Arama sonuçlarınız

1. Emir_TR

Satilik 97 Explorer

Aracın tüm parçaları orjinal boyanan sadece sağ arka çamurluk var,herşeyiyle dört dörtlük,kısa haftasonu dağ gezileri hariç arazide zorlanmamıştır. BF GOODRICH Lastikler yeni,büyük boy tavan bagajı,krom ön-yan demirlikler mevcut. LPG sistemi , koltuk ve iç elektronik,difransiyel sistemi...

2. Emir_TR

Özenle Kullandığım 97 Explorer Im Satılıktır.

Aracım çok iyi durumda,hafta içi kapalı sahada duruyor,haftasonu adana-mersin doğa gezileri yapıyorum. Tanıdığa gidecek araçtır.
  3. Emir_TR

Eksoz Önerisi Olan Ve Orjinal Kumanda Ihtiyacı Olan ?

Merhabalar,daha önce birkaç amerikan araç kullandıktan sonra son olarak 5.2 Grand Cherokee mi de sattım ve SOHC motorlu bir explorer aldım. Biraz hırıltılı bir ses duymak için eksoz önerisi olan var mıdır ? Bir de bir tandığım vasıtasıyla kendime kullanılmış orjinal kumanda getirtmeyi...

4. Emir_TR

Manuel Suburban

Bazı üyelerimizin de bildiği üzere , mevcut aracımı 350 V8 almak için satmıştım. Şu anda tahoe veya manuel suburban alternatifim var. Dağ taştan ziyade 100-200km lik haftasonu gezilerinde kullanma niyetindeyim. Manuel suburban tercih edilir mi , L 1 2 3 sıralaması SM465 mi demek oluyor ...
  5. Emir_TR

Alınık V8-otomatik Amerikan

Aslında konunun yeri tam olarak burası değil biliyorum fakat sitedeki arkadaşlara güvendiğim için arayışımı paylaşmak istedim. Daha önce 6.2 silverado ve 5.2GC kullandım ancak şuanda farklı model araç aramaktayım. Eş dost tavsiyesiyle 25-30000ler seviyesinde 8 otomatik araç paylaşan olursa...

6. Emir_TR

Satılık Flowmaster Super44

Merhaba , zj 5.2 aracımda 1000km kadar kullandıgım flowmaster super44 eksoz satılıktır. orjınal kutusunda ve etiketleri mevcuttur. site içi fiyat :250tl dir. Yeni kullanıcısına hayırlı olsun

7. Emir_TR

Çok İyi Durumda , Masrafı Olmayan 96 Zj

Araç çok diridir. Arazisi , tüm elektroniği çalışıyor. Döşemede yırtık yok. Yedek kumandası var. LPG faaldir , filtresi değişmiştir. Asfalt tip lastikler + flowmaster eksoz vardır. Muayenesi aralık/2015 e kadar geçerlidir. 350cu V8 motorlu araç almak için satıyoruz. Siteden birine gitmesini...
  8. Emir_TR

Çok İyi Durumda , Masrafı Olmayan 96 Zj

Araç çok diridir. Arazisi , tüm elektroniği çalışıyor. Döşemede yırtık yok. Yedek kumandası var. LPG faaldir , filtresi değişmiştir. Asfalt tip lastikler + flowmaster eksoz vardır. Muayenesi aralık/2015 e kadar geçerlidir. 350cu V8 motorlu araç almak için satıyoruz. Siteden birine gitmesini...
  9. Emir_TR

--- Satılık '96 Zj ---

Çalışmayan hiçbir aksamı yoktur. İlanda ne yazıyorsa doğrudur. Sitede ZJ kontrol listesi mevcut , o listede yazanların 2 si hariç hepsini tikleyebilirsiniz,mevcuttur ve çalışıyordur. Site içerisinden birine satılırsa flowmaster super44 eksozu da hediye edecem. İlan No: 131575552 İyi...

10. Emir_TR

Eksoz uygulaması tavsiyeleriniz

selamlar yakında fotolarını paylaşacağım 1980model 6.2 detroit diesel crew cab silverado aracım için eksoz uygulaması yapmak istiyorum. flowmaster,magnaflow,cherry bomb gibi ürünler gördüm,X veya H şeklinde boruların bağlanması gerektiğini de biliyorum ancak nasıl bir uygulama yapabileceğim...

11. Emir_TR

Krank Keçesi Yağ Kaçırıyor

Selam; Bir arkadaşımın dizel silveradosu krank keçesinden yağ kaçırıyor. Günlük 30km kullanımla 10günde bir 1lt yağ ekliyormuş. Ustası motorun genel olarak sağlıklı oldugunu söylemiş. keçe için ya alttan sökecez ya motor indirecez ama gerek yok sen boyle kullan demiş. Araç benzinliden...
  12. Emir_TR

V8 Arıyorum

Merhaba arkadaşlar; Abimle birlikte bir araç almaya karar verdik. V8,otomatik olması şart. Daha çok silverado,suburban,gmc van gibi 1975-1990 arası modeller üstünde duruyoruz ama tabıı orjınal gibi korunmuş,döküntü çürük olmayan teklifler de değerlendirilir. Nakit ödememizi yapar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri