Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dövme ?
Discovery Channel da bu aralar Miami Ink isimli bir program yayınlanıyor. Dövme konusunda ilgili arkadaşlara izlemelerini şiddetle tavsiye ederim.
Ynt: Kimlik Fotokopisi Kullanımı
Çok güzel bir konuya değinmişsiniz.Uyarınız için teşekkürler.Burada anlatılanları abonesi olduğum gsm şebekesinin abone merkezine sim kart değişikliği için gittiğimde uygulamıştım yani kimliğin üzerine 05x...... numaralı kart yenilemesi için verilmiştir diye...
Ynt: Köpekler Bizden Ne İster?
Zaten burada anlatmak istediğim köpeğin üzerinize saldırdığı anda sizi yere düşürürse yapmanız gereken hareketlerden biri. tabi bu duruma düşmeden önce köpeği kendinizden uzak tutmanız gerekir. Ama boyun yüz ve kasıklar hayati bölgeler olduğu için saldırıdan...
tatile gittiğimde bizim eve de dadanan bi köpek vardı. bi akşam yemeğinde köpeğe bişeyler verdim, nasıl tahmin ediyo bilmiyorum ama, her akşam yemeği yerken bizim kapının önünde oturuyodu.(kokudan desek diğer köpekler neden gelmiyodu) sonra baya bi dost...
Ynt: Hayatı İdame Teknikleri
evet her zaman tedbirli olmalıyız her türlü soruna karşı hazırlıklı olmalıyız bunun içinde karşımıza çıkabilecek sorunları önceden düşünebilmemiz gerekir. Bunu düşünebilmemiz için de insanların tecrübelerinden belgesellerden en önemlisi de doğayı iyice tanımamız...
Ynt: Yol Şarkıları...
Elvis Presley, Pearl Jam, Asya, Beethoven (Tüm Klasik Müzikler) bir de Christine 1983 (Katil Araba) filmindeki arabanın insanları katlederken çaldığı müzikler olabilir ;D
Ynt: Bay Evet; Yes Man (2008)
Filmde Jim Carrey olur da o film izlenmez mi... söylediği Third Eye Blind - Jumper şarkısı gayet güzeldi. ;D Zaten çoğu filminde şarkılara kendi yorumunu katarak söylemiştir. Örnek olarak Cable Guy da söylediği Jefferson Airplane den "Don't You Want Somebody To...
Ynt: Saniyenin Yüzde Birinde Hayatı Sorgulamak...
etkileyici bir paylaşım insanlar hayati konularda bu kadar mı kayıtsız kalabilir.Düşündürücü ve insanlık adına utanç verici.
Paylaşım için teşekkürler
Ynt: Hayatı İdame Teknikleri
arkadaşlar elinize sağlık çok güzel bilgiler vermişsiniz topladığım bilgilerle ben de survival kit oluşturmaya başladım. 8) televizyonda bir programda izlemiştim dağ yürüyüşleri vb tarzı survival faaliyetlerde yanımıza 2-3 adet kalorisi yüksek çikolata ve şekerleme...
Ynt: Burada Yürümek Cesaret İster
burada yürümek süper zevkli olurdu aslında, resimlere bakarken bile insanın içi çekiliyor, tabi sağlam bir kalp de lazım :)
aslında tekme daha çok pinçir,kaniş vb tarzı cinslerde daha çok işe yarıyor..ama bu cinsler genelde sinir hastası oluyor ;D dikkat ederseniz köpek durduğu yerde titriyor ;D ben sebebini buna bağlıyorum. Genede köpekler gariban hayvanlar sevgimize muhtaç hayvanlar...
Ynt: Nasıl Başlarım ?
Yeni başlamak isteyenler Türk Hava Kurumu şubelerine giderek Model Uçak Kursuna ücretsiz katılabilir ve model uçak sertifikası alabilirler. Model Uçak Başlangıç Kursunda yapılan uçak Ata Planör Model Uçağıdır.Saygılar...
Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel)
izlenmesi keyifli bir program. öğrettiği bilgiler de çok güzel ama yediği şeyler pek mantıklı değil, yani pişirerek ya da kaynatarak yiyeceği şeyleri çiğ yiyor. Zaten destek aldığını da programında kendisi söylüyor.Aşılar antibiyotikler vs. Bir de...
Bilimsel bi yaklaşım değil ama köpeklerin kaçanı kovalama ses yapanı susturma gibi huyları var her türlü aracı kovalarlar motorlu motorsuz farketmez yeter ki hızlı gitsin ve ses çıkartsın, geçen yaz Ankara da akşam eve doğru giderken depar atayım dedim yoldan...