Arama sonuçlarınız

1. niva61

Honda CR-V ve HR-V Hakkında Hersey

Ynt: Honda CR-V ve HR-V Hakkında Hersey Boy ve kilonuz konusunda sıkıntı yaşamazsınız, 99 modeller tek kapı ve düz vites, sonrası ise dört kapı otomatik(istisnalarıda var) 150.000 km motor yönünden sıkıntı çıkarmaz ama şanzumanına çok dikkat edin.

2. niva61

Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz?

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? Kesinlikle katılıyorum.
  3. niva61

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Sizin kullandığınız 2 çeker olmasın. Karda iki çeker araçdan kat kat üstündür, en kötü dört çeker bile iki çekerden çok iyidir.

4. niva61

CRV OFFROAD

Ynt: CRV OFFROAD bencede vitara.
  5. niva61

Ynt: Honda CR-V ve HR-V Hakkında Hersey El freni kullanmanıza gerek yok ayagınızı frenden çekin ve gaza basın çok sert degil ama.

6. niva61

Ynt: Honda CR-V ve HR-V Hakkında Hersey Öncelikle aracınız hayırlı olsun, o yokuşu çok iyi bilirim orada geri gitmesi normal aracın markasına göre bu durum degişebiliyor. Opel ve volswagen daha az geri gidiyor. Benim kullandıgım bütün hondalar böyle idi. Bu durum bana göre normal. Fiyat...

7. niva61

Ynt: Honda CR-V ve HR-V Hakkında Hersey Cümlemize murat teşekkür ederim.
  8. niva61

İş Yoktu Bende Kayısdagına Cıkayım Dedım

Ynt: İş Yoktu Bende Kayısdagına Cıkayım Dedım ???
  9. niva61

Ynt: Honda CR-V ve HR-V Hakkında Hersey Teşekkür ederim, hoşbulduk Murat. Elimde sadece şuanda bir resim var memlekette çekinmiştim. Yenilerini çektikce eklerim.

10. niva61

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Cr-v sayfasına atıyorum resimleri.

11. niva61

honda crv

Ynt: honda crv Öncelikle hayırlı olsun. Şaşmazda BHR honda Hüseyin Özdemir tavsiye ederim. Önceki adı BAR Honda idi. Şaşmazda iki BAR honda vardır. Ben BHR honda Hüseyin beyi tavsiye ederim. Adres: ŞAŞMAZ OTO SANAYİİ YEŞİLÇAM İŞYERLERİ SİTESİ 5. CADDE A - BLOK NO:5/5-A (60.NOTER KARŞISI)...
  12. niva61

Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem

Ynt: Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem Evet bu nicki nivam varken yazmıştım, degiştirmek istiyorum ama olmuyor:( Bende nivanın çok büyük hayranıydım, resimlerini duvarıma asıp yatmadan seyredecek kadar hastasıydım, ama beni bu kadar tiksindirdi. Hani bir söz vardır; bir...

13. niva61

Ynt: Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem Toyotanın en kötüsü bile nivaya bin basar:)))
  14. niva61

Ynt: Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem Bunların eskiside aynı yeniside aynı, hep sorun, heran bir tedirginlik. Ben 97 modeline arıza yapan bütün parçalarını sıfır yenilettigim halde ancak dört ay dayanabildim ve hemen sattım. Söylermisiniz bir arazi aracının arazi şanzumanı...
  15. niva61

CR-V 4 Çeker Yardım

Ynt: CR-V 4 Çeker Yardım Arka difransiyelden geliyorsa orjinal yagı ile degiştirin, önden geliyorsa şanzuman yagını degiştirin. Ses soluk kalmayacaktır. Ancak tekrar belirteyim orjinal yagı olsun sakın başka yag koydurmayın.

16. niva61

Ynt: Honda CR-V ve HR-V Hakkında Hersey Ben bu araçların üçünüde sanki bir yerden tanıyorum gibi:) ne dersin Murat? Elimden geçtiler desem yeridir. Bende 2000 Cr-v ve hr-v ile burdayım, kabul ederseniz tabiiii.
  17. niva61

Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz?

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? Ben 1997 modeline 4 ay binebildim, satana kadar göbegim çatladı. Bir gün sanayide usta konuşmalarına kulak misafiri olmuştum, o zaman nivamı almamıştım. Usta araba arıyormuş diger usta bende niva var sana satayım dedi. Diğer usta yok almayayım abi anam...
  18. niva61

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Selam Murat, Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın? Hr-v duruyor canavar gibi maşallah, Kemal burdayken birde 2000 cr-v aldık.

19. niva61

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Lastik konusunda en iyi seçim yaz ve kış lastiklerini ayrı ayrı almanızı tavsiye ederim, bana göre dört mevsim diye bir lastik yoktur. Büyük jant ve lastik takmayın araç 1600 motor oldugu için çok zorlanacaktır. Yedek lastigi bagaja taktırırsanız, bagaj menteşeleri bunu...
  20. niva61

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V S: Spor mod demektir; bu dügmeye bastınızda aracı daha seri kullanmanızı sağlar, ancak yakıt sarfiyatınız artar. D: Düz mod demektir; spor moddan çıkmanızı ve düz moda geçmenizi sağlar. HR-V'de 1 vites L konumudur. Dik yokuş iniş ve çıkışlarda vitesi L konumuna almanız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri