Arama sonuçlarınız

1. pehlivan

96- zj me yedek kumanda arıyorum fazla kumandası olan

arkadaşlar 96 american versiyon zj me kumanda arıyorum elinde fazla olan veya yurt dışından getirtecek olan arkadaş varsa bir tanede ban getirtebilirse sevinirim bana ulaşmak için 0555 300 00 55 veya 0535 708 98 98 nolu tlf lardan ulaşabilirler

2. pehlivan

Ankara Grubu Kazanda Yağmur Altında Araçlara Yüzme Eğitiminde-16-10-2011

Ynt: Ankara Grubu Kazanda Yağmur Altında Araçlara Yüzme Eğitiminde-16-10-2011 Beyaz JEEP geçmiş olsun anlaşılan suya gömüldüğünüzde motor su almış ve istop etmiş sizde marşa basmışsınız gibi :o doğruysa çok büyük bir hata yapmışsınız,motor istop ettiğinde eğer marşa basmadan sudan çekilerek...
  3. pehlivan

Grand Cherokee Far Yetersizliği

Ynt: Grand Cherokee Far Yetersizliği arkadaşlar ben bu olaya çözümm olarak role koydurun derim bende aracımı aldığımda malesef farları beğenmemiştim elektrikçim bir role koydu kabus olan farlar zevk dolu gece gezmelerine döndü, ciddi anlamda çok fark var ;)

4. pehlivan

Yokohama Geolander 225x70x15 Lastik Hava Basıncı Ne Olmalı?

Ynt: Yokohama Geolander 225x70x15 Lastik Hava Basıncı Ne Olmalı? Lastikleriniz A-T S mi yoksa M-T mi ben A-T-S ye 34 basıyorum,bazen lastikler yeteri kaar hava olmadığı kanaatimdeyim yere fazla basıyor gibime geliyor, lastik malzemesi zaten yumuşak 36 da basılabilir kanaatindeyim ;)
  5. pehlivan

WJ SNORKEL

Ynt: WJ SNORKEL Levent bey ben aracınızı daha çok beğendim ;D ;D allah kaza bela vermesin benim ilk gözağrım o kasa ve o renk sarıyerde vardı tam gidecektim ki satılmıştı :-\sizin aracı görünce içim cızladı :o ::) tr de belkide tek olucak wj de solda şnorkel daha önce görmemiştim :D

6. pehlivan

Rutin Bakım İçin Fiyatlar

Ynt: Rutin Bakım İçin Fiyatlar

7. pehlivan

acil yardım 93 zj g.cherokee kafa sallama problemi(balans gibi aşırı titreme)

Ynt: acil yardım 93 zj g.cherokee kafa sallama problemi(balans gibi aşırı titreme) sizin bahsettiğiniz konunun aynısını bende aracımı ilk alıp istanbul sivas arasında yaşadım standart lastik olmasına ve bakımlarını yaptırmış olmama rağmen(mert'e duyrulur :D) yolda fark ettim ,sorun direksiyon...
  8. pehlivan

İSOFF - İğneada Kamplı Gezisi (12 - 13 Mart 2010)

Ynt: İSOFF - İğneada Kamplı Gezisi (12 - 13 Mart 2010) okadar tecrübeli ve araçtan anlayan arkadaşlar varken o kamikaze gibi suya intahar saldırısına nasıl izin verdiler hala anlamış değilim,resmen araçları boğmuşlar şinorkelsiz aaraçları okadar suya cam hizasındaki suya sokmak her babayiğitin...
  9. pehlivan

Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011)

Ynt: Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011)

10. pehlivan

Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011)

Ynt: Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011) bu toyota ların kaderimidir her gezide nerde kanal varsa bulup içine düşmek ;D ;D

11. pehlivan

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) bahattin abim iyidileklerin için çok sağolasın bir kaç gezide bir aaraya gelmiştik inşallah en kısa sürede tekrar görüşmek ümidiyle ;)
  12. pehlivan

Cherokee karlı-buzlu yokuşlar çıkış ve iniş

Ynt: Cherokee karlı-buzlu yokuşlar çıkış ve iniş arkadaşlar bende bu kış başka sitedeki arkadşlarla bolu abant gezimiz oldu,songece mükemmel bir karda yağınca sabahın 7 sinde dayanamayıp atladım aracın içine yer yer hem cam gibi buz hemde buz üstünde yaklaşık 5 cm gibi bir kar kalınlığıyla...

13. pehlivan

Bu servisi tanıyan var mı?

Ynt: Bu servisi tanıyan var mı? arkadaşlar okmeydanı sönmezler gerçekten gerek ustalar gerekse şanzıman daki başarıları çok başarılılar ben aracımı güvenerek her arızada teslim ediyorum şuana kadarda yanlışbir teşhis koyulmadı ben memnunum ;)
  14. pehlivan

Deri Araç Koltuklarının Bakımı

Ynt: Deri Araç Koltuklarının Bakımı arkadaşlar der,yle alakalı bakımlarda en etkilli krem vazalindir,vazalin hem deriyi besler hemde parlatır ve bakımını yapar yumuşatır sertleştirmez çatlamaları önler bi deneyin yada deri işiyle uğraşan bir yakınınız varsa sorun oda aynısını söyleyecektir,
  15. pehlivan

muradıma erdim zj mi aldım arkadaşlar

Ynt: muradıma erdim zj mi aldım arkadaşlar ARKADAŞIM ilk başta sende zj ailesine hoş geldin ;)allah kaza bela arıza vermesin araçların modeli 97 model olmasına rağmen mükemmel bir konfor ve mükemmel bir sürüş keyfi veren başka hiç bir araçta bulamayacağın v8 zevki vemotor performansı kısaca...

16. pehlivan

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) kardeşim tekrar sağolasın neden bu işleri sona bırakıyorsam ;D ;D ;D
  17. pehlivan

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) İsmim mehmet ali pehlivanlar (pehlivan)96 zj orvis sahibiyim aracımı standart hiç offroad virüsü bulaşmamış lpg siz haliyle alıp onada ofroad virüsü bulaştırıp şimdiki haline mutasyona uğrattım ;D Aslında çoktandır ;D (8 ay)dır aranızdayım ama neden kendimi...
  18. pehlivan

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD

19. pehlivan

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD
  20. pehlivan

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD Bu konuyu kim açtıysa sağolsun,ben aracımı alalı 8 ay gibi bir zaman oldu ve aracımı alırken maksadım ailemle güzelbir hafta sonu geçirebilmek için normal araçla ancak mesire yerlerine gidildiği için mesire yerlerindeki mangal dumanını çocuklarımın tertemiz ciğerlerine...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri