Arama sonuçlarınız

1. ekmel58

Defender Lovers 1.buyuk Bulusma Kampi

5-6 ekim Yalova\Güneyköy LandRover Defender a gönül vermiş bir çok kişinin bir araya geleceği DEFENDER BÜYÜK BULUŞMA etkinliğine tüm Defender sahiplerini bekliyoruz. Planlanan etkinlik alanı oldukça büyük bir alandır. Bakalım Türkiye nin dört bir kösesinden gelen Defender gönüllüleri bu alanı...
  2. ekmel58

Defender Almak Istiyorsunuz. Aracı Alırken Hangi Özelliklerine Bakarsınız?

çok derin bir mevzuya dalmışsın şimdi başlar alınmaz aman uzak dur masrafından kurtulamazsın sanayiden çıkamazsın diyenler çok kulak asma öncelikle bu aracı seveceksin ve ne beklediğini bileceksin ve en önemlisi elin takım tutacak ben 3 yıldır kullanıyorum aylık minimum 2 bin km yol yapıyorum...

3. ekmel58

Sülüklügöl

Zirveye kadar çıkıyor araç yalnız sülüklü gölden eğim biraz fazla direk davlumvaz yaylasından çıkarsanız daha düzgün bir yol mevcut
  4. ekmel58

Defender 300 Tdi Modifikasyonu Için Ne Yapmalı

300 tdi zaten turbo bir motor turbo büyütülüp pompa ile oynanabilir ama şahsi fikrim gerek yok motorun komple bakımını yaptırdığınızda yeterli gelmesi gerekiyor LOw2 garege ayhan usta var yada maslakta sakallı hüseyin abi direk yanlarına giderek daha sağlıklı bilgi alırsın bizim insanımız...

5. ekmel58

Yeni Proje Suzuki Samurai

emeğinize sağlık sonucu merakla bekliyoruz

6. ekmel58

2019 Amatör Telsiz Sınav Duyurusu

Bilgilendirme için teşekkürler.
  7. ekmel58

Geleneksel 10. Gezenbilir Kış Kampı Tarihi ?

geçen sene katılmıştım birlik olayına rastlamadım herkes bir köşede kamp yapıyordu toplu olarak birşeyler yapılmalıydı umarım bu sene olur
  8. ekmel58

Defender Kapı Kartonları

https://www.vtboffroad.com/sitesine bakın betül hanım yardımcı olacaktır

9. ekmel58

Birtane Defender Alıp Yapıp Satmak

70-80 e zor yaparsınız motor şanzıman 30-35 i buluyor sadece

10. ekmel58

Offroad Araç Yapımı

33 lastik 5,5 bin jant 2 bin ön arka tampon 3 bin sisler 2 bin yükseltme 3 bin fiber aksesuar 3 bin yan basamak 1 ortalama 20 bin tabi montajı var bunun öncesinde aracın toplanıp boyanması var
  11. ekmel58

Defender Orta Konsol Hakkında

Ben resimdeki parça sorulduğu için fiber yapanları söyledim yoksa ben kendi aracımda doğan abinin konsolunu kullanıyorum resimdeki eski hali şu an double teyp takılı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

12. ekmel58

Defender Orta Konsol Hakkında

Ahmet Ali günnar fiber yapıyor başka yapan arkadaşlar da var
  13. ekmel58

Çadır Tavsiyesi (boy Olarak)

Evolite Excamp 4 Pro Çadır - n11.com kullandığım çadırlardan biri iç genişliği ve tavan yüksekliği gayet ideal 4 mevsim kullanıyorum sıkıntı yaşamadım husky bigles bulamazsınız piyasada ben aylarca aradım husky nin fighter modeli ve black freshin hem otomatiği hem manueli var Evolite Excamp 4...
  14. ekmel58

06.10.2018 - İnönü Yaylası Gezimiz

Tek sorun keşke silah olsa bizde atıyoruz ara sıra ama bokunu çıkarmamak lazım yine de anlarım ama insan kampa gidip son ses müzik niye Dinler hadi belli saate kadar dinlersin de gecenin 2 sinde ayıptır biz kafa dinlemeye gidiyoruz huzur bulalım diye iyice ifrit olup dönüyoruz

15. ekmel58

Pokut Yaylası

çok doru bir noktaya değinmişsiniz gerçekten temiz bir millet değiliz temizlik imandandır ama bu sadece dilde ne olur yediğini içtiğini bir bir poşete koyup çöpe atsan sadece bu da değil ki arabada içtiği şişeyi yola atan elindekini bitirince ambalajını sokağa savuran bizim insanımız olamaz
  16. ekmel58

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

elinize sağlık sonuç güzel olacak
  17. ekmel58

06.10.2018 - İnönü Yaylası Gezimiz

daha önce ilk ve son bahar aylarında kamp yapmışlığım olan bir bölge gerçekten çok güzel yanlız bu sene ağustos ayında çıkalım dedik demez olaydık gecenin bir yarısı son ses müzik dinleyeninden sabaha kadar susmayan silah sesine, eşşek kadar adamların içip içip torpil patlatıp etrafı rahatsız...

18. ekmel58

Pokut Yaylası

kendi ülkemizde birbirimize tahammül edemememiz çok acı ama ne olursa olsun o manzara için gidilir
  19. ekmel58

Çocuklarım Için Kamp Tavsiyesi

erikli tepe belediyenin tesisleri geçen hafta sonu tanıtımı yapıldı ben gidemedim ama bu bölgelerde inönü yaylası,erciova yaylası var benim kamp kurduğum yada yalovada delmece yaylası teşvikiye yaylası var çok güzel ormanlık düzlük alanları mevcut su sıkıntısı çekmeyeceğiniz güzel yerler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri