Arama sonuçlarınız

1. ahmetti

satılık 3" skyjacker yükseltme kiti (birkaç aylık)

Ynt: satılık 3" skyjacker yükseltme kiti (birkaç aylık) patron, lastikler bir kaç aylık ve sıfırından pek farkı yok fiatı 1000 tl olur

2. ahmetti

satılık 3" skyjacker yükseltme kiti (birkaç aylık)

birkaç ay önce taroto'dan aldığım amerikan 3" skyjacker yükselme kitini offroad yapmadığımdan dolayı (daha doğrusu aracı draglara hazırladığımdan dolayı) satıyorum. kit sıfır ayarındadır ve şuan aracın üzerindedir. ayrıca 4 adet 265*75*16 bf goodrich lastik ve amerikan thule tavan sepetide...
  3. ahmetti

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları levent beyi bende 1 senedir tanırım emin olun nazar değmesin diye şaka yapmıştır ;)

4. ahmetti

araçlardaki çizikler

Ynt: araçlardaki çizikler arkadaşım ben aldım afedersin hiç bir b.ka benzemiyor. kesinlikle para tuzağı. boş yere para verip almayın. birde reklemlerında ballandıra ballandıra anlatıyorlar. >:( >:( >:(
  5. ahmetti

1994 grand cherokee vites problemi

Ynt: 1994 grand cherokee vites problemi haydaaa al bi kaya daha !! levent, usta geri vitesinde baktı yağ için. ve atf koydu sıkıntı ordanda kaynaklanmış olabillir değilmi...

6. ahmetti

Ynt: 1994 grand cherokee vites problemi vallamı abi yaa içime bi korku düşürdün şimdi. gerçi elden gelen bişey yok... bu gün bi çekiciyle aracı kayseriye gönderdim kayseri offroad başkanı okan bey saolsun bi çekici gönderdi. bakalım ak koyun kara koyun yarın belli olur. tabi bu bana ders oldu...

7. ahmetti

Ynt: 1994 grand cherokee vites problemi levent bey mrb.. arkadaş kusura bakmasın ama benimde şanzumanla ilgili sanırım büyük bir problemim var... biliyosun benim araç 5.9 dün kayseriye offroad çu arkadaşlarla takılmaya gittim. derim bir su yığınına balıklama daldım araçla, araç dolayısıyla...
  8. ahmetti

Sivas; Yoğunyokuş Kayak Tesisleri ve Cehennemderesi Off-Road Gezisi (19 Aralık 2010)

Ynt: Sivas; Yoğunyokuş Kayak Tesisleri ve Cehennemderesi Off-Road Gezisi (19 Aralık 2010) bülente diyorum sat o defenderi ;D kardeşim arabanın kaputu fırlayacak.. zaten rampayıda çıkamadı. bak nivaya maşallah ;D ;D ;D
  9. ahmetti

Sivas; Yoğunyokuş Kayak Tesisleri ve Cehennemderesi Off-Road Gezisi (19 Aralık 2010)

Ynt: Sivas; Yoğunyokuş Kayak Tesisleri ve Cehennemderesi Off-Road Gezisi (19 Aralık 2010) valla gelmediğime şimdi bi kez daha pişman oldum.. videoları şimdi izledim tam benim arabanın yeriymiş kardeşim ;D ;D ;D niye söylemediniz karlara bayırlara gidecez diye ;D

10. ahmetti

Ynt: Sivas; Yoğunyokuş Kayak Tesisleri ve Cehennemderesi Off-Road Gezisi (19 Aralık 2010) gelmediğime eşekler gibi pişman oldum. kusura bakmayın... bülent mesaj gönderdiğinde ... pireler uçuşuyomuş öğlende farkettim ::)))

11. ahmetti

KAYOFF; Erciyes Off Road Gezimiz (17 Aralık 2010)

Ynt: KAYOFF; Erciyes Off Road Gezimiz (17 Aralık 2010) resimlerinizi facebokta gördüm çok güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş. ayrıca yolda mahsur kalmış insanlara yardım etmeniz çok hoş. tebrikler...
  12. ahmetti

Ynt: Sivas; Yoğunyokuş Kayak Tesisleri ve Cehennemderesi Off-Road Gezisi (19 Aralık 2010) ömer bey sende olmasan bu bülent bize cevap bile vermeyecek gardaşım. ;D ;D ;D inşallah fırsat bulurda gelirim. çamlıbel iş değil canım. teşekkürler bu arada biz birbirimize her zaman lazımız saygılar...

13. ahmetti

Ynt: Sivas; Yoğunyokuş Kayak Tesisleri ve Cehennemderesi Off-Road Gezisi (19 Aralık 2010) bende gelebilirmiyim bülent 8)
  14. ahmetti

1996 ZJ ARKA AKS PROBLEMİ

Ynt: 1996 ZJ ARKA AKS PROBLEMİ mehmet ali bey galiba aynı sorun benim arabadada var. yaklaşık bir kaç haftadır arka soldan yalpa sesi geliyor. zaten hareket halindeyken camdan kafayı uzatıp baktığımda arka sol lastiğin hafifte olsa yalpaladığını fark ettim. acaba bendeki sorunda aks bilyasımı...
  15. ahmetti

Sonunda

Ynt: Sonunda araçtaki lastik ölçüleri 265*16*70 bf good rich. benim araca 3" skyjacker süspansiyon kiti taktırdım. lastikler yaylara sürtme yaptığı içinde 3 cm lik flanş taktırmak zorunda kaldım. buda dolayısıyla lastikleri iki taraftan 3 er cm dışarı aldı. şimdi arazideyken, direksiyon dışarı...

16. ahmetti

Sonunda

Ynt: Sonunda arkadaşlar resimler çok hoş olmuş. hele ustalık pahabiçilemez. bu resimdeki takoz dikkatimi çekti. alttaki takozdan bende kendi aracıma koysam diyorum, acaba ön lastiklerim çamurluğa sürtmekten kurtulurmu. kasıntılı dönüşlerde ön lastiklerim çamurluklara sürtme yapıyor. o zamanda...
  17. ahmetti

Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! bahsettiğiniz linklerin ve ek destekten kasdettiğniz parçaların resimlerini eklerseniz banada ayrdımcı olacaksınız teşekkürler...
  18. ahmetti

Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010) hüseyin abi bide dayak atsaydın oldu olacak :'( senin gibi mucit ve yaratıcı fikirleri olan insanları gaza getirmesek ;) defender gibi bir araca nasıl 5.9 veya 6500 motor taktırırız dimi hemide 8 ileri şanzumanlı ;D ;D ;D

19. ahmetti

Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010) maşallah dört oldu teşekürler...
  20. ahmetti

Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010) senin defenderede 41 kere maşallah tarık. sivasta onca kişinin aracın içine ve dışına doluşupta aracın bi sakatlık çıkartmamasında, ben o araçların notunu verdim zaten maşallah maşallah... tek sıkıntı motor biraz az geliyor galiba... acaba...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri