Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi
arkadaşlar ben temmuz ayında yüksek rakımda birkaç gece kamp yapmak istiyorum..Ege bölgesinde kamp yapmaya elverişli,yüksek rakımlı bölgeleri bilen arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım olacak..
Ynt: Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları?
haftasonu aracımla Beyköy-Çeriközü istikametinden Yamandere mevkisine kadar gittim..Güzel bulduğum yerlerde mola verip kısa keşif yürüyüşleri yaptım..asıl niyetim Karagözler içinden devam ederek yayla yolu boyunca gitmekti ancak köprü yapımı...
Ynt: En iyi arazi aracı?
öncelikle ne tür arazilere girmek istediğinizi bilmeliyim..yani hard off road sürüşleri mi yapmak istiyorsunuz ? yoksa tozlu köy yolları size yeterli mi ? öncelikle bunu bilelim,sonra bunun için ne kadar bütçe ayırabiliyorsunuz ? alacağınız aracın bakım yedek parça...
Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
experience özellikle Terrain Response 'u daha doğru kullanmak konusunda yararlı oldu diyebilirim..ve gerçekten araç farkını hissettiriyor doğru konuma geldiğinizde..
experience'da değil ama bireysel olarak Aydın dağlarında bu deneyimi yaşadım..oldukça yoğun çamurların içinden başarıyla geçtim..gerçekten müthiş bir keyifti...experience bunu daha bilinçli yapmamı sağlayacak diye düşünüyorum
evet araçlar standart donanımlı araçlardı ki elbette böylesi daha iyi benim açımdan. Bu işten çok keyif aldığım konusunda haklısınız..giderekte daha fazla alıyorum..haber verdiğiniz ve uygun olduğum sürece gezilerinize...
Land Rover Exp'ın ilk aşaması olan tanışma programına geçen hafta içinde katıldım..Kemerburgaz'da eski maden ve taş ocaklarının bulunduğu bir araziye bir freelander ve bir discovery ile 2 araç olarak çıktık.. arazide özellikle...
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu
merhaba..ben Ceyhun Türkoğlu..Aydın merkezde yaşıyorum..Fırsat buldukça şehir içi olsun şehir dışı olsun bisiklete biniyorum.. şu anda Celbino kullanıyorum..Tüm bisiklet dostlarına sevgiler.
Ynt: Merhaba
merhaba,
Aydın merkezde yaşamakla beraber sık sık İzmir'e gittiğim için İzmir bölgesindeki off road gezilerinden de haberdar olmak istiyorum..land rover freelander 2 aracımla katılabilirim..herkese selamlar
Ynt: Gezenbilir Aydın Grubu
cudberrys : Ceyhun TÜRKOĞLU
9 yıldır Aydın Merkez'de yaşıyorum..Dişhekimiyim. İlgi alanlarım öncelikle trekking ve off road..
Ynt: fethiyede kimsenin olmadığı deniz kenarı kamp yeribilen varmı ?
kabak koyu harikadır..özellikle bu mevsimde..ama yazın bazen oraya kadar gelen gezi tekneleri oluyor,onlar sessizliği bozabiliyor