Arama sonuçlarınız

1. niva61

2000 Model Honda CRV - Yakıt ve Uğultu Sorunu Hakkında

Selamlar, öncelikle aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bende de 2000 cr-v var ve brc lpg takılı. Benim aracım şehir içi kış şartları ve kar lastigi ile 0,35 civarında yakıyor. Aracınız yeni oldugu için araca alışma evresi, kış şartları, A/T lastikler ile ilgili olarak bu civarda...

2. niva61

Kendi Karavanını Kendin Yap (dedicated)

İsa bey çok güzel, emeğinize sağlık. Kolay gelsin.
  3. niva61

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35 Güzel olacak gibi. Takip.

4. niva61

Mehmet Becce ağabeyimizin annesi vefat etmiştir.

Ynt: Mehmet Becce ağabeyimizin annesi vefat etmiştir. Mehmet bey başınız sağ olsun Allah sabır versin.
  5. niva61

ANKARA'DA, TECRÜBELİ ARAÇ İÇİ MULTI MEDIA SİSTEM SERVİSİ

Ynt: ANKARA'DA, TECRÜBELİ ARAÇ İÇİ MULTI MEDIA SİSTEM SERVİSİ Rica ederim.Evet aynen orası. Umarım işinize yarar.

6. niva61

ANKARA'DA, TECRÜBELİ ARAÇ İÇİ MULTI MEDIA SİSTEM SERVİSİ

Ynt: ANKARA'DA, TECRÜBELİ ARAÇ İÇİ MULTI MEDIA SİSTEM SERVİSİ İsim olarak bilmiyorum ancak tarif olarak Keçiören Belediyesinden Kazım Karabekir cad. istikametine dogru giderken şelaleyi geçtikten sonra sheel benzinligine varmadan sağ tarafta bu işle ugraşan bir yer var. Gayet düzgün ve işini...

7. niva61

1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE...

Ynt: 1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE... Araç harika, hayırlı satışlar.
  8. niva61

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Hurdacılar veya Yıldız sanayiye baktınızmı?
  9. niva61

Orçun Usta'dan Vitara'ya Vinç, Tampon ve Alt zırh uygulaması

Ynt: Orçun Usta'dan Vitara'ya Vinç, Tampon ve Alt zırh uygulaması Takip.

10. niva61

Kilo ile 4x4

Ynt: Kilo ile 4x4 Kesinlikle çok haklsınız.

11. niva61

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 Ozan bey selamlar, Aracınızın plakasını burdan göremedin ama bu sabah Küçükesat'da bu aracı gördüm.Sanırım aynı araç.(Gerçi Ankara'da böyle bir güzellikten bir tanedir.) Kırmızı ışıkta beklerken inceleme fırsatım oldu gerçekten harika olmuş yakından bakınca resimlerinden...
  12. niva61

CR-V 4 Çeker Yardım

Ynt: CR-V 4 Çeker Yardım Teşekkür ederim Sinan bey zahmetler verdim size. Benim sadece arka differansiyel kilidi olayına kafam takılmıştı oda yokmuş zaten. Bende Hr-v'mi satınca sizin modelinizdeki bir cr-v düşünüyorum. Nasip bakalım ::)

13. niva61

CR-V 4 Çeker Yardım

Ynt: CR-V 4 Çeker Yardım Merhaba arkadaşlar konun üzerinden 6 ay geçmiş ama benimde bi yorumum olacak ben 2004 model Cr-v kullanıcısıyım aracımın ilk sahibiyim, Cr-v ler otomatik olduğu için D modunda sürekli iki çekerdir dik yokuşlarda ve zorlu zeminlerde toprak çamur kar vs. yol şartlarında...
  14. niva61

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 Kolay gelsin çok güzel oluyor.
  15. niva61

HONDA CR-V LPG Lİ ARAÇ MOTIR AĞRIZA IŞIĞI YANIYOR

Ynt: HONDA CR-V LPG Lİ ARAÇ MOTIR AĞRIZA IŞIĞI YANIYOR Arkadaşlar benim iki honda aracımda da aynı sorunu uzun zaman yaşadım. Kesinlikle; bu normal, kendiliğinden geçer gibi sözlere itibar etmeyin ustalar bununla uğraşmamak için başlarından savıyorlar. Düzgün ayar ile arıza ışığı sönüyor.

16. niva61

120.000 Üstü 2000-2002 Model CRV?

Ynt: 120.000 Üstü 2000-2002 Model CRV? .
  17. niva61

HONDA CRVNİN OTOMATİĞİ

Ynt: HONDA CRVNİN OTOMATİĞİ Bahsettiğiniz yokuşta geri kaçması normaldir.
  18. niva61

120.000 Üstü 2000-2002 Model CRV?

Ynt: 120.000 Üstü 2000-2002 Model CRV? Sadece arazi konusunda vitara diyebilirim. Diğer konularda ( Konfor,parça-işçilik fiyatı, iç genişlik, yol tutuşu...) olarak kesinlikle cr-v. KM olarak düzgün kullanılmış ve bakımları yapılmış cr-v hiç bir sorun çıkarmaz. Bende 2000 model cr-v ve hr-v...

19. niva61

ankara'da hesaplı kış lastiği nereden alınmalı?

Ynt: ankara'da hesaplı kış lastiği nereden alınmalı? Ben Kazım Karabekir'deki Petlas bayinden dört adet kış lastiği aldım 2 senedir çok memnunum.
  20. niva61

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Hem Kia hem 4x4 :o süper.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,023
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri