Arama sonuçlarınız

1. niva61

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

1-Savaş Tanır /Ankara -Öveçler 2-Bülent Arslan/Ankara-Etlik

2. niva61

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Bende imzaladım ayrıca Ankara'da yapılacak olan her türlü faaliyete katılırım.
  3. niva61

Kazdağları hakkında bir soru

Ynt: Kazdağları hakkında bir soru Benim bildiğim bir girişi var. Edremit'den Akçay'a giderken sağ tarafta Zeytinli köyüne dönüyorsunuz. Ben sürekli burayı kullanıyorum. Aşagıdaki siteleri incelerseniz ayrıntılı ve resimli olarak anlatılmış...

4. niva61

Gri Plastiklerde Boya Atması!

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Evet bu konuda haklısınız. Suv'larda birde arazi şanzumanı olsa harika olurdu. ''Arazi şanzımansız 4x4 lerin çok büyük farkı yok 4x2 lerden benim gözümde.'' Ama burda suv'lara biraz haksızlık yapıyorsunuz. :) 4x2 lerden bir kalem daha üstünler. ''Toyota...
  5. niva61

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Bence mantıklıydı. 4x4 olması illaki arazide kullanıp altınında çok yüksek olması ve her yere gideyim değil bence. 4x4 normal yolda da bir çok artılar getiriyor. Mesela düşünsenize 4x4 minübüs kışın 4x2' ye göre çok avantajlı olurdu. Zaten bildiğim kadarı...

6. niva61

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Bir zaman transporter'ın 4x4 modelleri vardı, sanırım artık üretilmiyor. Bu araçla ilgili bilsisi olan varmı? Tutulmadımı?

7. niva61

Kazdağları hakkında bir soru

Ynt: Kazdağları hakkında bir soru 16 yıldır her yaz oraya giderim geçen sene haziran ayında gittim ve hiç bir zaman rehber tutmak konusunda birşey duymadım. Parka giriş ücreti ödeyip uygun bir yere park yaparak sol taraftan devam ederseniz şelaleyi görürsünüz. Yukarı dogru devam edin...
  8. niva61

ALINIK:) vitara arıyorum

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum Geçmiş olsun. Gönlünüze göre bir vitara alıp eşinizle birlikte doğada stresten uzak, mutlu günler geçirmeniz temeni ederim.
  9. niva61

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Benimde çok beğendiğim bir araç ancak Türkiye'de haksızlığa uğramış modellerden birisi. LSD kilidinin ve 4LLoc konumunun olması beni çok şaşarttı ve bir kez daha taktir ettim.

10. niva61

DEFENDER 110 2.5 benzin+lpg mi dizel mi olmalı

Ynt: DEFENDER 110 2.5 benzin+lpg mi dizel mi olmalı Bence toyota Bj70 alın.

11. niva61

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum Moralinizi bozmayın. Bayan olarak SAKIN niva almayın.
  12. niva61

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum Sayın İsobel herkez birşeyler söylüyor (bende dahil) ama kimse al sana tertemiz 12 bin'e vitara demiyor değilmi? :)

13. niva61

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum Sizde bu istek ve heyecan varken mutlaka bir vitaranız olur. Sizi çok iyi anlıyorum bende lada nivamı ararken aynı heyecanı yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. Ancak benden size dostca bir tavsiye ne olur acele karar vermeyin. Bu heyecanla kötü bir araç...
  14. niva61

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! Bencede olmamış :)
  15. niva61

Bizde 2012 Hilux yapalım dedik

Ynt: Bizde 2012 Hilux yapalım dedik Maşallah önceki aracınızda çok güzelmiş.

16. niva61

satılık willys masraf etmene gerek, yok ben gereğini yaptım...

Ynt: satılık willys masraf etmene gerek, yok ben gereğini yaptım... Hemşerim hayırlı şatışlar, inşallah kıymetini bilen birine satılır. O kadar özenmişsinki bununla kıyılıpta çamura girilmez. Maşallah...
  17. niva61

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Arkadaşlar bu akşam 20:30 da TRT Belgesel kanalında varmış bilginize.
  18. niva61

Dostlar suziki konusunda yardımınıza ihtiyacım var

Ynt: Dostlar suziki konusunda yardımınıza ihtiyacım var Reno dizel motorundan uzak durun bence parçaları çok pahalı. Arkadaşımda dizel clio var 10 bin bakımı hondadan pahalı.

19. niva61

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Cuma günü e-mail'i aldıktan sonra hemen cep telefonumun yapılacaklar bölümünde alarmı kurmuştum. Pazar günü gezenbilir.com'u benden çok duyan ve dinleyen ancak takip şansı olmayan arkadaşları ekran başına bağladım. Sizlerden ve proğramdan...
  20. niva61

Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme

Ynt: Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme Bu emeği ayakta alkışlıyorum. Duster kullanıcılarını niva kullanıcılarına benzetiyorum. Araçlarınızı seviyorsunuz ve gördüğüm kadar ile yapamayacağınız yok.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri