Arama sonuçlarınız

1. niva61

Hesaplı, Bagajlı, Az Sorunlu, Yakıtı Mantıklı, Suv Seçimi İçin Yardım.

Ynt: Hesaplı, Bagajlı, Az Sorunlu, Yakıtı Mantıklı, Suv Seçimi İçin Yardım. Selamlar, Aramıza hoşgeldiniz sayın forgotten2006. Uzun bir süredir forma giremiyorum. Açmış olduğunuz konuyu baştan sona kadar okudum. Özetle şunu söyleyebilirim. Sormuş olduğunuz sorulara arkadaşlar ve sizler...

2. niva61

CR-V 4 Çeker Yardım

Ynt: Cr-v 4 Çeker Yardım Selamlar Ümit bey, Konuyu birinci sayfadan itibaren okursanız birçok sorunuza cevaplar bulabilirsiniz. Vitara arazi kabiliyeti olarak cr-v den çok çok iyidir. Ancak cr-v konfor iç mekan ve bagaj olarak çok iyidir. Yazdıklarınıza göre sizin ihtiyaçlarınızı en iyi...
  3. niva61

2005 Honda Cr-v Direksiyonunu Kapladım.

Ynt: 2005 Honda Cr-v Direksiyonunu Kapladım. Teşekkür ederim...

4. niva61

Ynt: 2005 Honda Cr-v Direksiyonunu Kapladım. Evet kötü koşullardan sonra nasıl olacak bende merak ediyorum. Ancak maliyeti çok ucuza geldiği için senede bir değişimi bile bana mantıklı geliyor.
  5. niva61

Ynt: 2005 Honda Cr-v Direksiyonunu Kapladım. Evet direksiyonu sökmeden üzerinde diktim. Satın aldığım site linki şu; http://www.hepsiburada.com/liste/dreamcar-el-yapimi-sarmali-direksiyon-kilifi-siyah-hediye-kutusunda-1412001/productDetails.aspx?productId=otev1412001&categoryId=20024867 Kutu...

6. niva61

Ynt: 2005 Honda Cr-v Direksiyonunu Kapladım. Teşekkür ederim. İnanın arabayı kullanmak şimdi daha zevli geliyor. Direksiyon simidi biraz daha kalın ve daha yumuşak oldu.

7. niva61

Ynt: 2005 Honda Cr-v Direksiyonunu Kapladım. Teşekkür ederim. Beğendinize sevindim.
  8. niva61

Selamlar arkadaşlar, Benim direksiyonumun özellikle tutma yerlerine gelen yerleri biraz aşınmıştı ve gözüme çok batıyordu. Direksiyon kaplamasını araştırdım en ucuz 150 tl ye yapıldığını öğrendim. Ancak parası bir yana direksiyonu söküp kaplama yaptıkları için her yere güvenemedim. Şimdilik...
  9. niva61

Honda HR-V

Ynt: Honda Hr-v Ben hr-v'ye ilk aldığımda lavato taktırdım. Altı yıldır kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Her 20.000 km de sadece filtresini değiştirdim. Prins ve Teleflex gibi en iyileri dışında, Brc'de çok iyi ancak enjektör sesini çok yapıyor ayrıca göstergesi çok tutarsız. Şu andaki...

10. niva61

2000-2001 1.6 jlx Vitara Kıymete mi Bindi?

Ynt: 2000-2001 1.6 Jlx Vitara Kıymete Mi Bindi? Freelander hakkında çok bilgim yok ancak benim de lada nivam vardı. Söylediğiniz gibi orta kilitlendiğinde hareket edebilir. Vitaralar hem konfor hem arazi kabileyetini bir arada sunduğu için çok tutulan bir araç. İyi günler dilerim.

11. niva61

2000-2001 1.6 jlx Vitara Kıymete mi Bindi?

Ynt: 2000-2001 1.6 Jlx Vitara Kıymete Mi Bindi? Ben konuyu baştan sona okudum ve şahin beyin yazdıkları dikkatimi çekti ve yanlışlıklarını düzeltmek istedim. ''1 ay önce 99 5k otomatik aldım alır almaz tarlalara daldım ertesi gün yıkamacıya gittim benden sonra bir crv geldi ve sahibi dikkatle...
  12. niva61

Hilux 3.0d-4d (171 Ps) / Hilux 2.5d-4d (144 Ps) ?

Ynt: Hilux 3.0d-4d (171 Ps) / Hilux 2.5d-4d (144 Ps) ? Son yapılan araştırmalara göre dizel araç satışlarının fazlalığı nedeni ile dizel litre fiyatı benzine yaklaştırıldı. Bu yüzden 2014 vergi oranlarında dizelden daha çok vergi alınacagı şimdiden kesin gibi. Bence eğer aceleniz yoksa yeni...

13. niva61

Hilux 3.0d-4d (171 Ps) / Hilux 2.5d-4d (144 Ps) ?

Ynt: Hilux 3.0d-4d (171 Ps) / Hilux 2.5d-4d (144 Ps) ? Bence de otamatik - düz vites tartışması göreceli ve uzun sürecek bir tartışma. Arazide her ikisinde artı ve eksileri var. Düz vites arazide insana daha çok güçlü gibi geliyor. En azından zor durumda yarım debriyaj yapma fırsatı oluyor...
  14. niva61

Gezenbilir Sticker İstiyorum

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum Ayhan bey stıcker biraz önce geldi. Çok teşekkür ederim.
  15. niva61

Honda Crv Arkadan Gelen Ses

Ynt: Honda Crv Arkadan Gelen Ses Rica ederim. Yağ bu

16. niva61

Honda Crv Arkadan Gelen Ses

Ynt: Honda Crv Arkadan Gelen Ses Arka diferansiyel yağı eskimişdir. Yanılmıyorsam 1,5 litre fiyatıda 50 tl civarında olması lazım. Ancak mutlaka orjinal honda diferansiyel yağı koydurun ses hemen kesilecektir.
  17. niva61

Hangisi Doğru Olur Bilemedim

Ynt: Hangisi Doğru Olur Bilemedim Keşke motorunuzu satmasaydınız. İki araç da çok masraflıdır. Öğrenci olduğunuz için çok zorlanırsınız.
  18. niva61

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Selamlar sayın umutozan, Bilgi ve tecrübe paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Hr-v'nin arakasını zıplatması olayı çok canımı sıkıyor. Arka amartisörlerimi kontrol ettirdim. Yağ kaçağı olmadığını ve sağlam olduğunu söylediler. Ancak ben orjinali pahalı oldugu için başka bir...

19. niva61

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 16. Bölüm Duyurusu (Evros Trophy)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 16. Bölüm Duyurusu (Evros Trophy) 08 Aralık 00.30 eski bölüm, 10 Aralık 13.30 ve 23.30 eski bölüm, 15 Aralık 00.30 eski bölüm, 17 Aralık 13.30 eski bölüm, 17 Aralık 00.30 ????? Bekleyip göreceğiz. Trt nedense Zor yollar proğramında hiç böyle şeyler...
  20. niva61

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu) Bende katılıyorum. Çok haklısınız. Bizim neyimiz eksik? Fazlamız bile varken !

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri