Arama sonuçlarınız

1. cudberrys

Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012)

Ynt: Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012) Ben son anda bir aksilik cikmazsa kesin olarak katiliyorum. Guzergahin durumuna gore kendi aracimlada gelebilirim. İzmirden de katilmak isteyecek arkadaslar var. Selamlar Arif & Selcuk!

2. cudberrys

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad gezi planımız henüz kesinleşmedi..detaylar belli oldukça paylaşırım bilgileri..katılmak isteyenler bana özel mesaj atsınlar lütfen..
  3. cudberrys

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad Ersin bey,merhaba! Aralık ayı içinde planlıyoruz bir gezi. Katılmak isterseniz benimle iletişim kurun. Aracınızın modeli nedir?

4. cudberrys

Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk

Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk bu sezon için güzel planlarım var..gerçekleştiririz umarım.
  5. cudberrys

Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk inşallah..

6. cudberrys

Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk artık söylemeye utanıyorum ama geçen pazar günü onu da yaptım :) Zirve restoranda kuyudan yeni çıkmış,nar gibi kızarmış bir oğlak ziyafeti çektim kendime :)

7. cudberrys

Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk sevgili kardeşim, uğradık dükkanına yine yoksun :) bu arada kıskandırmak gibi olmasın ama yine bir dağ rotasından Ovacık yaylasına çıktım bu haftasonu :) elbette herkesin gittiği yollardan gitmedim :) bir dahaki sefere birlikte yapalım bir organizasyon..yürüyüş...
  8. cudberrys

Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk bir dahaki gelişinizde uygun olursanız birlikte gezeriz rotayı..Hurşit'te kebaplar benden :))
  9. cudberrys

Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk Bozdağ'a Birgi üzerinden çıktım ama o bölgede fazla resim çekemedim ne yazık ki..zaten siteye fotoğraf yüklemekte çok fazla teknik sorunlar yaşamaktayım..Birgi gerçekten çok etkileyici bir yer, görmeyenlere mutlaka tavsiye ederim. Kebabı Hurşit'te yiyemedim,dağ...

10. cudberrys

Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk Rica ederim :) Aracın tipini özellikle belirtiyorum çünkü sonuç olarak bunlar dağ yolları ve her zaman çok düzgün olmayabiliyor..Daha bugün Ovacık yaylasına dağ yolundan gideyim derken binek otomobilin egzosunu hallettim. Tabi bu da bana iyi bir ders oldu :)...

11. cudberrys

Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk ve gezimi Gölcük ile sona erdiriyorum..Gölcük tam bir doğa harikası..
  12. cudberrys

Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk Bozdağ köyünde verdiğim moladan sonra kayak tesislerine kadar gidiyorum..Ne yazık ki tesisler atıl durumda,kış sezonunda aktif olması zor görünüyor.

13. cudberrys

Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk ve muhteşem güzelliğiyle Bozdağ köyü..
  14. cudberrys

Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk Ödemiş'te bir kebap molası ve ardından Bozdağ'a doğru gidiş..
  15. cudberrys

Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk dağları aşıyorum..

16. cudberrys

Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk Ve Eğrikavak köyü göründü..
  17. cudberrys

Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk yola devam...
  18. cudberrys

Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk bu çam ağacının gölgesinde mola vermemek olur mu ?

19. cudberrys

Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk Dağ yolundaki güzelliklerden birkaç kare daha...
  20. cudberrys

Ynt: Aydın'dan Bozdağ'a yolculuk Yol üzerinde pekçok güzelliğe tanık oldum. Bu güzel kelebekte objektifime takılanlardan oldu.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri