Arama sonuçlarınız

1. hyena

Dövme ?

Ynt: Dövme ? Discovery Channel da bu aralar Miami Ink isimli bir program yayınlanıyor. Dövme konusunda ilgili arkadaşlara izlemelerini şiddetle tavsiye ederim.

2. hyena

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Merhabalar bende Kanuni Seyhan 125 T (T turbo değil ;D) var. Güzel bir motor yeni başlayanlara tavsiye ederim...
  3. hyena

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? boğulmak. boğulma tecrübesi için waterboarding (CIA işkencesi) 8) araştırıp kendinizde deneyebilirsiniz... ;D

4. hyena

Köpekler Bizden Ne İster?

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? Faydalı olabildiysem ne mutlu...
  5. hyena

Kimlik Fotokopisi Kullanımı

Ynt: Kimlik Fotokopisi Kullanımı Çok güzel bir konuya değinmişsiniz.Uyarınız için teşekkürler.Burada anlatılanları abonesi olduğum gsm şebekesinin abone merkezine sim kart değişikliği için gittiğimde uygulamıştım yani kimliğin üzerine 05x...... numaralı kart yenilemesi için verilmiştir diye...

6. hyena

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? Zaten burada anlatmak istediğim köpeğin üzerinize saldırdığı anda sizi yere düşürürse yapmanız gereken hareketlerden biri. tabi bu duruma düşmeden önce köpeği kendinizden uzak tutmanız gerekir. Ama boyun yüz ve kasıklar hayati bölgeler olduğu için saldırıdan...

7. hyena

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? tatile gittiğimde bizim eve de dadanan bi köpek vardı. bi akşam yemeğinde köpeğe bişeyler verdim, nasıl tahmin ediyo bilmiyorum ama, her akşam yemeği yerken bizim kapının önünde oturuyodu.(kokudan desek diğer köpekler neden gelmiyodu) sonra baya bi dost...
  8. hyena

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri evet her zaman tedbirli olmalıyız her türlü soruna karşı hazırlıklı olmalıyız bunun içinde karşımıza çıkabilecek sorunları önceden düşünebilmemiz gerekir. Bunu düşünebilmemiz için de insanların tecrübelerinden belgesellerden en önemlisi de doğayı iyice tanımamız...
  9. hyena

Yol Şarkıları...

Ynt: Yol Şarkıları... Elvis Presley, Pearl Jam, Asya, Beethoven (Tüm Klasik Müzikler) bir de Christine 1983 (Katil Araba) filmindeki arabanın insanları katlederken çaldığı müzikler olabilir ;D

10. hyena

Bay Evet; Yes Man (2008)

Ynt: Bay Evet; Yes Man (2008) Filmde Jim Carrey olur da o film izlenmez mi... söylediği Third Eye Blind - Jumper şarkısı gayet güzeldi. ;D Zaten çoğu filminde şarkılara kendi yorumunu katarak söylemiştir. Örnek olarak Cable Guy da söylediği Jefferson Airplane den "Don't You Want Somebody To...

11. hyena

Saniyenin Yüzde Birinde Hayatı Sorgulamak...

Ynt: Saniyenin Yüzde Birinde Hayatı Sorgulamak... etkileyici bir paylaşım insanlar hayati konularda bu kadar mı kayıtsız kalabilir.Düşündürücü ve insanlık adına utanç verici. Paylaşım için teşekkürler
  12. hyena

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri arkadaşlar elinize sağlık çok güzel bilgiler vermişsiniz topladığım bilgilerle ben de survival kit oluşturmaya başladım. 8) televizyonda bir programda izlemiştim dağ yürüyüşleri vb tarzı survival faaliyetlerde yanımıza 2-3 adet kalorisi yüksek çikolata ve şekerleme...

13. hyena

Bu Evlerde Yaşamak Cesaret İster

Ynt: Bu Evlerde Yaşamak Cesaret İster Ankara'da kalenin oradaki kayaların üstüne yapılmış evler bunların fotosopsuz hali...
  14. hyena

Burada Yürümek Cesaret İster

Ynt: Burada Yürümek Cesaret İster burada yürümek süper zevkli olurdu aslında, resimlere bakarken bile insanın içi çekiliyor, tabi sağlam bir kalp de lazım :)
  15. hyena

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? aslında tekme daha çok pinçir,kaniş vb tarzı cinslerde daha çok işe yarıyor..ama bu cinsler genelde sinir hastası oluyor ;D dikkat ederseniz köpek durduğu yerde titriyor ;D ben sebebini buna bağlıyorum. Genede köpekler gariban hayvanlar sevgimize muhtaç hayvanlar...

16. hyena

Nasıl Başlarım ?

Ynt: Nasıl Başlarım ? Yeni başlamak isteyenler Türk Hava Kurumu şubelerine giderek Model Uçak Kursuna ücretsiz katılabilir ve model uçak sertifikası alabilirler. Model Uçak Başlangıç Kursunda yapılan uçak Ata Planör Model Uçağıdır.Saygılar...
  17. hyena

Ultimate Survival (Discovery Channel)

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) izlenmesi keyifli bir program. öğrettiği bilgiler de çok güzel ama yediği şeyler pek mantıklı değil, yani pişirerek ya da kaynatarak yiyeceği şeyleri çiğ yiyor. Zaten destek aldığını da programında kendisi söylüyor.Aşılar antibiyotikler vs. Bir de...
  18. hyena

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? Bilimsel bi yaklaşım değil ama köpeklerin kaçanı kovalama ses yapanı susturma gibi huyları var her türlü aracı kovalarlar motorlu motorsuz farketmez yeter ki hızlı gitsin ve ses çıkartsın, geçen yaz Ankara da akşam eve doğru giderken depar atayım dedim yoldan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri