Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ağustos sıcağında Aydın'dan kaçıp şöyle yükseklere atmak istedim kendimi..ama herkesin gittiği yollardan gitmek bir Land Rover kullanıcısına yakışmaz diye düşünüp rotayı Umurlu'dan Musluca tarafına kırdım..Musluca'dan Eğrikavak köyüne kadar çok güzel bir dağ yolu var..
Ynt: Freelander 2.0 TD4 Yakıt Tüketimi ve Performansı
aracın deposu 65 lt ve şu anda yaklaşık 250 tl ye doluyor.. yakıt tüketimi elbette bir otomobile göre fazla ama aracın yaklaşık 2 ton ağırlığında olduğunu göz önüne alırsak kanımca cüssesine oranla az yakıt harcıyor. 4*4 seçeneğini...
Atçanın yüksek kesimlerinde Ovacık yaylasından bahsediliyor..giden arkadaşlar var mı ? izlenimlerinizi aktarır mısınız lütfen ? ve tabii ki yol tarifi ! şimdiden teşekkürler !
Ynt: Aydın'dan - Ödemiş Bozdağ'a Ulaşım Rotası Hakkında
4*4 aracım var..yolun durumu nasıl acaba ? bu sıcakta çok fazla off road yapmak istemiyorum :)))
Ynt: Dilek Yarımadası - Büyük Menderes Deltası Milli Parkı
Milli park sınırları içerisinde gece konaklamaya izin verilmiyor.. yanlış hatırlamıyorsam saat 19.00 gibi boşaltılıyor milli park alanı
Ynt: Fethiye Yeşilüzümlü beldesi
Bir karavancı için konaklama ve yemek sorun olmamalı zaten :) umarım gitme imkanı bulursunuz festivale..şimdiden iyi tatiller diliyorum..sevgiyle kalın. Ceyhun Türkoğlu
sitede verilen bilgiler yeterli..biz dikencik evlerinde kaldık,çok hoş bir yerdi..tamamen huzur duyabileceğiniz bir yer..sizin gibi doğaseverlere şiddetle tavsye edeceğim bir bölge
baktım ki kimse tek bir cevap yazmamış, kendi sorduğum şeye kendim cevap vereyim dedim :) gittim Yeşilüzümlü beldesine...çok güzel bir yer..çam ağaçlarıyla kaplı...rakım yaklaşık 700 metre..genelde İngilizler keşfetmiş bu yöreyi..çok güzel yerler var orman içi...
Ynt: Gezi Rotası - Sarnıç - Karagöl
bahsettiğimiz yol karıştırılacak bir yol değil..ama Karagöl'den Örnekköy tarafına dönüş yaparken sağa giden ilk yola değil yaklaşık 2 km sonraki ikinci yola girmeniz gerekiyor. bu yol aşağıya doğru eğim verdiği için dikkatli olmazsanız gözden...
Ynt: Gezi Rotası - Sarnıç - Karagöl
Karagöl'den Emiralem'e giden yolu 2 hafta önce kullandım..Yıllar önce Emiralem'den yürüyerek çıkardım Karagöl'e! Çok iyi bildiğim bir yoldur. yol toprak ama her türlü aracın rahatlıkla gidebileceği kadar düzgün! zaten Emiralem'e yakın kesimlerde Doğan'larla...
arkadaşlar,Fethiye'de Yeşilüzümlü beldesi civarında çok güzel yürüyüş parkurları olduğu bilgisini aldım..bu bölgeyi bilen arkadaşların izlenimlerini aktarmasını rica ediyorum.
Ynt: Fethiye Kabak koyundaki kamp yerleri
Likya yolunu da ticari hırslarına alet etmişler demek ! bende arazi aracı var,dediğiniz gibi Faralyada kalıp araçlada inebilirim Kabak'a ! Faralya George house'u tavsiye ediyorsunuz demek..
Ynt: Fethiye Kabak koyundaki kamp yerleri
ilginize teşekkür ederim..resimleri inceledim..gayet hoş bir yere benziyor..denize olan uzaklığı ne kadar hatırlayabildiğiniz kadarıyla ? bir de herhangi bir olumsuzluk (kötü koku,sivrisinek vs) yaşadınız mı ?
arkadaşlar,temmuz'un 10 unda Kabak koyunda kalmayı düşünüyorum.. burada çeşitli kampingler var.. turan hill lounge,gemile,sea valley bungalows vs..bu tesislerde daha önce kalan arkadaşlarımız varsa deneyimlerinden yararlanmak isterim..