öldüren organizmadır. Tanım Vikipedia'dan alınmıştır Avcının tanımını insana uyarlarsak : Avcı av olarak adlandırılan diğer hayvanları "avlanma"...
  8. hyena

Arı Sokması

Ynt: Arı Sokması Sivrisinek ısırıklarında kullanıldığı gibii arı sokmalarında da sokulan bölgeye amonyak sürülmesinin iyi geldiğini duymuştum, Bu yöntem ayrıca ayak mantarına da çözümdür...
  9. hyena

Ah Şu Çinliler !!

Ynt: Ah Şu Çinliler !! Bazı Çin malları da pek bi uyduruk ama, geçen bi tornavida takımı aldım Çin işi, daha vidayı açarken ağzı bozuldu, tek kullanımlık tornavida olduğunu da yeni öğrendim bu sayede :))

10. hyena

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Tabiki FENERBAHÇE , Sıradaki gelsin ama o da mızmızlanmasın,

11. hyena

Elektronikten anlayan var mı?

Ynt: Elektronikten anlayan var mı? öncelikle televizyonunuz hayırlı olsun, belirttiğiniz sorunlardan anladığım kadarıyla televizyonunuzda hiçbir sorun yok, sizin kontrol etmeniz gereken en önemli nokta antenden gelen kablo ve bağlantısı, step step ilerlemek gerekirse öncelikle yapmanız...
  12. hyena

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder Rakı çok şeyi ifade eder, 1- Cehennemi :) 2- Neyzen Tevfik 3- Ayvalık rakıyı sevmem, bence en adam akıllı içki de Viski ve Kanyaktır, hatta Kanyak'ı tek geçerim, hem bunları içen de dozunu bilir oturup da bir şişeyi bitirmez... Selamlar, Saygılar

13. hyena

Kendi Kamp Ocağınızı Yapın

Ynt: Kendi Kamp Ocağınızı Yapın Paylaşımlar için teşekkür ederim süper bilgiler var yakında kendi mikrodalganı yap diye konu açılırsa şaşırmayalım :) Ankara'da oturanlar ispirto bulmak isterlerse Ulus'a baksın rakı şişelerinde mor renk, içilmesin diye boya katıyorlar, Ulus Hal'in oralarda...
  14. hyena

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Leatherman iyidir güzeldir ama pahalıdır, Kipa'da 10 TL ye Tools vardı paslanmaz çelikten gayet güzel bıçağınızın yanında tools isterseniz işinizi görecektir, Selamlar, Saygılar
  15. hyena

İp ve Düğümler

Ynt: İp ve Düğümler tam aradığım site, link için teşekkürler,

16. hyena

Survival Knife (seçim)

Ynt: Survival Knife (seçim) Survival olarak öncelikle yekpare gövdeli bir bıçak almanızı tavsiye ederim, diğerlerinin sapı extreme kullanımlarda elinizde kalabilir, Bora M404 gayet güzel görünüyor, yabancı markalara o kadar para vermektense gayet kaliteli ve sağlam yerliler bulabilirsiniz...
  17. hyena

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? valla arkadaşlar her insan tehlikelidir tanımıyorsan temkinli yaklaşman gerekir bazı arkadaşlar yazmış işte avcılar çobanlar zararsız yardımsever insanlar diye, nereden biliyorsunuz alınlarında mı yazıyor, belki adam/kadın sapık, hırsız, katil, 10 lira için...
  18. hyena

Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler

Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler Kadir bey çok önemli bir hatayı görmüşsünüz uyarınız için teşekkür ederim, yalnız sizin bahsettiğiniz şu parlak siyah sert kabuklu bir sürü ayağı olan böcek çiyan olmasın :) tariflere aynen uyuyor da... Selamlar, Saygılar

19. hyena

Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım!

Ynt: Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım! Gidip de markalara o kadar para yatırmayın ben Real'den almıştım çadır ve uyku tulumunu çadırı 59 TL ye uyku tulumunu 29 TL ye, uyku tulumunda önemli olan kullanım aralıklarıdır Everest'e çıkmadığınıza göre Extreme bir tulum da almanıza...
  20. hyena

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Öncelikle açıklamanız için teşekkür ederim, yalnız günümüzde durum biraz farklı, et yemek için avlanmak zorunda değilsiniz, her türlü et ve et ürünlerini ülkemizde rahatlıkla bulabilirsiniz, ben de tavuk örneğini vereyim tavuklar üretimhanelerde ülke ihtiyaçlarına göre...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri