Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
mustafa abi benim yükseltmeleri buna taksak iş görürmü acaba ;D ;D ;D
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
başkan ne gerek vardı caterpıllara materpıllara, maşallah senin makinede açardı o karlı yolları ;D ;D ;D
ulan görüyonmu tamda aracı indirecek zamanı bulduk >:( >:( >:( >:( >:(
tarık 5.9 artıkın asfalt arabası...
tokat asfaltında con con geziyor ;D ;D ;D bildiğin gibi değil yani
o yüzden sadece izlemeye gelecek inşallah ???
Ynt: Aracım Zj 1998 5.9
iki gün önce baktığımda 425 dolar yazıyordu.. bugün 774,72 dolar yazıyor
sanırım günlük değişiyor. ülke seçiminde 2 tane türkiye var, oda bugün dikkatimi çekti diğerindede 1098,45 dolar yazıyor.. anlamadım gitti
Ynt: Aracım Zj 1998 5.9
onur bey yanlışlığınız var...
ebaydeki kit nakliye dahil 804 dolara gelmekte
kitin fiatı 379 dolar
nakliye 425 dolar
toplamda : 804 dolar yapmakta.. bilginize.
allah razı olsun kardeşim benim ;) önemli olan sizlerle hep beraber olmak zaten
yoksa sen taaaaa kalkıpta ığdırdan o kadar zahmetle niye geliyon değilmi..
maksat gönüller bir olsun, gelsemde...
sımtafa abi sımtafa abi aklını başına al :o beni kendinize bulaştırmayın len ;D ;D zaten zor tutuyorum kendimi >:(
taktırmayın yine bana yükseltmelerimi ??? ??? ???
% 90 gelecem yahşi ama offroad yok artık ;) siz debelenirken ben kenarda izlerim artık ne yapalım.
aslında beni konuşturmayın 5.9 un gölgesi olsa yine yeter sizde niyse ;D ;D ;D
;D tavan sepetimi, flanşlarımı ve lastiklerim aldın insafsız konuşursun şimdi tabi ;D offroad bitti usta artık .. yaşaın drag ;D ;D ;D
Ynt: Arb Modeli Off Road Tampon
bence süper 30 kg olması eğilmesine kırılmasına garanti veriyosanız sorun yok
kaldıki diğer arkadaşlar daha ağır yapıyor araç yoruluyor bence önemli olan sağlamlık.. emeğe saygı teşekkürler
sayın mustafa arslan, sayın mustafa arslan, kayseriye gidin ama sakın suya girmeyin olurmu ;D ;D ;D
niyemi... kayserinin suyu bizim araçlara iyi gelmiyor hasta oluyor virüs kapıyor. mazallah biri...
Ynt: 5,9 kaç lt şanzıman yağı alıyor
patron bişey dikkatimi çekti.. yeni farkettim kitin açıklamasında 2000 up yazıyor
yani 2000 model ve üstü anlamına gelmiyormu bu. allah kahretsin galiba sorunu buldum...
uğraşlarınız için teşekkür ederim
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230541698132&viewitem=&refid=store
bu getirtip taktırdığım kit. yoksa yanlış bir malzememi taktırdımda ondan oluyor anlamadım.
yağınıda dexron 3 koydum. hemde...
patron sorun şu:
aracı sabah çalıştırıyosunuz motor ısısı 40 ila 100 derecenin ortasına geldiğinde od ışığı yanmaya başlıyor ve
15-20 dakka sonra normale dönüyor yani sönüyor