Arama sonuçlarınız

1. Emir_TR

Alınık V8-otomatik Amerikan

Ynt: Alınık V8-otomatik Amerikan o kadar küçük kasa düşünmüyoruz fakat makul olsa deneyebilirdik. caprice 5.0 V8ler o seviyede ..

2. Emir_TR

Ynt: Alınık V8-otomatik Amerikan sizinle birkaç kere konuştuk fakat fiyatta yardımcı olamamıştınız.sonrasında iki araç aldım sattım. ben de adana hipodromunun ordayım zaten.
  3. Emir_TR

Ynt: Alınık V8-otomatik Amerikan daha çok amerikanlarla ilgileniyorum parça sorunu olmasın diye ama aracınızın detayını duymak isterim veya ilan mı var ?

4. Emir_TR

Aslında konunun yeri tam olarak burası değil biliyorum fakat sitedeki arkadaşlara güvendiğim için arayışımı paylaşmak istedim. Daha önce 6.2 silverado ve 5.2GC kullandım ancak şuanda farklı model araç aramaktayım. Eş dost tavsiyesiyle 25-30000ler seviyesinde 8 otomatik araç paylaşan olursa...
  5. Emir_TR

Satılık Flowmaster Super44

Merhaba , zj 5.2 aracımda 1000km kadar kullandıgım flowmaster super44 eksoz satılıktır. orjınal kutusunda ve etiketleri mevcuttur. site içi fiyat :250tl dir. Yeni kullanıcısına hayırlı olsun

6. Emir_TR

Ankaradan Merhabalar 1987 Gmc Jimmy (blazer K5) 6.2 Diesel Turbo(satılıktır)

Ynt: Ankaradan Merhabalar 1987 Gmc Jimmy (blazer K5) 6.2 Diesel Turbo(satılıktır) takip

7. Emir_TR

Çok İyi Durumda , Masrafı Olmayan 96 Zj

Araç çok diridir. Arazisi , tüm elektroniği çalışıyor. Döşemede yırtık yok. Yedek kumandası var. LPG faaldir , filtresi değişmiştir. Asfalt tip lastikler + flowmaster eksoz vardır. Muayenesi aralık/2015 e kadar geçerlidir. 350cu V8 motorlu araç almak için satıyoruz. Siteden birine gitmesini...
  8. Emir_TR

Çok İyi Durumda , Masrafı Olmayan 96 Zj

Araç çok diridir. Arazisi , tüm elektroniği çalışıyor. Döşemede yırtık yok. Yedek kumandası var. LPG faaldir , filtresi değişmiştir. Asfalt tip lastikler + flowmaster eksoz vardır. Muayenesi aralık/2015 e kadar geçerlidir. 350cu V8 motorlu araç almak için satıyoruz. Siteden birine gitmesini...
  9. Emir_TR

--- Satılık '96 Zj ---

Çalışmayan hiçbir aksamı yoktur. İlanda ne yazıyorsa doğrudur. Sitede ZJ kontrol listesi mevcut , o listede yazanların 2 si hariç hepsini tikleyebilirsiniz,mevcuttur ve çalışıyordur. Site içerisinden birine satılırsa flowmaster super44 eksozu da hediye edecem. İlan No: 131575552 İyi...

10. Emir_TR

Adana Cherokee Satılık Offroad Canavarı

Ynt: Adana Cherokee Satılık Offroad Canavarı hayırlı satışlar..

11. Emir_TR

1990 blazer K-5 yardım

Ynt: 1990 Blazer K-5 Yardım Selam, Hala K5 arayışınız devam ediyor mu bilmiyorum ancak, Gri renkli K5 orjinal görünüyor ancak rakam baya yüksek. Mavi renkli olan araç sonradan çevrilme diye biliyorum orjınal K5 değil, Siyah K5 4-5 ay önce adanadan istanbula gitti,adanadayken difransiyel...
  12. Emir_TR

bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin

Ynt: bir kırmızı cj 7 den bizden gelsin kapı kolları için yapabileceğim bişey var mı acaba ? :D

13. Emir_TR

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 model Gaz69, K.Maraş'tan kolay gelsin bakalım neler olacak :)
  14. Emir_TR

BAFRADAN 1969 MODEL TUZLA EFSANESİ 2013

Ynt: BAFRADAN 1969 MODEL TUZLA EFSANESİ 2013 allah sabır versin.. takipteyiz
  15. Emir_TR

Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz

Ynt: Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz Mayıs ayında yaptıgımız güzel bir uygulamayla homurtulu , gür bir ses elde etmiştik. Biraz değişiklik yapıp H baglantı borusunu iptal edip bide öyle deneyecez. Her iki durum için de video kaydı alıp ses farkını sizlerle paylaşacam.

16. Emir_TR

Hayırlı Olsun Nur Topu Gibi Zamlar Geldi

;D Yanlış anlamayın kapağa değil 'ağlanacak halimize' gülüyorum.
  17. Emir_TR

Ynt: Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz güzel bir uygulama yaptık,adanada bu konuda yardımcı olabilrim..
  18. Emir_TR

Ynt: Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz işte o konuda pek bilgim yok ama bende şuanda H bağlantılı zaten. 2 boru olduğu için direk 2 tane gerekiyor.

19. Emir_TR

Ynt: Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz asıl mesele bana 2 tane lazım :)
  20. Emir_TR

Ynt: Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz anladıgım kadarıyla shipping ve vergiyle birlikte flowmaster 40 serisi için 700-800tl civarı bir rakam çıkacak montajla birlikte bu 1000tl yi bulacak. ben zaten burda çok iyi bir sistemi bu rakamlara yaptırabiliyorum amacım daha uygun rakamlara,mantıklı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri