Arama sonuçlarınız

1. ekmel58

Hayırlı Olsun - Lr Defender Servis/garaj - Kocaelİ

Hayırlı olsun bir çayınızı içmeye geliriz inşallah

2. ekmel58

İlandaki Araç Hakkında Yorumlarınızı Alabilirmiyim?

110 şase uzunluğu ama 83 ilk defa duyuyorum
  3. ekmel58

Mat Ve Uyku Tulumu Tavsiyesi

şişme mat kullanıyorum gayet rahat

4. ekmel58

Defender Toplama- Alma Yardim Lütfen!

istanbul mecidiyeköyde bir arkadaş takıyor konsol orjinal kalıp diğer parçalar kendi imalatları sanırım
  5. ekmel58

Uluyayla

Tanınmaması daha iyi biz millet olarak çevreye saygıyı temizliği daha öğrenemedik

6. ekmel58

Yedigöller'deki Uzun Kamplar Için Duş Problemi

Özellikle ormanlık alanlarda güneş ısısını kullanmak zor olduğundan hidraforlu sistem daha mantıklı

7. ekmel58

Araç Üstü Çadır Yapımı En Ucuz Maliyet

Elinize sağlık güzel olmuş lakin tavan sepetinin kullanılabilirliği azalmış uzun süreli kamplarda sıkıntı olmaz mı?
  8. ekmel58

Gitmeyin ! Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum.

Yapılan yorumların cinsiyet nedeniyle taraflı olduğu yorumunu yaptıktan sonra sizin az çok karakteriniz belli oldu bu kafadaki bir kişiye cevap yazmak zaman kaybı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. ekmel58

Hepimiz hayvanları seviyoruz ama bu onları yemeklerin üzerinde rahatça dolaştıracağız anlamına gelmez belki gelen misafir alerjisi var ayrıca anladığım kadarıyla sorun sadece kedi değil ki neden kampa gidiyoruz huzur bulmaya mekan sahibinin sabaha kadar insanları rahatsız edecek şekilde ses...

10. ekmel58

Merhabalar Abİlerİm Fotoğrafçinin Defender Aşki :)

Yeterli izolasyon ve doğru motor şanzıman seçimi ile ses rahatsız edecek seviyede olmaz bakımlarını yaparsan yolda bırakmaz ana gelin ve damadı arka koltuğa sığdırman zor damat neyse de gelin gerçekten zor arka koltuğu değiştirip geride montaj yaptırırsan olur ve klima taktırman şart bu...

11. ekmel58

Geçmiş olsun her be kadar kamp alanları dışında kamp yapmayı sevsemde aklımın bir köşesinde kalsın
  12. ekmel58

Sıfır motor 35 bindi en son kur farkından dolayı artmıştır

13. ekmel58

300tdi 15 bini geçer ayrıca lt77 1,67 ise şanzıman rn ile değişmeyecekse en azından dişli değiştirip 1,41 yapılmalı o da 2 civar tutar sanırım
  14. ekmel58

Üzgünüm benim İzmir’de önerebileceğim bir arkadaş yok ama defender gruplarına üye ol eminim İzmir’de yardımcı olabilecek birini bulabilirsin
  15. ekmel58

Polisle sıkıntı yaşayacağınızı zannetmem ben yaşamadım yaşayanı da duymadım meraktan durdurup muhabbet edeni gördüm hangi şehirdesiniz söylerseniz yardımcı olacak biri olabilir benzin-lpg olabilir hatta v8 in sesine hastayım ama değiştirmek istediğinizde seçenek sınırlı dizelde...

16. ekmel58

Gezenbilir "doğaya Saygılı Off-road" Manifestosu

çok güzel olmuş... önce doğaya sayg benim en rahatsız olduğum konu çöp ve kimse yokmuşçasına açılan müzik. kafa dinleye gittiğin yerde neden son ses müzik dinlersin
  17. ekmel58

bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışayım 2.5 dizel düz yolda fena değildir ama azıcık rampalarda vites küçültmen gerekir kamyonlardan sellektör yemişliğim vardır, bence toplanmış araç diye birşey yoktur ben aracımı kendim toplattım o gün bu gündür hala uğraşırım. arıza verdiğinden değil zevk...

18. ekmel58

Kamp Için Yerler

inönü ve erciova yaylasına araçsız çıkamazsınız ayrıca otostop şansınız da çok az o istikamette adapazarı merkezde payrazlar göleti var ana yoldan 1-2 km içerde çok rahat ulaşılabilir ve çok da güzeldir ayrıca kefken kerpe ağva sahil kısımlarının da ılaşımı kolay ve güzel kamp yapacak yerler...
  19. ekmel58

Çok Acil Bilgi Defender

resimdeki araç defender değil series ön panjur kaput değiştirilerek defender görseli verilmiş bildiğim kadarıyla iç döşeme süspansiyon farklı makaslı olması lazım alıp satılmayacaksa düzgün toplanmış fiyatı da makul ise neden alınmasın bu senin vereceğin bir karar ama 2 gün sonra sıkılıp satmayı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri