Arama sonuçlarınız

1. Emir_TR

V8 Arıyorum

link için teşekkür ederim ama gerçekten çok özel bir araç olmadıkça V8 otomatik olması temel hedefim. birkaç araçla görüştüm pazarlıga da oturdum ancak bitürlü kısmet olmadı,çok ta iyi araçlar gördüm o yüzden biraz seçici davranıyorum. aslında biraz da ilanda olmayanbir araca ulaşabilir miyim...

2. Emir_TR

V8 Arıyorum

yukardakı lınkte gorunen sıteden bahsedıyosunuz sanırım ancak ılan numarasından bulamadım nedense :) ???
  3. Emir_TR

V8 Arıyorum

ilan göremedim sanırım

4. Emir_TR

V8 Arıyorum

ilginize teşekkür ederim,o ilanı gördüm ancak rakam yüksek geldi ?? bütçe 15000tl cıvarlarında,tabii araca göre aşağı yukarı değişebilir. bu rakamlara dörtdörtlük araç bulamayabilirim ancak en azında haftada 3 kullandıgımda sorun çıkarmayacak makine olması gerekiyor..
  5. Emir_TR

V8 Arıyorum

Merhaba arkadaşlar; Abimle birlikte bir araç almaya karar verdik. V8,otomatik olması şart. Daha çok silverado,suburban,gmc van gibi 1975-1990 arası modeller üstünde duruyoruz ama tabıı orjınal gibi korunmuş,döküntü çürük olmayan teklifler de değerlendirilir. Nakit ödememizi yapar...

6. Emir_TR

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

maaşallah :D

7. Emir_TR

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bu arada adım Emir nickimden anlaşıldığı gibi.Enzo diyenler de oluyorrr :)
  8. Emir_TR

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar,işletme öğrencisi,amerikan hastası,V8 homurtu manyağı bir gencim.Sizler gibi profesyonel değilim veya araziye çıkma gibi bi niyetim yok ancak 96-97 model bir grand cherokee almaya niyetliyim(tabii bir süre sonra). Bu konuda sizlerle bilgi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri