Arama sonuçlarınız

1. hyena

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Buradaki yazı her doğaseverin yapmak istediği şeylerdir ama avcılar için hikaye bence buradakiler, tabiki avcılar da doğayı sevdikleri için bunları yapmayı severler ama ben önceliklerinin av olduğuna inanıyorum. 2 gün önce gazetede okuduğum bi haberde nesli tükenmekte olan...

2. hyena

Sivrisinek Isırması

Ynt: Sivrisinek Isırması Sivrisineklerin ısırmaması için: Kola takılan doğal bileklikler stronella yağı içerdiklerinden sivrisinekleri uzak tutmaya yardımcı olur, İş işten geçtikten sonra :) Sivrisinek ısırıklarına ısırılan yere amonyak sürerseniz kaşıntıyı alır ve iyileştirir...
  3. hyena

Motosiklet Kullanan Arkadaşlara Bir Sorum Var!

Ynt: Motosiklet Kullanan Arkadaşlara Bir Sorum Var! Selamlar, köpekler hareketli araçlara genelde yandan saldırırlar, motor geçerken beklerler ve kendi hızlarını eşitlemeye çalışırlar, bu da motorsiklet sürücüleri için tehlikeli durumlar yaratır ve düşmenize sebep olur zaten arkadan...

4. hyena

Balta mı, Bıçak mı?

Ynt: Balta mı, Bıçak mı? Evet tam braveheart tarzı sağ ele bundan sol ele de zincirli topuz :) Baltanın görevini rahatlıkla yapabilen busse bıçaklarının imha testlerini www.knifetests.com adresinden inceleyebilirsiniz, Bir de kamyon makaslarından yapılan bıçaklar iyi bir balta görevi...
  5. hyena

National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri

Ynt: National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri Öncelikle Sayın Murat Vural çalışmanızdan ve başarınızdan dolayı sizi tebrik ederim, gerçekten çok güzel bir çalışma, fotoğrafçı sayılmam ama izleyici olarak 3.olan fotoğraf nasıl üçüncü olmuş onu anlayamadım çok sıradan ve çok...

6. hyena

Balta mı, Bıçak mı?

Ynt: Balta mı, Bıçak mı? Aslında kullanım alanlarına göre ikiside gerekli, ama madem bir seçim yapmak zorundayız ben yekpare gövdeli sağlam bir bıçak seçerdim. çünkü doğada zor durumda, avlanma olsun savunma olsun bıçak paltadan daha işlevsel ve daha seri bir kullanım olanağı sunar, ama bir...

7. hyena

Google Earth Offline kullanım

Ynt: Google Earth Offline kullanım Merhabalar bu sorun çözülemedi mi halen yani Reha bey'in belirttiği gibi cache switch tarzı bir uygulama yok mu... Selamlar Saygılar...
  8. hyena

Acil Durumlarda Nerede Olduğunuzu SMS ile Öğrenmek!.

Ynt: Acil Durumlarda Nerede Olduğunuzu SMS ile Öğrenmek!. Katılıyorum tabiki cep telefonu ile konum bildirme sakat, ama bu yolla çemberi daraltıyorsunuz sonuçta kaybolan kişiyi bulabileceğiniz daha dar bir alana sahip oluyorsunuz, burada anlattığınız gibi 2km karelik alanda olsa sonuçta...
  9. hyena

Motosiklet Trailer

Ynt: Motosiklet Trailer Bence bu daha iyi görünüyor, bi sorun olacağını zannetmiyorum, hem spooiler vazifesi de görür :)

10. hyena

Acil Durumlarda Nerede Olduğunuzu SMS ile Öğrenmek!.

Ynt: Acil Durumlarda Nerede Olduğunuzu SMS ile Öğrenmek!. Sonuçta kaybolan kişi bize konumunu bildirirse biz de Gps yardımıyla onu bulabiliriz, yani çemberi ne kadar daraltabilirsek işimiz kolaylaşır, aslında ülkemizde kaybolmak da baya bi zor, 1-2 saat yürüme mesafesiyle bir yerleşim yerine...

11. hyena

Ayvalık

Ynt: Ayvalık Ayvalık tostunun içinde ne yok ki :) Şunu belirteyim Ayvalık'ta merkezde Tansaş'ın yanındaki tostçulardan tost yemeyene ben Ayvalık tostu yemiş demem, ben Ankara'dayım Ankara'da olan Ayvalık tostları tamamen hikaye, bunu Ayvalık'ta yediğiniz zaman anlarsınız... Selamlar, Saygılar...
  12. hyena

Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel)

Ynt: Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel) Yanımda ya da çantada genellikle; Asus A730W Pda Firestell Victorinox Classic SD Arabada Harita Çantası (2009 KArayolları haritası ve silva pusula ile birlikte) Maglite ya da Led Fener, Kampta Surefire G2 Nitrolon Fotoğraf Makinesi Selamlar...

13. hyena

Ehliyet için Sağlık Raporu

Arkadaşlar ehliyet alımlarında sağlık ocaklarından alınacak raporlar geçerli oluyor, 30-40 lira vermenize gerek kalmadı, bilmeyenlere duyurulur... Selamlar...
  14. hyena

Yivsiz Atış Fişeğinin Yapısı

Ynt: Yivsiz Atış Fişeğinin Yapısı Bilgiler için teşekkürler, Aşağıdaki videoda fişek çeşitleri ve etkileri anlatılmış. Selamlar Saygılar... http://www.youtube.com/watch?v=ievbU3xIYGQ
  15. hyena

Nükleere Hayır !

Ynt: Nükleere Hayır ! Greenpeace kadar ülkemizde lüzumsuz, işe yaramayan, gittikleri ülkelere zarar vermeye çalışan, boş işlerle uğraşan bir örgüt daha olduğunu zannetmiyorum, bir ülkenin gelişmesinde en önemli unsurlardan biri de sahip olduğu enerji kaynaklarıdır, rüzgar enerjisi kullanılsın...

16. hyena

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Victorinox Classic SD
  17. hyena

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Merhaba arkadaşlar, bu da benim ilk başlangıç motorum, Kanuni Seyhan 125 T, tüm arkadaşara kazasız belasız sürüşler dilerim. Selamlar Saygılar...
  18. hyena

Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Haklısınız durma mesafesi motorun ağırlığına göre değişir ve doğal olarak hafif olan daha kısa mesafede durur. Yalnız o yağmurlu havada tehlikeli ani bir durumla karşılaşıldığında reflex olarak frene basmanızla kendinizi yerde bulmanız bir olur ya...

19. hyena

Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri Amerika'ya ceza kestiğimiz ve imzalattığımız 22 maddelik ilk antlaşma... :) http://avalon.law.yale.edu/18th_century/bar1795t.asp Dizilerin yayınlanma tarihleri http://www.episodeworld.com/ Herşeyi herşeye çevirir http://www.convertworld.com/tr/ Bear...
  20. hyena

Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Merhaba arkadaşlar, buradaki kişinin yaptığı fizik kurallarına göre akıllı bir davranış olsa da, tamamen yanlış bir sürüş tekniğidir, bunun hiçbir şekilde savunması yapılamaz bence, 90-100 km hızla giden bir aracın durma mesafesini ehliyeti olan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri