Arama sonuçlarınız

1. ekmel58

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan)

Otobandan gelip Adapazarı çıkışına doğru Antalya yol ayrımdan çıkıp Pamukovadan sonra ya yerel halka sorun yada navigasyon ile ulaşın en rahat güzergah orası sanırım

2. ekmel58

Yeni 1- A. Atilla BOSTAN Ankara Ssangyong Rexton 4X4 Telsiz Çağrı kodum TA2AAB 2- Gül BOSTAN Ankara Telsiz Çağrı kodum TA2UGB 3-İsmail Alp -ANKARA -telsizim yok 4-Fatih - İstanbul 5-Elvan Demiraslan -İstanbul 6-Demir Demiraslan -İstanbul (3 yaşında) 7-Suheyda Tuzcu - İstanbul 8-Ertuğrul...
  3. ekmel58

1- A. Atilla BOSTAN Ankara Ssangyong Rexton 4X4 Telsiz Çağrı kodum TA2AAB 2- Gül BOSTAN Ankara Telsiz Çağrı kodum TA2UGB 3-İsmail Alp -ANKARA -telsizim yok 4-Fatih - İstanbul 5-Elvan Demiraslan -İstanbul 6-Demir Demiraslan -İstanbul (3 yaşında) 7-Suheyda Tuzcu - İstanbul 8-Ertuğrul Demiraslan -...

4. ekmel58

bi aksilik olmaz ise ailecek ordayız
  5. ekmel58

Defender Alinir Mi

bulunduğunuz il önemli o yüzden facebook gruplarına girerseniz orda size yakın referanslı camiada tanınmış kişilere ulaşabilirsiniz ben istanbulda low2 garage var motor mekanik için oraya gidiyorum

6. ekmel58

Defender Alinir Mi

ben bugün araç alacak olsam şaseye kadar soyar sonra tekrar toplardım en küçük civatasına kadar yeniler uzun süre kafam rahat binerdim facebookda gruplar var onlara gir orda yakınında kullanan birini kesin bulursun parça olarak da usta olarak ta yardımcı olunur sadece güvenilir olmayan...

7. ekmel58

Defender Alinir Mi

kısaca sorularını yanıtlamaya çalışayım herşeyden önce böyle bir araç alacak ise öncelikle bi araç bulup kullanman lazım ki sevecekmisin önce ona karar ver. motor olayı düz dizel düz yolda çok sıkıntı çıkarmaz ama çok az eğimlerde bile vites düşürürsün arazide sıkıntı yaşamazsın 300 tdi maliyet...
  8. ekmel58

A/t Ve M/t Lastİkler Hakkinda

285 75 16 at marka,resim ve fiyat bilgisi alabiirmiyim
  9. ekmel58

2çocukla Kamp Yapabilirmiyim !?

bende 11-8-6-3 yaşlarında 4 çocuk var çok da güzel kamp yapılabiliyor yaz kış farketmez ekipmanlarınız olduktan sonra kış kampında benim açımdan sıkıntı kamp dönüşü temizliği oluyor

10. ekmel58

İlk Defender' Im

normal şartlarda 11-12 litre ancak yakar çok zorlasan 15 olsun 20 lt imkanı yok gibi benzinli o kadar yakmıyor enjektörleri pompayı kontrol ettirin

11. ekmel58

Yds Bot Seçimi

kalaharinin bej rengini kullanıyorum yaz kış kullanılabilecek çok güzel bir bot
  12. ekmel58

İlk Defender' Im

orjinal lastik ölçüleri 235 85 16 245 de takabilirsin yanlız daha büyük takacaksan ofsetli jant yada spacer kullanman gerekir

13. ekmel58

Webasto 2017-2018 Sezonuna Süper Bİr Gİrİş Yapmak İsteyenler İçİn Burdayiz

defender için montaj dahil sistem fiyatı nedir acaba
  14. ekmel58

Doğa Demek Zengİnİşİ Demekmİdİr....

doğada olmak pahalı bir uğraş değildir yalnız mevsimine göre ekipmanına göre bu değişebilir doğa gezileri yapan birçok grup var onların içine karışarak gayet güzel zaman geçirilebilir offroad ise bam başka bir olay bunun için öncelikle o donanıma sahip aracınız olmalı ki bu bütçe gerektirir...
  15. ekmel58

92 Defender Yeniyim

Aramıza hoşgeldin lastik seçimin kesinlikle 235 85 16 olsun bu aracın orijinal ölçüsüdür 2.5 zaten ağır bir motordur iyice ağırlaşır az da olsa yakıtı etkiler aksesuar 2. El zor ama Facebook’ta birçok grup var takip et bulursun belki sıfır alacak olursan Ankara’da discovery Yavuz abi var...

16. ekmel58

Türkiyede İlk Ve Tek Land Rover Defender Aksesuarları

Hüseyin abi Türkiye satış işini dispiritöre verdi . Bilgileri paylaşayım Tüm sipariş, talep ve önerileriniz için info@vtbgrup.com e-posta adresinden veya 505 6444018 numaralı telefondan irtibat sağlayabilirsiniz. Kampanya ve diğer imkanlardan haberdar olmak için kısa süre içinde hizmete...
  17. ekmel58

Yakın Zamanda Ucak Ile Yurtdışına Gidip Gelenlere Sorular

Aleyküm selam 1 er tane olduğu sürece sıkıntı yok Gürcistan gümrük çok sıkı değil zaten sen yine de işi sağlama alıp kutularını orda bırak daha sağlıklı olur

18. ekmel58

Defendir Almayiduşunuyorum

300tdi de 300tdi yazar 110 bg sanırım düz dizel 2.5 67 bg motor kapağını açınca anlarsın bu 300 tdi
  19. ekmel58

Defendir Almayiduşunuyorum

300tdi de 300tdi yazar 110 bg sanırım düz dizel 2.5 67 bg motor kapağını açınca anlarsın bu 300 tdi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri