Arama sonuçlarınız

1. niva61

Tecrübeli Arkadaşların Tavsiyesine İhtiyacım Var

Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Tavsiyesine İhtiyacım Var Evet bu konuda ki çekingenizde haklısınız ancak paranız nakitse ve acele etmeden internetten araba pazarından çok temiz bir vitara bulabilirsiniz. Aracı ararken de bir yandan da servis konusunu araştırın aklına yatan bir araba oldugunda...

2. niva61

Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Tavsiyesine İhtiyacım Var Evet o anlar çok sıkıntı çekiyorsunuz ancak anı olarak kalıyor. Bence lada değilde temiz tek kapı vitara ile başlayın bence. Tabiki karar sizin.
  3. niva61

Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Tavsiyesine İhtiyacım Var Evet o anlar çok sıkıntı çekiyorsunuz ancak anı olarak kalıyor. Bence lada değilde temiz tek kapı vitara ile başlayın bence. Tabiki karar sizin.

4. niva61

Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Tavsiyesine İhtiyacım Var bu bölümü okuyunca lada nivam geldi aklıma:) o zamanlar şehir içinde kullandığım tempram ve hafta sonları da sizin düşüncenizde nivam ile oyunlar oynardım. Şöyle bir hatıram vardı; Ayardan ocak, Ankaranın kar sonrası meşhur ayazlı bir...

5. niva61

Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Hayırlı uğurlu olsun.

6. niva61

Satılık Tata Indigo 1.4 TDI Marina

Arkadaşlar arkadaşım aracını satıyor ve ben ilgileniyorum. Gezenbilir ailesine yardımcı olurum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-memurdan-ilkel-cok-temiz-satilik-kapali-garaj-araba1-4-tdi-dizel-74726566/detay
  7. niva61

defender ı nasıl yapalım

Ynt: defender ı nasıl yapalım Kolay gelsin, takip.
  8. niva61

CR-V 4 Çeker Yardım

Ynt: CR-V 4 Çeker Yardım Aracınızın çekiş sistemi üst modellerinki ile aynıdır. Liftde yaptıgınız test ile bunu kanıtlamışsınız zaten. Ön tekeri çevirdiginizde arka tekerin dönmesi dört çekerinin çalıştığını gösteriyor ve Önler patinaj yaptıgında arka tekerlerin devreye girdigini. Arka tekeri...

9. niva61

Satılık - 1989 Model - Toyota Hilux 2.8

Ynt: Satılık - 1989 Model - Toyota Hilux 2.8 Hilux hayranı olarak takip, ve hayırlı satışlar.

10. niva61

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 8)
  11. niva61

84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..

Ynt: 84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de.. Hani diyorum arazide çalıştırmasanızda şöyle karşısına geçip bir keyif çayı içip izleseniz. Yani ben olsam öyle yapardım sıkılmadan akşama kadar seyrederdim. ::)

12. niva61

84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..

Ynt: 84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de.. Hayırlı olsun, emeğinize sağlık. Bahreyn'de aynı aracın kumsalda batan bir minibüsü çekmeye çalışırken batan ikinci bir minibüsün ikisini birden çektiğine şahit olduktan sonra gönlümde yer etmişti. Sizin aracınızıda görünce işte budur...
  13. niva61

yeni bir defenderci daha katıldı defender kardeşligıne

Ynt: yeni bir defenderci daha katıldı defender kardeşligıne Hayırlı olsun.
  14. niva61

Değişik bi niva

Ynt: Değişik bi niva Bundan çok güzel arama kurtarma ambulansı olur :P

15. niva61

ordu türküleri

Ynt: ordu türküleri Bir Ordulu olarak gurur duydum, güzel paylaşım teşekkürler.
  16. niva61

2007 L200 ile aranizdayim artik

Ynt: 2007 L200 ile aranizdayim artik Hoşgeldiniz en güzel ve doğru yolu bulmuşsunuz. 4x4 zevkini tadınca artık vazgeçemiyeceksiniz.
  17. niva61

İki Tır Dolusu Dizel Toyota Satılıkmış

Tecrübeli üstadları takip.

18. niva61

1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE...

Ynt: 1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE... Çok istiyorum bu aracı... resminiz ile bütünleşmiş bir söz olmuş:)
  19. niva61

2000 Model Honda CRV - Yakıt ve Uğultu Sorunu Hakkında

Rica ederim. N konumunda seste değişiklik olmaması sevindirici bir haber, en azından şanzumanında bir sıkıntı yok demektir. Evet carbon clean yaptırmanın da çok faydası oluyor.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri