Arama sonuçlarınız

1. niva61

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 16. Bölüm Duyurusu (Evros Trophy)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 16. Bölüm Duyurusu (Evros Trophy) 8 Aralık Cumartesi geceyi bekledik eski bölüm, buğün 13.30 yine eski bölüm yayınlandı. Bakalım bu akşam 23.30 da 16. bölüm yayınlanacakmı?

2. niva61

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar) Cumartesiyi Pazara bağlayan gece 00.30'da 16 bölümü bekledim ancak Bolu bölümü yayınlandı. Buğün 13.30 ve akşam 23.30'da yeni bölümü bekliyorum. İnşallah aksilik olmaz.
  3. niva61

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar) +1 Günlerce, saatlerce bekliyorsunuz bir bakıyorsunuz ki başka bir proğram yayınlanıyor. Ayrıca üzen ve sinir bozan bir durum.

4. niva61

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Umut bey ülkelere göre araç bakımları farklılıklar gösterebiliyor, acaba bu karışıklık bundan kaynaklanabilirmi ? Bende resimdeki gibi polen filtresinin yerini aradım ama benim araçta o plastik kısım açılmıyor. Servis kitapçığını verdiğiniz bağlantıda açamıyorum rica etsem...
  5. niva61

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Umut bey yazdıklarınız çok faydalı bilgiler. Öncelikle teşekkür ederim. Şanzuman yağının değişim kilometresi konusunda tereddüte düşüyoruz. Ben ilgili resimlerde ki bilgilere ve servisin önerisine göre her 20 binde yağı değiştiriyorum. Acaba kullanım kitapçığımı doğru yoksa...

6. niva61

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 14. Bölüm Duyurusu (Beyoff Oyunları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 14. Bölüm Duyurusu (Beyoff Oyunları) Sedat bey ellerinize sağlık, Yeni sezondaki bölümler daha güzel ve özellikle daha ayrıntılı bilgilendirmeye yönelik. Böylesi daha güzel. Emeği geçenlere tekrar teşekkürler.

7. niva61

1996 model suzuki vitara 1.6jlx alıcam link iceride

Ynt: 1996 model suzuki vitara 1.6jlx alıcam link iceride Ben, aracın hafta içi neredeyse her akşam yanından geçerken görüyorum ve her zaman dikkatimi çeker, Araç diri duruyor, Hatta resimlerinden bile daha güzel, Ancak ön panjurun sol tarafı ve kaputun sol tarafı sanki bir işlem görmüş...
  8. niva61

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu) Şimdi yeni bölümü izleyebildim. Harika olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
  9. niva61

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu) Trt bizimle dalgamı geçiyor ? Cumartesi 09.00 daki program öncesi yeni bölüm fragmanı gösrerildi. Saat 09.00'da yine eski bölüm gösterildi.

10. niva61

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu) Bende herşeyimi ayarlayıp ve bütün planlarımı erteleyip saatlerce beklemiştim. Çok üzüldüm. Bu değişiklikler neden acaba?

11. niva61

2000 Model Honda CRV - Yakıt ve Uğultu Sorunu Hakkında

Hayır revizyon ne zaman ihtiyaç duyulursa o zaman yapılır. Belki 50.000 bekli 300.000'de tamamen kullanıma, bakımına bağlı. Kopmle revizyon demek şanzumanın içindeki parçalardan hangisi sorunlu ise onunların veya o kadar açılmışken hepsinin değişmesi demek. Hani o kadar açılmışken filtreyide...
  12. niva61

otomatik vites

Ynt: otomatik vites Hüseyin bey, yazım kurallarını çok iyi biliyorum, ne anlama geldiğinide çok iyi biliyorum. İlgili konu başlığını açan ve yazan ilk kişi büyük harf ile yazmış bende oradan aynısını kopyala yapıştır yaptığım için büyük harf oldu. Yoksa benim kimseye bağırma, kaba davranma...

13. niva61

otomatik vites

Ynt: otomatik vites Hüseyin bey ''2000 MODEL HONDA CRV YAKIT VE UĞULTU SORUNU'' konulu bölümde de ayrıntı bir şekilde yazdım, buraya aynı şeyleri tekrar yazmak istemiyorum. Asla cr-v'lerde cvt şanzuman kullanılmamıştır. Hr-v'lerde cvt şanzuman vardır.
  14. niva61

İlk kasa cr-v'lerde 80.000 kmde bir şanzuman yağı değişir ve ismi HONDA ATF Z1 - DW1 şanzıman yağıdır. Başka marka ATF Z1 yağlarıda var ancak en sağlıklısı orjinal honda olanıdır. Başka bir yerden edindiği bilgiyi paylaşıyorum teknik olarak ne kadar doğrudur bilmiyorum. ''HONDA markalı...
  15. niva61

otomatik vites

Ynt: otomatik vites Hüseyin bey sanırım bu noktada yanılıyorsunuz. Cr-v lerin hiç bir modelinde cvt yok sadece hr-v'lerde cvt var.

16. niva61

Şanzuman yağı 80.000 km bir değişir, bu kesin bir bilgi ancak ben üç sene önce değiştirdiğim için tam hatırlayamıyorum ama 3 veya 4 litre arasında yağ alıyor. İsmi mobil,shell vs.. olarak değişiyor ancak modeli ATF şanzuman yağı olarak olarak geçiyor.
  17. niva61

Satılık 2000 model Honda cr-v, çeki demirli!

Ynt: Satılık 2000 model Honda cr-v, çeki demirli! Selamlar, Aracımız hala duruyor, biniyoruz. Sizin aracınızı inceledim. Çok temiz görünüyor. Ancak üzerine verebileceğim parayı başka bir iş için kullandım. Şimdilik araç değiştirme işini askıya almış bulunmaktayım. Nasip ilerleyen zamanlarda...
  18. niva61

Niva hakkında bilgi almak istiyorum yardım lütfen...

Ynt: Niva hakkında bilgi almak istiyorum yardım lütfen... Eğer bir arazi aracında sorup cevap beklediğiniz sorular bunlar ise kesinlikle niva almayın.

19. niva61

ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN !!!!

Ynt: ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN !!!! Selamlar, hoşgeldiniz. Ben Hondanın bütün jeeplerini kullandım ve şu anda da 2000 model hr-v ve cr-v kullanıyorum. İlk fırsatta bende 2004-2006 cr-v düşünüyorum. Bu model cr-v leri çok kullandım ve çok tecrübelerim oldu. Performans konusunda cr-v golf...
  20. niva61

Gezenbilir'de Yeniyim Araç Tavsiyeleriniz

Ynt: Gezenbilir'de Yeniyim Araç Tavsiyeleriniz Anladım.. Teşekkür ederim. Sağolun.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri