Arama sonuçlarınız

1. ahmetti

zj şanzuman arızası

Ynt: zj şanzuman arızası evet, bencede, demekki kadınlarda anlarmış bu işten ;) ilk defa bir kadın yorum yapıyor yazdıklarıma ve işten anlıyan bir kadın tebrik ederim...

2. ahmetti

zj şanzuman arızası

Ynt: zj şanzuman arızası aynı sorunu bende kendi aracım olan 98 model 5.9 da yaşadım. yağsızlıktan başlamıştı. ilk olarak over driver ışığı yanmaya başlamış, vites 4 de geçmiyordu daha sonra d de aracı kaldıramaz oldum. manuel olarak bir iki ve d ye atıyordum. daha sonra kavramadan tamamen...
  3. ahmetti

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları levent, arkadaşlar kargaya sanatçı dedikleri için bülbül dinlememişler. ;D ;D ;D

4. ahmetti

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları ayıp oluyo hocam ;D ;D ;D
  5. ahmetti

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) Allah razı olsun baba ! gayseriiii ıhhh ıhhh gayseriiii ıhhh ıhhh ;D ;D ;D

6. ahmetti

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) bu gidişle erciyese sığmayacağız yahşi.. valla işiniz zor gardaşım ;D ;D ;D

7. ahmetti

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) V8 motoru defendere koysak cherokee'den gönüllü duruyor maşallah çok tatlı olmuş ::))
  8. ahmetti

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) abooo maşallah ne güzel olmuş araba. ;) valla yok şimdi böyle güzel ve şık bir defender varken bize düşmez gelin arabası olmak maşallah maşallah ;D
  9. ahmetti

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) valla yavrular seni bekliyo usta ;D ;D

10. ahmetti

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) ;D ;D ;D kara belaya skyjacker'leri takacaz ;D ;D ;D esas ondan sonra başınıza bela olacak orda :D

11. ahmetti

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) günaydın mustafa abi, geliyomusun tokat'a ne didin :D
  12. ahmetti

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) işin rast gitsin dostum.. eee doğru söze ne denir ;)

13. ahmetti

satılık 3" skyjacker yükseltme kiti (birkaç aylık)

Ynt: satılık 3" skyjacker yükseltme kiti (birkaç aylık) devam..
  14. ahmetti

satılık 3" skyjacker yükseltme kiti (birkaç aylık)

Ynt: satılık 3" skyjacker yükseltme kiti (birkaç aylık) resimlerini yükleme fırsatım yeni oldu..
  15. ahmetti

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) mustafa abi benim araç gelin arabası olurmu ;D ;D ;D

16. ahmetti

Aracım Zj 1998 5.9

Ynt: Aracım Zj 1998 5.9 bu arada ilgilenenecek arkadaşlar için yazıyorum... elimde bir kaç ay önce tarotodan aldığım 3" skyjacker yükseltme kiti var ve offroad'dan vazgeçtiğim için satmaktayım lütfen kimse yanlış anlamasın, tabiki burası ilan yeri değil ama ilgilenen arkadaşlara sundum...
  17. ahmetti

Aracım Zj 1998 5.9

Ynt: Aracım Zj 1998 5.9 sizi çok iyi anlıyorum ve teşekkür ediyorum.. mademki siz bu işi yapacaksınız. bence ucuz bulduğunuz malzemeyi alıp, dilediğinizdede taktırabilirsiniz ...
  18. ahmetti

Aracım Zj 1998 5.9

Ynt: Aracım Zj 1998 5.9 yanlışlık var o işte eğer doğruysa siz 650 tl ye getirtin ben sizden 750 tl ye almaya razıyım ;D

19. ahmetti

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) hatalarını düzeltirlerse kendi menfaatlerine olur... zira bizler burala yüzlerce offroad tutkunu olarak kendilerini her zaman kınar ve elimizden ne geliyosa yaparız...
  20. ahmetti

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) '''''''''''''''' HUMA OTO'''''''''''''' yu, çok kıymetli offroad'çu arkadaşımız abimiz MUSTAFA ARSLAN'a yaptığı ayıptan ve bir esnafa yakışmayan tavırlarından ötürü kınıyoruz...............

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri