Arama sonuçlarınız

1. Emir_TR

Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz

Ynt: Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz benim araç diesel acaba flowmaster ın hangi serisi en uygun olur ? bide flowmaster nerden bulabilirim ? tabii yaptıralım tanışıyoruz zaten :)

2. Emir_TR

Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz

selamlar yakında fotolarını paylaşacağım 1980model 6.2 detroit diesel crew cab silverado aracım için eksoz uygulaması yapmak istiyorum. flowmaster,magnaflow,cherry bomb gibi ürünler gördüm,X veya H şeklinde boruların bağlanması gerektiğini de biliyorum ancak nasıl bir uygulama yapabileceğim...
  3. Emir_TR

AraniyoR, 235 85 r16 yada 7.50 r16

Ynt: AraniyoR, 235 85 r16 yada 7.50 r16 malum sitede 1 takım uygun fıyatlı KUMHO AT vardır.

4. Emir_TR

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? birkaç güne aldıgım aracın fotosunu paylaşacam :)
  5. Emir_TR

silveradomu topluyorum!!!!!!!!!

Ynt: silveradomu topluyorum!!!!!!!!! kolay gelsin biz de bu hafta başlıcaz ufak tefek

6. Emir_TR

V8 Arıyorum

Ynt: V8 Arıyorum Bahsi geçen özellikte bir araç almış bulunmaktayım. İlgilenen herkese çok teşekkürler.

7. Emir_TR

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor tam olarak bilmiyorum prosedürü ama; trafiğe tekrar çıktığı yıl için vergisini, sigortasını yatırıyor, tekrar plaka ve ruhsat çıkıyor, muayeneye giriyor ve normale dönüyor diye biliyorum.. tamam teşekkur ederim.
  8. Emir_TR

BLAZER kapı fitili lazım olanlar..

Ynt: BLAZER kapı fitili lazım olanlar.. ?
  9. Emir_TR

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor çekme belgesi aldıktan sonra tekrar trafiğe nasıl çıkıyor ?? çekme belgeli diye 20 000 lik aracın 10 a satıldıgını duydum ?

10. Emir_TR

SATILDI - Arazi için yapıldı, Orjinal 125.350 KM de, Jeep Grand Cherokee 5.2V8

şehirdışından gelecek arkadaşlara söylüyorum ; dönüşünüz kuş uçuş mesafesi olacaktır çünkü bu araçla dere tepe düz gidersiniz ;D ;D adana-istanbul 500km ye falan düşer heralde :)

11. Emir_TR

cok acil tertemiz grand cherooke

Ynt: cok acil tertemiz grand cherooke genelde biraz daha detaylı ilanlar daha çabuk sonuçlanıyor.. kaportası,lpgsi,motoru,şanzımanı ne durumdadır ? iyi satışlar
  12. Emir_TR

SATILDI - Arazi için yapıldı, Orjinal 125.350 KM de, Jeep Grand Cherokee 5.2V8

Selam; Arkadaşlar aracı gördüm,kullandım. Harbiden çok derli toplu,maşallah vinci takozu yerinde bir canavar :) Hayırlı satışlar olsun..

13. Emir_TR

Krank Keçesi Yağ Kaçırıyor

Selam; Bir arkadaşımın dizel silveradosu krank keçesinden yağ kaçırıyor. Günlük 30km kullanımla 10günde bir 1lt yağ ekliyormuş. Ustası motorun genel olarak sağlıklı oldugunu söylemiş. keçe için ya alttan sökecez ya motor indirecez ama gerek yok sen boyle kullan demiş. Araç benzinliden...
  14. Emir_TR

temiz JEEP grand cherokee aranıyor. . .

Ynt: temiz JEEP grand cherokee aranıyor. . . teşekkur ederim. doğrudur bu aracı görmeden bişey konuşmak olmaz. ben sadece sonradan buyuk sürprizlerle karşılaşmak istemiyorum. zaman yaratıp o aracı da görmeye çalışacam.
  15. Emir_TR

temiz JEEP grand cherokee aranıyor. . .

Ynt: temiz JEEP grand cherokee aranıyor. . . araziye girmiş araçlarda ileriki dönemde sorun çıkması muhtemel değil mi ? özellikle alttakım ve aktarma organlarında ?

16. Emir_TR

V8 Arıyorum

Ynt: V8 Arıyorum aracınızın detaylı iç ve dış fotolarını gönderecektiniz onu beklıyorum kaç zamandır.
  17. Emir_TR

V8 Arıyorum

Ynt: V8 Arıyorum teşekkür ederim,daha çok amerikanlarla ilgileniyorum..
  18. Emir_TR

tanrılar çıldırmış olmalı 1948

hala cevap vermemiş heralde son bı keyif turu atıyo :)

19. Emir_TR

1996 model zj boyasız kazasız lpg ruhsata işli emsalsiz

Ynt: 1996 model zj boyasız kazasız lpg ruhsata işli emsalsiz rakam uysa düşünürdüm.. hayırlı satışlar..
  20. Emir_TR

tanrılar çıldırmış olmalı 1948

muayene var mı sordum cevap beklıyorum :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri