Arama sonuçlarınız

1. ilhan hoca

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Ahmet bey merhabalar.. jeneratörle elettirik ihtiyacını karşılamayı düşündüğünüzü paylaşmısınız,biraz açarmısınız,güneş panelile kıyaslarsak artıları,eksileri,maliyeti,kulanım kolaylığı vb.... Konunun daha başındayken...

2. ilhan hoca

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-het Mühendislikten Solar Panel Sistem+akü Kampanyası Önder bey merhabalar:yeni karavancı adayı olarak,kapınızı çalacağım..fiyatlarınız hala aynıdır umarım ;D.. gezenbilir üyelerininde özel iskontoları armıştır,malüm aile genişliyor ;D
  3. ilhan hoca

En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir?

Ynt: En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir? ;D

4. ilhan hoca

Piyasadan çekilme !!

Ynt: Piyasadan Çekilme !! chevrolet piyasadan çekilsede,çekildiği yıldan ihtibaren 10 sene yedek parça hizmeti vermek zorundadır diye biliyorum... ayrıcada arkadaşın dedigi gibi motor %100 opel,diğer parçalardada%60 opel,sorun olmaz düşüncesindeyim,şahsen bende aveo var,hiç olumsuzluk...
  5. ilhan hoca

Ynt: En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir? yorum tarilerini yeni farkettim,,sanırım soru sormakta geç kaldım............

6. ilhan hoca

Ynt: En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir? arkadaşlar merhaba. fıat dukato da psa gurubu içindemi,psa araçlardaki motorlar birbirinden farklım-aynımı....

7. ilhan hoca

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sami bey merhaba,kolay gelsin, güzel bir virüse bulaşmışsınız. Herşey umduğunuz gibi gerçekleşir umarım.Gezenbilir sayfalarını dolaşırsanız,bu konuda deneyimli,imalat yapan arkadaşlar var,fikir ve deneyimleriniherkonuda paylaşıyorlar,sağolsunlar,ben direk atila...
  8. ilhan hoca

Karavan Yapımı Üzerine ........

Ynt: Karavan Yapımı Üzerine ........ Mesut bey merhaba; telefonum 0533 6328956 ilhan arslan. somut düşündüğüm araç dukato camper,özel arabayla takas yapmayı düşündüğüm araç. arka kapıda çiftkişilik yatak var,öndede oturma gurubu,ancak oturma gurubu bir kişi lik,karşısındada şöför...
  9. ilhan hoca

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşbulduk,Levent bey,teşekür ederim...

10. ilhan hoca

Farklı Bir Ev Yapımı Karavan Elektrik Çıkışı ;)

Ynt: Farklı Bir Ev Yapımı Karavan Elektrik Çıkışı ;) Serdar bey elinize sağlık,o kocaman firmalar bunları düşünemiyorlar maisef...

11. ilhan hoca

Ynt: Karavan Yapımı Üzerine ........ Mesut bey;bu güzel bilgiler için çok teşekür ediyorum,hayli detaylı,çok geniş açıklamaların için. Mesut bey,sizden öğrenmek istediğim iki konu daha var. birincisi;camper karavanlardaki mevcut yatak sökülüp,tekrardan oturma gurubu konulabilinirmi...
  12. ilhan hoca

Ynt: Karavan Yapımı Üzerine ........ Karavan Yapımı Üzerine;Başlığı altında,görüşlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekür ediyorum. Öncelikle uzun yıllar karavan kullanan arkadaşlar,karavanların kullanımındaki zamanlarda ençok hangi sıkıntıları(mekanik-işlevsel-planlama-araç seçimi)vs...

13. ilhan hoca

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Süleyman bey teşekür ediyorum,enine yatak olmuyorsa hemen vazgeçiyorum,kısmet, o zaman başka arayışlara devam.... teşekür ederim değerli bilgileriniz için.. saygılar..
  14. ilhan hoca

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Süleyman beby; önerileriniz için teşekür ederim. Atila beyle tanıştık,karavanınıda beğendim ancak ben söylediğim gibi yeni bir aracım var ve takas düşünüyorum. Atila beyle yeni tanıştık ama sağolsun kırk yıllık dost gibi sıkıştıkca rahatsız ediyorum,bilgilerini...
  15. ilhan hoca

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Süleyman ve B.Kemal Ataman arkadaşlar,duyarlılığınıza teşekür ediyorum.Emekli öğretmenim,ayvalıkta yaşıyorum,sizlerin arasına katılmak için can atıyorum.Öncelikle 2013 model chevrolet aracımla camper bir karavanla takas yapmayı veya panel van bir araçla takas...

16. ilhan hoca

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (bibs) İsmail bey kusura bakmayın,sayfayı inceleyince gördüm,karavanı bitirmişsiniz,hayırlı olsun,darısı bize....
  17. ilhan hoca

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (bibs) herşey gönlünüzce olur inşallah.Deneyimlerinizi paylaşırsanız,bizede cesaret vermiş olursunuz.
  18. ilhan hoca

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) arkadaşlar merhaba.karavan almaya karar verdim ama nerden başlıyacağımı dahi bilmiyorum,karavanda olmazsa,olmazlar nelerdir,yardımcı olursanız sevinirim........

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri