Arama sonuçlarınız

1. cudberrys

Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi

Ynt: Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi arkadaşlar ben temmuz ayında yüksek rakımda birkaç gece kamp yapmak istiyorum..Ege bölgesinde kamp yapmaya elverişli,yüksek rakımlı bölgeleri bilen arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım olacak..

2. cudberrys

Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları?

Ynt: Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları? haftasonu aracımla Beyköy-Çeriközü istikametinden Yamandere mevkisine kadar gittim..Güzel bulduğum yerlerde mola verip kısa keşif yürüyüşleri yaptım..asıl niyetim Karagözler içinden devam ederek yayla yolu boyunca gitmekti ancak köprü yapımı...
  3. cudberrys

En iyi arazi aracı?

Ynt: En iyi arazi aracı? dört çeker bir maserati iyidir ama biraz fazla yakar kanımca :)

4. cudberrys

En iyi arazi aracı?

Ynt: En iyi arazi aracı? öncelikle ne tür arazilere girmek istediğinizi bilmeliyim..yani hard off road sürüşleri mi yapmak istiyorsunuz ? yoksa tozlu köy yolları size yeterli mi ? öncelikle bunu bilelim,sonra bunun için ne kadar bütçe ayırabiliyorsunuz ? alacağınız aracın bakım yedek parça...
  5. cudberrys

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? experience özellikle Terrain Response 'u daha doğru kullanmak konusunda yararlı oldu diyebilirim..ve gerçekten araç farkını hissettiriyor doğru konuma geldiğinizde..

6. cudberrys

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? experience'da değil ama bireysel olarak Aydın dağlarında bu deneyimi yaşadım..oldukça yoğun çamurların içinden başarıyla geçtim..gerçekten müthiş bir keyifti...experience bunu daha bilinçli yapmamı sağlayacak diye düşünüyorum

7. cudberrys

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? evet araçlar standart donanımlı araçlardı ki elbette böylesi daha iyi benim açımdan. Bu işten çok keyif aldığım konusunda haklısınız..giderekte daha fazla alıyorum..haber verdiğiniz ve uygun olduğum sürece gezilerinize...
  8. cudberrys

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
  9. cudberrys

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Land Rover Exp'ın ilk aşaması olan tanışma programına geçen hafta içinde katıldım..Kemerburgaz'da eski maden ve taş ocaklarının bulunduğu bir araziye bir freelander ve bir discovery ile 2 araç olarak çıktık.. arazide özellikle...

10. cudberrys

Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları?

Ynt: Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları? inceledim linklerinizi.. benzer aktiviteleriniz olduğunda haber verirseniz katılmak isterim.

11. cudberrys

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu merhaba..ben Ceyhun Türkoğlu..Aydın merkezde yaşıyorum..Fırsat buldukça şehir içi olsun şehir dışı olsun bisiklete biniyorum.. şu anda Celbino kullanıyorum..Tüm bisiklet dostlarına sevgiler.
  12. cudberrys

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad tamamen orman içinden geçen yolu kastediyorum..oradan Tireye ulaşmak istiyorum ama rotayı tam bilemiyorum

13. cudberrys

Merhaba

Ynt: Merhaba merhaba, Aydın merkezde yaşamakla beraber sık sık İzmir'e gittiğim için İzmir bölgesindeki off road gezilerinden de haberdar olmak istiyorum..land rover freelander 2 aracımla katılabilirim..herkese selamlar
  14. cudberrys

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad Karlık çatalını ve oradan Tire'ye ulaşan yolu bilen var mı arkadaşlar ?
  15. cudberrys

Gezenbilir Aydın Grubu

Ynt: Gezenbilir Aydın Grubu cudberrys : Ceyhun TÜRKOĞLU 9 yıldır Aydın Merkez'de yaşıyorum..Dişhekimiyim. İlgi alanlarım öncelikle trekking ve off road..

16. cudberrys

Trekking Genel Eğitim Konuları

Ynt: Trekking Genel Eğitim Konuları teşekkür ederim..oldukça yararlı oldu
  17. cudberrys

Trekking Genel Eğitim Konuları

Ynt: Trekking Genel E�itim Konular� iyi bir trekking botu için önerilerinizi almak isterim..marka ve model olarakta verebilirsiniz
  18. cudberrys

Likya Yolunda İlk Hedefimi Gerçekleştirdim

Ynt: Likya Yolunda İlk Hedefimi Gerçekleştirdim teşekkür ederim..

19. cudberrys

fethiyede kimsenin olmadığı deniz kenarı kamp yeribilen varmı ?

Ynt: fethiyede kimsenin olmadığı deniz kenarı kamp yeribilen varmı ? kabak koyu harikadır..özellikle bu mevsimde..ama yazın bazen oraya kadar gelen gezi tekneleri oluyor,onlar sessizliği bozabiliyor
  20. cudberrys

Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi

Ynt: Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi fethiye'de Kabak koyuna mutlaka uğrayın..ayrıca Gökova körfezi her bakımdan çok güzel..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri