Arama sonuçlarınız

1. emiraskin

Fas

Ynt: Fas Cevaplarınız için çok teşekkür bende kısmetse 29 şubatta barcelona dan fes ordan da gezmeye başlayacam 6-7 gün marrakeshten madrid dönüş , ayrı bi başlıkta konu açtım yaptıgım plan vede aklıma takılan sorular cevaplıyabilmek için http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82494.0

2. emiraskin

İspanya-Fas

Merhaba Sevgili site sakinleri kısmetse ispanya ve fas'a gitmeyi düşünüyorum.Nette biraz araştırdım kendi planımı yaptım.sizlerle paylaşıp benden deneyimli olan arkadaşların fikirlerini almak istiyorum.Her türlü fikire açıgım.yaptıgım plana gelince. *29 şubat Sofia-Barcelona (BCN)...
  3. emiraskin

Fas

Ynt: Fas yazısını okurken çok keyif aldım.Ellerinize sağlık :) bende nisan sonu veya mayıs başında madrid ordan da ryanair ile çok ucuzbiletler var :D marrakesh- El jadida-Casablanca-rabat-fes şeklindebi tur düşünüyorum. aklımdaki plan bu , sehirlerin hepside araştırdığım kadarıyla trenla...

4. emiraskin

otel rezervasyonu

Merhaba arkadaşlarda p.tesi günü macaristanda vize başvuru yapıcam.Vede karayoluyla viyana gitcem bulgaristanda ögrenci oldugum için bulgar transit geçiş felan sorunum yok.Viyana giderken otobüs ilk macaristana giriş yapcağımız için shcengen vizemi macaristandan almak istedim.Daha önce burdan...
  5. emiraskin

ÖSS'siz Üniversite Eğitimi

Selam Arkadaşlar.Sitede Beni Tanıyanlar vardır, Tanımayanlar için kısaca: Bulgaristan'da Varna Teknik Üniversitesinde Gemi İnşaat mühendisliği 2 sınıf ögrenciyim.Türkiyedeki Egitim sistemi ortada her yıl 1.5 milyon ögrenci sınava girip bir çogu açıkta kalıyor daha bugun posta gazetesinde değişen...

6. emiraskin

Viyana'dan Araba Kiralayıp Gezmece

Ynt: Viyana'dan Araba Kiralayıp Gezmece Merhaba yazınızı şuan okudum vede tam anlayamadım açıkcası.Ben bulgarsitanda ögrenciyim BG oturma iznim var ben şimdi Türk ehliyetimi uluslar arası mı çevirttirmem lazım tam oalrak anlamadım . Teşekkürler

7. emiraskin

Vize Başvurusu İçin Bratislava'da Otel Arıyorum?

Ynt: Vize Başvurusu İçin Bratislava'da Otel Arıyorum? ya sormayın çek cumhuriyetinden vizeye başvurcaktım bütün istedikleri götürdüm yok neymiş pasaportun kenarı yırtılmış biraz diye kabul etmediler vede benim oturum iznim var şuan pasaportta devam eden 1 yıllık değiştirme gibi bi şansımda yok...
  8. emiraskin

Ynt: Vize Başvurusu İçin Bratislava'da Otel Arıyorum? teşekkürler ilgilendiğiniz için. Bende biliyorum bu tür internetten kalmak için ayarlanacak bi yerler ama genelde ücretsiz rezervasyon yada %10 ödeme alarak işlem yapıyolar.slovak konsoloslugu işe özellikle ödemenin hepsi yapılmış şekilde...
  9. emiraskin

slovakyadan vize başvurusnda bulunmak için BRATİSLAVADA 1 GECELİK internet üzerinden ödeme yapabilceğim vede bana ödeme yapıldıgına dair maille yada faxla bilgi gönderebilen otel motel yada hostel arıyorum.

10. emiraskin

Uçak Bileti Skyeurope

Ynt: Uçak Bileti Skyeurope teşekkürler linke baktım ama myair da skyeurope kuruluşu diye biliyorum nitekimde de istanbul bratislava seçinde direk skyeurope sitesine yönlendiriyor

11. emiraskin

Uçak Bileti Skyeurope

Ynt: Uçak Bileti Skyeurope evet bende dün biraz araştırdım bu iflas bilgilerine ulaştım :-[ peki budapeşte ye yada bratislavya başka uygun yoldan nasıl gidilir bilgisi olan var mııııı ???
  12. emiraskin

Uçak Bileti Skyeurope

Ynt: Uçak Bileti Skyeurope yok galiba dünden beri en az 10 kez denedim almayı bilet hep aynı yerde bu sorunla karşılaşıyorum. sadece istanbul kalkışlı uçuşta böle bi sorun veriyo ne demek istediğini ne yazcağımıda anlamadım. Dönüş bileti var gidiş yokk ;D ;D ;D

13. emiraskin

Uçak Bileti Skyeurope

selam arkadaşlar ben skyeuropedan biraz önce bilet almak için girişte bulundum istanbul kalkış bilet almak için kredi kartı bilgilerimi girdikten sonra site tekrardan refund ot credit card yazılı vede altında € cinsinden miktar girilcek bölüm çıkıyor(47 yazısını ben girdim resme normalde 0...
  14. emiraskin

Interrail Sırbistan Slovakya

Ynt: Interrail Sırbistan Slovakya Teşekkürler ilgilendiğiniz için...
  15. emiraskin

Ynt: Interrail Sırbistan Slovakya cevabınız için teşekkürler.Bugun nette araştırırken yanlış bilgi edinliğimi farkettim.Galiba bu interrail de flexi alınca 4.grup ülkelerinden sadece 1 tanesinin seçilebiliyomuş. Doğru mudur acaba yoksa. O grubtaki ülkelerin her birinde 1 ay süresince...

16. emiraskin

Mrb arkadaşlar 4 agustosta ist'dan slovakyaya gidiyorum.15-20 gün viyana braitslava budapeşte ve prag'ı gezdikten sonra dönüşü interraille dönmeyi düşünüyorum.4.grup ülkelerde gezmiş olan var mı acaba?? (slovakya.slovenya,çek cumhiriyeti,bulgaristan, makedonya,sırbistan) slovakyadan interrail le...
  17. emiraskin

Slovakya Schengen Vizesi Hakkında Bilgi

Ynt: Slovakya Schengen Vizesi Hakkında Bilgi evet myair'la gideceğim.Galiba en doğrusu sizin dediğiniz gibi yapmak olcak slovakya vizesine başvururken.''Focus'' ve ''yasarergun'' verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Bu arada bulgaristan da ögrenciyim BG yolunuz düşerse beklerim :)
  18. emiraskin

Ynt: Slovakya Schengen Vizesi Hakkında Bilgi yeşil pasaport ailemde babamdan dolayı var ama 18 yasını geçen erkeklerden babadan yeşil pasapırt hususunda yararlanımıyor (21 yasındayım ve okuyom ) vede slovakya AB üyesi avusturya vizesi alsam ilk girişide slovakya ya yapsam sorun olur mu onu...

19. emiraskin

Ynt: Slovakya Schengen Vizesi Hakkında Bilgi vizeye başvurmak için internetten otelin 1 tanesine reverzasyon yaptırcam vizeye başvururken kesin olması gereken bi belge diye biliyorum vede rezervasyon yaptırdıgım otel reverzasyonum gerçektiğini bana maille bildirdiğinde ben vizeye başvurcağım...
  20. emiraskin

Ynt: Slovakya Schengen Vizesi Hakkında Bilgi çok saol bakıyorum verdiğin adrese ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.