Arama sonuçlarınız

1. turan tactical

Ailenin yeni üyeleri

5.11 Tactical - Tarani Series: Master's Karambit S30V 8) Göz bebeğim, hayalim, rüyam, sonunda seni edinebildim. :) Zero Tolerance - 200 st 154CM 8) Tactical bir kişinin olmazsa olmazı, sıfır tolerans diyenlerin tercihi, azmettim ve seni de aldım sonunda :) Smith Wesson - Urban Camo...

2. turan tactical

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Mesajımıda kasıt aramadığınız için teşekkür ederim Sn.TeknoTürk. Bu konulara ilgili olduğunuzu tahmin ettiğim için sadece dikkatinizi çekmesi için yazdım. CRKT'yi çok sevmesem de Hisshou ve Hissatsu gibi...
  3. turan tactical

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Bu mesajı okuyunca şok oldum, Sn.TEKNOTURK, merak ettim, US'de para, kalite denkleminde çokca tercih edilen CRKT M16 serisi çakılara denk geldiniz mi? Maalesef bıçak markaları tezgahlarda 5-10 TL'ye satılan...

4. turan tactical

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Ben Eylem hocamdan farklı olarak, öncelikle tırtıklı denilen bu ağzı körelten kişiyi tebrik ederek başlardım. Ben Spyderco Delica'da asla başaramadım. Olur da başarılırsa bende bir adet Gerber bileme kalemi...
  5. turan tactical

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Evet, bu tip kolay açılan Victorinox ve Wenger modelleri daha kullanışlı duruyor, ben de kullanışsız derken klasik SAK (Swiss Army Knife) tipi bıçakların, yavaş olduklarını belirtmek istedim Sn.İlbeğ, yoksa...

6. turan tactical

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Çok güzel çakılar Sn.İlbeğ, Daha önce yazdığınız gibi ucuz ve kullanılmaz olanların da artık envanterinizden eşe dosta göz hakkı olarak dağıtılıp, daha rafine, güvenilmeyecek birşeyin olmadığı bir...

7. turan tactical

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Bu sıralar Kershaw Leek :)
  8. turan tactical

Ontario RAT-1

Ontario üretim bandından çıkmış bir Randall's Adventure & Training tasarımı. Randall (RAT) tasarımları artık ESEE firması adı altında (Escuela de Supervivencia - Evasion Escape) Amerikalı Röwen tarafından üretiliyor. Bana geçtiği günden beri ufak kağıt kesimleri dışında kullanmaya dahi kıyamadım...
  9. turan tactical

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Buck Nobleman güzel bir günlük taşıma çakısı formunda, Eylem hocamın dediği gibi gün içerisinde ne yaptığınız belirliyor sonuçta bu kullanımı ama bu çakının sıradan günlük işler için işinizi göreceği kesin...

10. turan tactical

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Eylem hocam, İyi ki farklı forumlarda da yazıyorsunuz da her yerde birşey öğreniyoruz :) Ben daha önce Strider, Emerson Commander gibi bıçaklarda taşlama yönü özelliğine dikkat etmemiştim. Her ne kadar EDC...

11. turan tactical

Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) Muhteşem etkinlik, tebrik ederim Kayserili Gezenbilir'cileri :D
  12. turan tactical

Askeri Bir Yarışma için Takım Arkadaşları

Ynt: Askeri Bir Yarışma için Takım Arkadaşları Sn.Alisesa merhabalar, İlgili yarışma hakkında biraz daha detay verebilir misiniz? Gerçekten benim gibi savunma ve taktik konuları ile ilgili birisi için ilginç oldu :) Saygılar, TT

13. turan tactical

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Harika bir etkinlik olmuş, tam da dün SS gönüllülüğü konusuna yazmıştım arama kurtarma eğitimi almak istediğimi, kareleri görünce içim gide gide okudum konuyu. Organizasyonu hazırlayan, eğitim veren ve katılan...
  14. turan tactical

Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında?

Ynt: Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında? Değerli üyeler, Arama kurtarma konusunda yaklaşık bir senedir kafamda hep Ankara'da üniversite derslerinden arta kalan zamanlarımda il afet ve acil durum müdürlükleri gibi kurumlardan eğitim alabilir miyim sorusu vardı. Şimdi çok şükür...
  15. turan tactical

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar, Ben de TT (Tiğ Tiğ :)). Ateşli silahlarla ilgili konulardan sonra hayatımda en çok yer eden toza, toprağa, çamura, denize, dağa yani doğaya olan ilgimi biraz bilgi, biraz paylaşım ile zenginleştirmek için kendime bu kaynağı seçtim. Hacettepe...

16. turan tactical

Trap'ta altın madalya Türkiye'nin

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/tuzun-12-den-vurdu/spor/haberdetay/23.09.2010/1292481/default.htm İzmir'deki Trap-Skeet-Double Trap Dünya Kupası Finali'nde, erkekler trap dalında Türkiye’yi temsil eden Oğuzhan Tüzün, finalde sadece bir atış kaçırdı, güçlü rakipleri geride bırakarak altın...
  17. turan tactical

Kayseri - Talas Belediyesi Yamaç Paraşütü Kulübü

Ynt: Kayseri - Talas Belediyesi Yamaç Paraşütü Kulübü Sn.Kaplan merhabalar, Bu yaz başında bu spor ile ilgili olarak girişimlerde bulundum. Özel bir firma olduğunu düşündüğüm bir doğa sporlarının kapısını çalmaya gitmiştim ki maalesef burası benim yükseköğrenim dönemimde GESİAD'a dönüşmüş...
  18. turan tactical

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Konuyu gezerken artan ohannesburger seviyem tam tavan yapmıştı ki Sn.Eylem hocam gerekli cevabı vermiş. Konuya bir kamp bıçağı için internete girilerek yeri gelmiş en pahalı örnekler tavsiye edilmiş, yeri gelmiş en uçuk markalar sıralanmış...

19. turan tactical

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Evet Sn.Mergen, İnternet ortamında latife olsun diye edindiğimiz mahlastan kurtulamadık, yaklaşık 4 senedir tüm forumlara bu isimle iştirak ediyorum :) Saygılar, TT
  20. turan tactical

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları Harika bir konu olmuş, insanın bir Vitara, Samurai edinesi geliyor :) Ne de olsa ülkemiz şartlarına en azından ekonomik olarak el verişli bir araç diye düşünüyorum. Şu yeşile, dağa, taşa, çamura olan sevgimizi bir nebze olsun bastırabiliriz inşallah :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri